香港長跑網  - 長跑長友

樓主: WAY_LEUNG
打印 上一主題 下一主題

Way~跑之身心靈日誌

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

唔准停唔准停唔准停唔准停唔准停唔准停唔准停唔准停

練習下先
    下次我又叫唔准停
    看看有無效

Kin in Running

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

Way,

U're very "kin" ah.
    I also practice my run at Quarry Bay waterfront (flat course only)

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

way way 今日第一次過來同你打聲招呼先.
    下次有機會歡迎你再次光臨晒草呀~~

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

Way leung,

頭像"粉紅狗插花"係妳插嗎? 好可愛.
    妳好勤力喎! 佩服.

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 163# 的帖子

wayway

下次一齊跑完哂草去打邊爐丫~

升級   0%

該用戶從未簽到

wayway
    你琴晚跑得好好呀
    始終都能堅持落去

升級   54.2%

該用戶從未簽到

wayway
    妳個晚真係跑得唔錯

我都無妳跑得咁好

不過妳係真係要練多D體能及意志

妳唔好靜係多謝我地兩個先得架仲有天然冰凍泉水

掌聲古力,古力,希望妳在2010半馬成功

升級   0%

該用戶從未簽到

Kin Kin,
    多謝您每次陪我跑都就住我個速度, 希望唔會因此影響你的跑步進度啦~

下次約跑, 你記住學wadee哥咁, 叫住我"唔准停", Thank you

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 blurmax 於 2009-7-11 11:55 發表
    Way,

U're very "kin" ah.
    I also practice my run at Quarry Bay waterfront (flat course only)

Blurmax兄,
    我都係第一次跑呢條路線, 真係好好玩, 好刺激~

原因: 我唔識路, 只能跟住c hing 跑, 又唔想佢地等我, 影響佢地的練習進度,
            雖然腳仔開始重, 提不起勁, 但繼續不停跑...不能跑...
            最終得到佢地鼓勵支持下完成, 否則我可能已經坐咗車la~

所以, 真係要一次又一次多謝佢地, 陪我呢個慢腳跑呀~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2009-7-11 12:01 發表
    way way 今日第一次過來同你打聲招呼先.
    下次有機會歡迎你再次光臨晒草呀~~

Mill Mill ctse,
    您好呀~
    好開心你來我個blog呀~   
    請多d入來俾d意見及心得~

晒草, 正呀~
    最鐘意晒草對出條大長金,
    簡直好有挑戰性~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-7-11 16:12 發表
    Way leung,

頭像"粉紅狗插花"係妳插嗎? 好可愛.
    妳好勤力喎! 佩服.

叮叮噹 ctse,
    多謝您的讚賞, 頭像的粉紅色小狗, 其實是用康乃馨做的, 係母親節的插花功課之一,

其實我都唔係好勤力, 但見到ching / ctse 都咁勤力去跑&寫Blog, 我諗都要俾d心機認真練習了,

希望大家一起努力, 在比賽攞到好成績

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 168# 的帖子

wayway

kinkin陪跑都係一種練習,你唔駛擔心會影響kinkin進度,亦唔需要唔好意思~
    每一個ching對你既鼓勵都係一份支持,如果你唔想辜負ching對你既支持~
    你就要繼續努力堅持,相信ching見到你進步,達成早前訂下既目標會比自己PB更開心~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 火仔11 於 2009-7-11 20:42 發表
    wayway

下次一齊跑完哂草去打邊爐丫~

火仔,
    多謝您的邀請, 跑完後食咩都無問題, 最重要係舉杯暢飲

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wadee 於 2009-7-11 21:41 發表
    wayway
    你琴晚跑得好好呀
    始終都能堅持落去

wadee兄,
    我跑得好, 都係 多謝你話"唔准停", 否則我諗我都未必頂得住, 坐咗車走人la~
    希望下一次再跑時, 可以跑得好d啦~

話到尾, 多謝wadee哥 & 長毛陪我跑, 辛苦你地減慢速度就住我

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 取水王長毛 於 2009-7-12 03:31 發表
    wayway
    妳個晚真係跑得唔錯

我都無妳跑得咁好" />" />

不過妳係真係要練多D體能及意志

妳唔好靜係多謝我地兩個先得架仲有天然冰凍泉水

掌聲古力,古力,希望妳在2010半馬成功 :victory ...

長毛ching,

唔係你跟wadee哥睇住我, 折返時一定坐咗車啦~

我都知我體能真係好差, 現在每天都有練習下,

天然冰凍泉水 變咗 一陣又一陣的清風呀~ 有d嘢唔好咁明先得ka~

最後, 多謝您們的誠意祝福, 鼓勵, 加油, 有你們的支持, 我信每一個比賽都會更加努力, 做得更加好

我話過我講得出, 就一定要做得到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 火仔11 於 2009-7-12 08:06 發表
    wayway

kinkin陪跑都係一種練習,你唔駛擔心會影響kinkin進度,亦唔需要唔好意思~
    每一個ching對你既鼓勵都係一份支持,如果你唔想辜負ching對你既支持~
    你就要繼續努力堅持,相信ching見到你進步,達成早前訂下既目 ...

火仔,
    多謝您們~
    我真係好感動~
    我一定會堅持到底~
    係無傷無痛的情況下, 做出一番好成績~
    答謝您們對我的支持及鼓勵~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 WAY_LEUNG 於 2009-7-12 08:36 發表

火仔,
    多謝您們~
    我真係好感動~
    我一定會堅持到底~
    係無傷無痛的情況下, 做出一番好成績~
    答謝您們對我的支持及鼓勵~

WAY姐:
    我地對你有信心架,你一定得.

睇你之前跑400米既時間,就知你絕對唔係"流"啦.

題外話,你諗住你既半馬第一擊會係邊個賽事?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 迪迪仔 於 2009-7-12 08:54 發表

WAY姐:
    我地對你有信心架,你一定得.

睇你之前跑400米既時間,就知你絕對唔係"流"啦.

題外話,你諗住你既半馬第一擊會係邊個賽事?

迪迪哥哥,
    點睇, 我都係wayway妹妹la~
    你地支持先~
    半馬第一擊, 我未定喎~ 等我跟各ching, ctse商量下先,
    話晒都係第一次, 想有一個好開始~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 WAY_LEUNG 於 2009-7-12 09:18 發表

半馬第一擊, 我未定喎~ 等我跟各ching, ctse商量下先,
    話晒都係第一次, 想有一個好開始~

放心,一定得 .
    不過,香港既半馬,全年只係得六項,
    有無諗過去外地跑你既半馬第一擊呀?
    [例如台北或者澳門]

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Qoo 於 2009-7-11 08:55 發表
    現在才發現你的日誌...恭喜你先
    你的訓練好精彩呀!又有計劃...偷吓思先...
    有興趣的事,就算再辛苦都開心~~~
    你好fit呀!你教練實好開心...

多謝Qoo Ching / Ctse,
    其實我跑咗唔係好耐, 有好多嘢都要跟各Ching & Ctse好好學習
    其實我係一個多心的人, 乜都想玩, 但現在最大興趣係跑步
    尤其是跟大家約跑, 真係好開心ka~
    我唔係好fit, 體能還未合符要求, 而我教練要求我400m要做到1'20,
    教練對住我唔係皺眉頭, 就係搖晒頭, 總之就係逹唔到佢嘅要求