香港長跑網  - 長跑長友

樓主: B
打印 上一主題 下一主題

從腳軟軟恤髮

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 BeeFing 哥 於 2009-7-12 23:28 發表
因為衝終點後又唔記得按錶, 估計時間係 43min~
每 k 時間如下:
3'57"88 (比 cyw 帶快0左)
3'56"40 (比 cyw 帶快0左)
4'13"16 (開始跑翻自己速度)
4'16"77
4'24"43 (越來越辛苦, 跑慢0左)
4'21"94
4'22"82
...

BeeFing已經好犀,每次見你都有進步.....唔洗灰心,黎緊比賽一定一場快過一場

升級   28%

該用戶從未簽到

beefing 師兄,
昨日 荃灣10k認識你, 仲有幸黎咗張合照..
我去到4k時, 已經係對面線見你回程..真係好快 ~~

希望有日我能夠追近你一點

升級   0%

該用戶從未簽到

B哥,多謝你的來電關心!今晚有冇找到跌打師傅呀
還未恭喜你喺黃昏賽有咁好成績,我上年都要47分幾先完成 ,你真係好勁呀!
B

升級   0%

該用戶從未簽到

先多謝咁多位0既鼓勵先呀~
接落黎希望0係中興杯度 pb 到啦!! " />" />

B

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Turalyon 於 2009-7-13 18:32 發表
beefing 師兄,
昨日 荃灣10k認識你, 仲有幸黎咗張合照..
我去到4k時, 已經係對面線見你回程..真係好快 ~~

希望有日我能夠追近你一點
你好呀 Turalyon~ 多謝你張靚相啊~
只要肯努力, 大家都可以進步0架~ 一齊加油啦~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 BeeFing 哥 於 2009-7-14 23:47 發表
先多謝咁多位0既鼓勵先呀~
接落黎希望0係中興杯度 pb 到了!! " />" />

Bfing 哥,呢條路線同天氣可以咁接近PB 已經係PB 左啦,下場中興杯如果可以再快D,到秋冬大賽期一定有大收獲,加油!!!
B

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 神童威威 於 2009-7-14 22:53 發表
B哥,多謝你的來電關心!今晚有冇找到跌打師傅呀
還未恭喜你喺黃昏賽有咁好成績,我上年都要47分幾先完成 ,你真係好勁呀!

其實唔係我睇0架, 係幫蕉仔問0既~

至於個比賽, 上年0既你又點可以同今日0既你相比呢~ 我有進步你都有進步啦~ 我諗你已家可以跑 42min 以下呢~

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 3 天

依家夏天都可以快過上年冬天進度已經唔錯
    不過你如果要上全馬練習量仲唔夠穩定~~如果長遠d睇~~你今年可以考慮下半馬先既
    中興盃係會辛苦過呢場~~不過水平較高~~加油啦
    B

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-7-14 23:51 發表

Bfing 哥,呢條路線同天氣可以咁接近PB 已經係PB 左啦,下場中興杯如果可以再快D,到秋冬大賽期一定有大收獲,加油!!!

Yeah~ 大家一齊加油~
    同埋你快 d 好翻呀~ 0係比賽場上再鬥過!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 BeeFing 哥 於 2009-7-14 23:57 發表

Yeah~ 大家一齊加油~
    同埋你快 d 好翻呀~ 0係比賽場上再鬥過!!

一定,你要跑快d 唔好咁易俾我追到~~
    B

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 sleung2002hk 於 2009-7-14 23:56 發表
    依家夏天都可以快過上年冬天進度已經唔錯
    不過你如果要上全馬練習量仲唔夠穩定~~如果長遠d睇~~你今年可以考慮下半馬先既
    中興盃係會辛苦過呢場~~不過水平較高~~加油啦

係呀係呀~ 我覺得我耐力真係仲爭好遠~
    如果今年夾硬上全馬, 一來會練得好辛苦, 二來令我 10k 進步得較慢...
    相對於跑全馬, 其實我更加想加快我 10k 0既速度.
    不過之前又口輕輕咁話下年要跑全馬喎, 搞到我已家 "左手又係肉, 手掌又係肉, 獎就只係得一個, 得冠軍同季軍, 唔知點決定"~

B

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-7-15 00:04 發表

一定,你要跑快d 唔好咁易俾我追到~~

好彩我唔係囡囡0者, 唔係實好易比你追到啦~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 BeeFing 哥 於 2009-7-14 23:53 發表

其實唔係我睇0架, 係幫蕉仔問0既~

至於個比賽, 上年0既你又點可以同今日0既你相比呢~ 我有進步你都有進步啦~ 我諗你已家可以跑 42min 以下呢~

咁等我比個正確地址你,你再話比蕉仔知啦!
    舖名:吳寶X跌打醫館
    地址:青山公路151地段金安大廈12號地舖
    B

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 神童威威 於 2009-7-15 23:33 發表

咁等我比個正確地址你,你再話比蕉仔知啦!
    舖名:吳寶X跌打醫館
    地址:青山公路151地段金安大廈12號地舖

我叫佢下次請你食蕉多謝你呀~
    B

升級   0%

該用戶從未簽到

7.13 大西北訓練

受到 7.12 黃昏賽後0既影響, 今次係拖著疲倦0既身軀上陣:

[(400 + 400 300米快 + 300米慢;200米快 + 200米慢;100米快 + 100 米慢) x 2 ]+休息 6.5分鐘  X 2
    JogJogJogJog
    400m1'20"622'51"861'27"052'36"721'29"083'55"621'36"763'54"55
    300m57"801'59"551'01"901'30"171'02"252'51"431'09"702'15"77
    200m39"281'37"9540"751'29"6243"771'56"0242"401'34"98
    100m18"5849"6021"57?18"461'09"8416"88
    休息:6'33"61
    B

升級   0%

該用戶從未簽到

頭先練完 8 式後, 原本諗住跑翻陣, 點知跑跑0下又落雨~ 唉~
    因懶得洗鞋0既關係, 即刻鳴金收兵~

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 3 天

jog400m 3"54-5      行架??

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 BeeFing 哥 於 2009-7-16 00:22 發表
    頭先練完 8 式後, 原本諗住跑翻陣, 點知跑跑0下又落雨~ 唉~
    因懶得洗鞋0既關係, 即刻鳴金收兵~

先頭北區都落大雨,不過好快就停左,玩左成晚夠晒皮
    B

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 sleung2002hk 於 2009-7-16 00:23 發表
    jog400m 3"54-5      行架??

真係以接近行0既速度呀~
    其實應該以乜0野速度 jog 先練到0野0架呢??
    B

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2009-7-16 00:24 發表

先頭北區都落大雨,不過好快就停左,玩左成晚夠晒皮hgjD115" />" />hj

你就好啦~
    我呢邊時大時細, 十足十想玩死我咁~