香港長跑網  - 長跑長友

樓主: blurmax

2009.9.12, 9.26, 10.10 AVOHK 2009 5 Km series

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

成功報名第一次5k比賽當測驗, 期待中.
    唔識去添??

U can walk up to the starting point via Wan Chai Gap Road beside Hopewell Centre or take bus #15 and take off at Wan Chai Gap Park

http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax

升級   6.6%

該用戶從未簽到

叮叮噹 & nc,加油呀!

升級   53.68%

該用戶從未簽到

想問各位師兄.最近的車位在何處??

升級   0%

奮鬥

想問各位師兄.最近的車位在何處??

To my knowledge it's parking zone next to Police Museum

http://www.police.gov.hk/hkp-home/chinese/museum/

http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax

升級   53.68%

該用戶從未簽到

多謝師兄.

諗下諗下.都係坐車上去好d.可以賽後無咁趕.

btw.想問有冇行李寄存?第一次參加這比賽.也是第一次下午跑比賽.很是興奮....呵呵呵呵

升級   0%

奮鬥

btw.想問有冇行李寄存?第一次參加這比賽.也是第一次下午跑比賽.很是興奮....呵呵呵呵

No gar - but U can place ur luggage near the organizer's counter.

Don't bring valuable property ah!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 蘭茜•韋 於 2009-9-9 20:05 發表
    叮叮噹 & nc,加油呀!

剛剛才見到, thank you ah... 蘭茜.

今年我會記得起跑前屎都唔飲隻牛架喇

升級   0%

奮鬥

Just completed the AVOHK 5 Km Series 09 - 10 Race I in a satisfied time of 28 mins (same as last year) in the slightly hot afternoon today.

I was happy to walk up the Wanchai Gap Road with Stan Wong, and met so many LongRun.hk members before the race.

Enjoyed the race again.

升級   0%

該用戶從未簽到

返來喇!!! 跑完很開心, 跑緊都係好辛苦, 想死 跑緊山徑時聽到後面有嘔的聲音, 奇就奇在唔通一路跑一路嘔, 咁都得架咩??? 可能是作嘔吧!!! 衝線唔記得按錶, 時間應該與去年差不多!!!

跑步最緊要開心, 今天很開高興見到賽王blurmax ching, gary ching, tomcat ching, warren ching, saki ching, 竟然在一個小型賽事中都見到長跑網攝記 - stanwong ching, 真係估唔到!!! 辛苦晒 山長水遠過來幫大家拍照, thank you. 仲有結伴一起去返的叮叮噹及喜悅小姐. 渡過了一個歡樂, 溫馨的賽事!!!

升級   67.85%

無聊
  • 簽到天數: 3 天

不用多謝我呀, 小弟今日有事去開港島, 見有時間, 咪順道過來影下相囉~
    雖然呢個賽事比較小型, 但都幾好氣氛呀, 見各位都跑得好起勁, 仲見到Thomos添, 估唔到佢連呢個小型賽事都唔放過
    小弟乃攝影新手, 暫未知點upload相, 稍後奉上~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 blurmax 於 2009-9-12 19:08 發表
    Just completed the AVOHK 5 Km Series 09 - 10 Race I in a satisfied time of 28 mins (same as last year) in the slightly hot afternoon today.

I was happy to walk up the Wanchai Gap Road  ...

在灣仔巴士站已見到stanwong ching, 但那時卻醒唔起是stanwong ching, 只覺得很熟口面, 唔知在哪兒見過, 直至在灣仔峽公園再見面, 叮叮噹認得...  原來你地是走路上的, 我地上了車du了八記, 才知$9.8, 車程10-15mins... 早知就扯上去當warm up... 最後我們也沿灣仔峽落番灣仔, 落就舒服很多

升級   25.26%

該用戶從未簽到

30分鐘!

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 4 天

終於可以完成09/10年第一場比賽 (中興杯因有事跑唔到, 泰基杯因病倒而缺席)

今日我以32:34完成比賽, 成績叫做不過不失啦...........

最開心是跑到中峽道望到海洋公園一帶美麗的風景 :-), 以及在賽事中遇見到不少長跑網的ching ctse

最後要多謝特意前來影相的 stanwong

See all of you in round 2!!!!!

升級   53.68%

該用戶從未簽到

今天好開心.跑完後見到各師兄姐.借d意痴相影.呵呵呵呵
    雖然辛苦.但成績合格.時間唔記得按錶.
    第三站見.

升級   68%

該用戶從未簽到

昨日天氣好正,跑得舒服 28:45
    人少少,但好有氣氛
    同時認識到多位長跑網ching ctse及
    專程來影相的stanwong ching,真係唔話得

下一站大潭再見

升級   0%

奮鬥

The result is available now :

http://www.hkrunners.com/node/2722#attachments

升級   67.85%

無聊

原帖由 nc 於 2009-9-12 20:33 發表

在灣仔巴士站已見到stanwong ching, 但那時卻醒唔起是stanwong ching, 只覺得很熟口面, 唔知在哪兒見過, 直至在灣仔峽公園再見面, 叮叮噹認得...  原來你地是走路上的, 我地上了車du了八記, 才知$9. ...
    原本我諗住坐15號巴士的, 但剛走了一班, 費事等, 咪行上去, 途中遇上Blurmax兄~
    灣仔峽道條斜都好甘, 我行上去都索晒氣, 不過係練斜的好地方, 有機會要走番轉

升級   67.85%

無聊

原帖由 warren 於 2009-9-13 01:25 發表
    今天好開心.跑完後見到各師兄姐.借d意痴相影.呵呵呵呵
    雖然辛苦.但成績合格.時間唔記得按錶.
    第三站見.
    師兄見你好快呀, 應該在二十名之內!

升級   0%

奮鬥

Stan Ching,

U're right - Warren ranked 13 totally - really fast!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 blurmax 於 2009-9-13 13:23 發表
    Stan Ching,

U're right - Warren ranked 13 totally - really fast!

恭喜warren ching!!! 另外, 謝謝blurmax兄的成績link