香港長跑網  - 長跑長友

樓主: WAY_LEUNG

Way~跑之身心靈日誌

升級   0%

該用戶從未簽到

恭喜你開左blog 呀. 努力呀~~~~

壬要越來越健康~~~
" />" />
B

升級   0%

該用戶從未簽到

勁呀 way 師妹~ 我第一次跑 10k 要成 1hr 5min 0架~ (不過遲0左成 10min 起步~ )
以你0既鬥心, 可能好快有獎拎了!!

升級   74.21%

該用戶從未簽到

師姐好野,開BLOG大吉!

升級   0%

該用戶從未簽到

Way姐,開blog大吉.....
記得個blog keep住更新~~

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

又多一位ctse開blog,
    長跑長有, 長寫長有.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 WAY_LEUNG 於 2009-4-9 23:07 發表
    請問跑半馬之建議邪神兄,小妹為荃灣區超...超...超...慢腳(渣打10k 103內),想問閣下,如果 2010 年小妹想2小時內完成半馬一星期三日練習,來緊有甚樣安排訓練,可以隱陣達標

原帖由 WAY_LEUNG 於 2009-4-10 11:40 發表
    1. 請問邊個易跑d呀!
    2. 我會抽多d時間去分享會
    3. 咁我降低要求呀! (完成半馬有証書就得)
    4. 跑半馬是因為向難度挑戰
    5. 明白邪神的宗旨, 我會好好反省一下

way........

終於開bolg啦....

恭喜的說話,暫時唔講住,我先留左心中....

直到覺得你真的有成長時....

才正式恭喜吧....

今日新bolg開張....

送兩段當初你對邪神講的說話.....

當中四句...

希望可以好好記住....

要明白到苦口良藥的道理....

有些說話,有些用詞....

未必係最好聽、最動人...

但有時係對你最有用的....

評分

查看全部評分

升級   0%

該用戶從未簽到

恭喜wayway開blog大吉

升級   54.2%

該用戶從未簽到

祝....way...way
                開張大吉
                長寫長有
                半馬成功
         最重要係身體健康
    加油,努力,加油,努力,加油,努力,  加油,努力,加油,努力,加油,努力,

升級   0%

該用戶從未簽到

Way,好高興終於見妳開 Blog!
    恭喜你開 Blog大吉!
    以後你訓練、逍遙跑、甚至其他事情,
    你亦可寫係度同大家分享!努力呀!

升級   6.05%

該用戶從未簽到

恭喜Way ctseblog 大吉

升級   0%

該用戶從未簽到

公起wayway開blog!!!

wayway進步好快呀, 沙田10k我重快你3~4分鐘, 去到馬鞍山你已經响我前面啦, 希望大家都會做到你講果句, 無傷無痛, 備戰老渣啦!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

way way ctse,
    開blog大吉!

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

恭喜way ctse開blog大吉

努力加油!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

06月23日 (二) Gym

今次, 由於健身教練發覺我瘦都咁上下, 手臂明顯有bye bye肉, 想我firm靚d對手臂, 加多個肌肉鍛鍊給我, 結果over 1hr:

樓梯機: Fat Burnner Plus level 11   40mins
    划艇機: 平均34spm    20mins
    三頭肌:  二組 20下 x 3

後感:
    照食照瞓, 但明顯第二,三日手臂至腹斜肌, 後肩位置有拉緊現象

P.S. 煩請各Ching / Ctse, 除提供建議及心得外, 謝絕一切吹水, 炸post活動, Thank You!!

升級   0%

該用戶從未簽到

你打blog 使唔使用咁細隻字呀, 睇死人咩..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 WAY_LEUNG 於 2009-6-25 12:01 發表
    P.S. 煩請各Ching / Ctse, 除提供建議及心得外, 謝絕一切吹水, 炸post活動, Thank You!!

放心啦....

無人會帶頭炸你個post....

吹水會返水區.....

呢句說話,唔打都得......

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

多謝! 各位Ching / Ctse 支持, 本人定當時常update進度

升級   67.95%

無聊
  • 簽到天數: 3 天

恭喜WayWay開blog大吉 ,妳同我經歷都幾相似,我都係入醫院開過兩次刀後才的起心肝練跑。祝妳越跑越健康,越跑越進步!
    打blog可否放番大少少字體,我已開始有老花,睇得唔係好清楚