香港長跑網  - 長跑長友

樓主: B
打印 上一主題 下一主題

從腳軟軟恤髮

B

升級   0%

該用戶從未簽到

thank you 你屈老大!!!

升級   20.65%

該用戶從未簽到

原帖由 神童威威 於 2009-7-28 00:18 發表

其實我曾經都好似你一樣,亂咁跑一通,自己未夠班就見人地快就跟住人跑,結果就出事。
的確跟左Wong sir學野之後,自己都改善左好多,特別是識得"忍",好似今晚跑第二組時,
以前的我一定會拍住你來跑,現在就 ...

恭喜威威兄練成忍功 在下也在苦練。

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

昨晚買左對Idaten, 今晚係鄧記試跑左12k, 感覺良好.
    B

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-7-30 00:35 發表
    昨晚買左對Idaten, 今晚係鄧記試跑左12k, 感覺良好.  

係咪 "new 威" "開心價" 買呀??

我就仲未買呀, 呢排都忙到死~
    聽日樂華衝圈都係繼續要著對垂垂老矣0既 Idaten...
    希望佢0既 "轉世" 快 d 買到啦~

升級   0%

難過

原帖由 BeeFing 哥 於 2009-7-30 00:44 發表

係咪 "new 威" "開心價" 買呀??

我就仲未買呀, 呢排都忙到死~
    聽日樂華衝圈都係繼續要著對垂垂老矣0既 Idaten...
    希望佢0既 "轉世" 快 d 買到啦~

唔係.
    係元朗"King Wai", "超開心價".
    斷碼兼last one, 唔大唔少,正正係我心水款.
    B

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-7-30 00:52 發表

唔係.
    係元朗"King Wai", "超開心價".
    斷碼兼last one, 唔大唔少,正正係我心水款.

咁正!!?? 有冇男裝 idaten 26.5 碼呀??

升級   0%

難過

原帖由 BeeFing 哥 於 2009-7-30 11:36 發表

咁正!!?? 有冇男裝 idaten 26.5 碼呀??

今晚出血順利呀?
    有咩戰利品?
    B

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-7-31 23:25 發表

今晚出血順利呀?
    有咩戰利品?

一定要 thank you 你隔空帶領我呢隻迷途小羔羊搵到 "king wai" 先呀~ 之前我0係0個頭兜0左幾個圈都搵唔到呀

不過可能我去得遲, "超開心價" 0既跑鞋款所餘無幾了~ 0岩我0既味津龍款只得 aero7, 不過無我碼~ 於是0係呢度出唔到血.
    跟住翻去 nb 特賣場, 因我唔多熟 nb 跑鞋款, 所以鞋就無買到, 只係買0左幾對蔑就收工了~ 出0左少少血 only~
    留翻 d 血去 "new 威" 先得~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 BeeFing 哥 於 2009-8-1 00:37 發表

一定要 thank you 你隔空帶領我呢隻迷途小羔羊搵到 "king wai" 先呀~ 之前我0係0個頭兜0左幾個圈都搵唔到呀

不過可能我去得遲, "超開心價" 0既跑鞋款所餘無幾了~ 0岩我0既味津龍款只得 aero7, 不過無我碼~  ...

我早2日至係new威流左一灘血,染好了一對rider12~~慘慘慘色!
    B

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-8-1 08:19 發表

我早2日至係new威流左一灘血,染好了一對rider12~~慘慘慘色!

如果呢幾日唔經過 new 威, 我就會等拎書0個日順便買~ 正!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 BeeFing 哥 於 2009-8-1 10:04 發表

如果呢幾日唔經過 new 威, 我就會等拎書0個日順便買~ 正!!

你想買rider 12?有一對男裝新色剛剛到左,係深藍色的..不過我就買番之前出既慘色,因為已經有對淺粉藍色啦...
    B

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-8-1 13:48 發表

你想買rider 12?有一對男裝新色剛剛到左,係深藍色的..不過我就買番之前出既慘色,因為已經有對淺粉藍色啦...

當然唔係啦~ 想買 idaten + spacer~
    話買話買, 直到已家先等到張 credit card 批, 可以買了 (換迎新禮品)~
    B

升級   0%

該用戶從未簽到

本 blog 名純熟抄0野~ 如有雷同, 實係玩0野~

各位記得多 d 去原裝正版, 多 d 0野睇, 認真好多0既 billy 正 blog - 從口輕輕出發 呀~
    https://www.longrun.hk/forum/vie ... &extra=page%3D1
    B

升級   0%

該用戶從未簽到

27/7/09 大西北訓練

第一組0既時間係參考神童~
    第二組就要 thank you 屈老大幫我計時了~

均速 4K X 2, 15min
    27/07/09Lap 1Lap 2Lap 3Lap 4Lap 5Lap 6Lap 7Lap 8
    4K1'32"1'391'40"1'40"1'41"1'41"1'41"1'41"
    Lap 9Lap 10Total
    1'40"1'39"16'34"
    Lap 1Lap 2Lap 3Lap 4Lap 5Lap 6Lap 7Lap 8
    4K1'33"011'41"311'41"701'39"051'40"661'39"271'39"021'37"96
    Lap 9Lap 10Total
    1'37"531'29"1716'18"68

B

升級   0%

該用戶從未簽到

30/7/09 樂華衝圈 1k 7min 連休

原本應該衝 10 組 1k 的, 但帶少少病上陣下, 跑完第七組開始覺得有 d 頭暈, 唔敢衝落去了~

30/07/09Lap 1Lap 2Lap 2.5Total
    11'37"071'31"8845"583'54"53
    21'33"522'12"753'46"27
    31'30"951'29"5044"083'44"53
    41'24"451'26"3843"843'34"67
    51'25"631'27"5643"843'37"03
    61'28"881'28"8044"733'42"41
    71'28"752'16"923'45"67
    8Rest病病地頭暈
    9Rest
    10Rest

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

喂, 唔多明你個blog名
    B

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-8-4 15:52 發表

唔使明~ 根本係隨口 up 當秘笈~

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

It probably refer to  從腳軟軟出發 mah!

http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

原帖由 blurmax 於 2009-8-4 16:41 發表

It probably refer to  從腳軟軟出發 mah!

http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax

哦.....原來係鄉音
    B

升級   0%

該用戶從未簽到

6/8/09 樂華衝圈練習 800m 6min 連休

今次衝圈係第一次以 spacer 作為戰鞋來衝鋒陷陣, 感覺上比舊戰鞋 idaten 輕0左一截~
    所以成績比以前有些少進步呀~
    不過耐力方面始終係我0既弱項, 一定要練多 d 長課了...

06/08/09Lap 1Lap 2Total
    11'25"381'24"192'49"57
    21'21"151'22"522'43"67
    31'22"071'23"052'45"12
    41'22"311'25"042'47"35
    53'17"37休息圈
    61'34"761'31"623'06"38休息圈
    71'22"621'24"052'46"67
    81'25"751'27"622'53"37
    91'27"561'27"132'54"69
    101'26"571'25"862'52"43
    111'44"451'39"473'23"92休息圈
    121'23"681'19"182'42"86