香港長跑網  - 長跑長友

豆豆媽報到!

升級   17.95%

該用戶從未簽到

大家好, 我係豆豆媽
09年第一次跑渣打10k, 練左幾次4k就走去跑, 出來當然成績嚇人, 但唔水上巴士已經當賺左
平時唔鍾意運動, 怕晒怕熱, 又經常大魚大肉, 攪到體重由3年前既92磅變到而家..........................

09年下半年願望, 多d做運動, 節制飲食, 希望半年後可變返3年前咁輕就好啦

評分

查看全部評分

升級   0%

該用戶從未簽到

無限支持...成唔成功是另一回事....

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 豆豆媽 於 2009-7-4 10:31 發表
" />" /> 大家好, 我係豆豆媽" />" />
09年第一次跑渣打10k, 練左幾次4k就走去跑, 出來當然成績嚇人, 但唔水上巴士已經當賺左" />" />
平時唔鍾意運動, 怕晒怕熱, 又經常大魚大肉, 攪到體重由3年前既 ...

豆豆媽,歡迎..叫parco爸陪下操,好快好fit啦~~

升級   0%

該用戶從未簽到

09年第一次跑渣打10k, 練左幾次4k就走去跑, 出來當然成績嚇人, 但唔水上巴士已經當賺左" />" />
平時唔鍾意運動, 怕晒怕熱, 又經常大魚大肉, 攪到體重由3年前既 ...

歡迎豆豆媽

運動慢慢會變成習慣的, 繼而上咗癮, 泥足深    怕晒怕熱, 可以晚上才出動嘛, 例如游水, 跑步, 踏單車... 遲啲2個都很fit呀   
下次約跑未可以與豆豆媽一起跑

升級   0%

該用戶從未簽到

歡迎豆豆媽,支持你做多d運動,令身體健康d呀....
祝願你在不久的將來愈跑愈fit...

升級   0%

該用戶從未簽到

歡迎豆豆媽
祇要堅持落去
一定會越來越fit 越跑越快

升級   0%

該用戶從未簽到

***歡迎豆豆媽***

我都好怕曬O架  , 夜晚你捉埋PARCO爸跑街咪唔怕曬囉  努力加油呀!

升級   0%

該用戶從未簽到

歡迎,歡迎...有餸食唔晒記得call 小弟...

升級   65.55%

該用戶從未簽到

歡迎豆豆媽!

升級   0%

該用戶從未簽到

welcome welcome

豆豆媽

多多指教ar

小弟是港島西人 hk island man

豆豆媽多D同parco爸一起跑

好快會成功 ar

長跑長友

升級   0%

該用戶從未簽到

歡迎 豆豆媽 加入長跑網
   小弟多數將軍澳出沒,請多多指教

升級   0%

該用戶從未簽到

豆豆媽

近來有無報比賽 ar??

升級   28%

該用戶從未簽到

歡迎 豆豆媽 加入長跑網..請多多指教

升級   40.15%

該用戶從未簽到

歡迎 豆豆媽 加入長跑網......成為索k集團一份子 ,長索長友

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

豆豆媽,

Welcome to LongRun.hk
    711MF 該用戶已被刪除

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

豆豆媽, 歡迎你呀
    多做運動身體好, 人又會靚d, 又可以有借口大魚大肉, 一舉幾廿得
    唔好俾parco爸一個人玩哂, 你都要一齊玩, 唔水理佢架, 唔水怕快過佢架, 加油呀

升級   17.95%

該用戶從未簽到

嘩.....乜真係有咁多人回覆架, 咁多人睇住, 我想縮沙唔跑都唔得啦
    不過我係超級初哥, 所以暫時都唔會計時間住, 每次練習只會訂下一個目標距離, 完成便可以, 遲下先訂時間會好D
    Parco爸 :你睇死我!!!!
    kenneth, 平兄, nc , 曲奇, wadee, WinggniW,pptang,Turalyon,卓卓, blurmax , :711MF : 多謝鼓勵, 希望我可以早日減磅成功啦
    喪Ken : 近兩星期我地都係食菜同米粉, 大魚大肉就要得大時大節先得啦
    火仔11 :小妹在將軍澳長大既....將官係我母校
    龜速行:我呢D勁HEA初哥, 點玩比賽呀, 人地頒完獎我都未返到黎啦, 不過如果我起到身都會黎扮攝影師既

升級   17.95%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-7-4 23:07 發表
    豆豆媽, 歡迎你呀
    多做運動身體好, 人又會靚d, 又可以有借口大魚大肉, 一舉幾廿得
    唔好俾parco爸一個人玩哂, 你都要一齊玩, 唔水理佢架, 唔水怕快過佢架, 加油呀

多謝SUE姐鼓勵, 我會渣油架啦