香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

28.6.2009 嘻嘻哈哈歡樂跑...(新加短片)

升級   0%

該用戶從未簽到

登錄/註冊後可看大圖

今天都唔記得第幾次影跑步啦今次卻與過往有點不同
可能大會定名為"歡樂跑"
報名既跑友們有一家大細、有拍住拖、亦有一心來嘻嘻哈哈既單拖組
賽前. 沒有過往比賽的緊張氣氛.. 只見各跑友嘻嘻哈哈吹吹水影影相
到正式開始時... 各家庭組.. 情侶組.. 單拖組.. 微笑著起步
而我亦影下走下正當以為所有跑手離開起步點
卻突然見到Sue姐裙拉褲甩咁..拖住兩個小女孩出現..
等埋呀..…等埋呀..…..

因路程太短我由起點步行到終點位時原來以有跑手衝線
而我就拿拿聲.. 找個好位影影影攝下各位騎呢攪笑一面….
比賽後.. 大會設有幸運大抽獎.. 我昅到.. 平兄及跑友們流露出期望眼神
而最特別既當然是長跑網某高層唔見左個仔啦好彩好彩好快找得番
一大班人離開迪迪湖後就去左食個靚早餐..
吹吹水發嗡風...一個充滿歡笑早上就此結束..

拍攝初期因我誤踩入泥坑又非常口渴..…
在此多謝皇上幫我..找相中師兄及唔見仔高層拿水給我解決問題….
多謝平兄送增紀念迪迪傘給我
相片分三輯如下...
http://www.fotop.net/edmondlui/hrj
http://www.fotop.net/edmondlui/ryt
http://www.fotop.net/edmondlui/tyy

新加兩段短片...
http://www.youtube.com/watch?v=aML_gUXhtww

http://www.youtube.com/watch?v=P6_41w9HGY0

+1 0
上一篇︰新手報到 (魚則 魚 涌 區)下一篇︰Mizuno Wave Musha

評分

查看全部評分

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

Parco 爸 & Parco 媽, 辛苦哂呀

升級   0%

該用戶從未簽到

Parco 爸 & Parco 媽, 真係數不清你地總共來過幾多次幫大家影相,次數已多到冇法計算.
    辛苦哂呀,非常感謝還有愛心滿溢的曲奇餅.
    小小記念品.只是借花敬佛,聊表謝意!

升級   0%

該用戶從未簽到

Parco 爸 & Parco 媽, 辛苦哂呀

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

Parco Ching & Mrs Parco,

Thanks very much ah!

升級   0%

該用戶從未簽到

擒日...最好笑既係..
    有好多組合..明明已跑過左...但特登..跑回100M..扮跑多次影相..但D戲好唔投入囉....

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

原帖由 Parco爸 於 2009-6-29 15:55 發表
    擒日...最好笑既係..
    有好多組合..明明已跑過左...但特登..跑回100M..扮跑多次影相..但D戲好唔投入囉....

唔怪得知你張4G咭會爆啦

升級   0%

該用戶從未簽到

Parco爸

例如..............

邊個組合.............????

靜靜雞講出來la!!!!!!!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 龜速行 於 2009-6-29 16:14 發表
    Parco爸

咪玩我啦..不過..擒日係我影咁多次..最多相、最爆笑既一次..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 龜速行 於 2009-6-29 16:14 發表
    Parco爸

騎呢三寶是其中一組..成員:Beefing、anson、7兄..

升級   0%

該用戶從未簽到

oh ic ic

thank ..................

升級   0%

該用戶從未簽到

Parco爸的相好鬼正呀....

升級   0%

該用戶從未簽到

super thanks, photos good good good

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco爸 於 2009-6-29 15:20 發表

登錄/註冊後可看大圖

今天都唔記得第幾次影跑步啦…但今次卻與過往有點不同…
    可能大會定名為"歡樂跑"…
    報名既跑友們有一家大細、有拍住拖、亦有一心來嘻嘻哈哈 ...

響街用電話上網,未睇相先多謝,再次感激Parco爸Parco媽幫我地影咁多靚相。

升級   0%

該用戶從未簽到

多謝Parco爸, d 相真係好正, 好過癮!!

升級   0%

該用戶從未簽到

多謝Parco爸靚相

升級   0%

該用戶從未簽到

多謝晒parco爸&parco媽
    d相靚爆

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

謝謝Parco 爸的靚相,
    永遠都能帶給我們美好的回憶啊~~

升級   100%

該用戶從未簽到

辛苦哂 parco爸&parco媽,
    可以睇到多種拍攝效果,精彩 .

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 Parco爸 於 2009-6-29 15:20 發表

登錄/註冊後可看大圖

今天都唔記得第幾次影跑步啦…但今次卻與過往有點不同…
    可能大會定名為"歡樂跑"…
    報名既跑友們有一家大細、有拍住拖、亦有一心來嘻嘻哈哈 ...

嘩!!parco爸俾你影到好似包左個場黎玩咁wor!!