香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: 豆豆媽

豆豆媽報到!

升級   0%

該用戶從未簽到

歡迎....歡迎...., 豆豆媽, 有志者...一定掂.
B

升級   0%

該用戶從未簽到

嘩嘩嘩~ 歡迎豆豆媽加入埋長跑網大家庭啊~
為0左壯大長跑網0既聲勢, 不如叫埋 parco, 豆豆 都登記啦~

升級   17.95%

該用戶從未簽到

多謝亞嬌同beefing哥
下次再攪南生圍喪跑先搵埋豆豆同柏高出黎啦

升級   0%

該用戶從未簽到

歡迎豆豆媽!
跑步減肥好易架,我都由160磅減到而家125磅,只要有恆心,每日都跑,加埋注意飲食,三低一高,即係低油、低鹽、低糖及高纖維,就係咁簡單。

升級   17.95%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2009-7-4 23:46 發表
歡迎豆豆媽!
跑步減肥好易架,我都由160磅減到而家125磅,只要有恆心,每日都跑,加埋注意飲食,三低一高,即係低油、低鹽、低糖及高纖維,就係咁簡單。

多謝 allanccl 兄, 節制飲食我初步都做得到, 但要我日日跑......暫時未得啦........原因........下星期有消防員電視劇要煲 遲下等套劇做完先啦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 豆豆媽 於 2009-7-5 14:50 發表

多謝 allanccl 兄, 節制飲食我初步都做得到, 但要我日日跑......暫時未得啦........原因........下星期有消防員電視劇要煲 " />" /> 遲下等套劇做完先啦" />" />

豆豆媽,咁既籍口真虧妳才諗得到,唔好懶啦! 的起心肝去跑步啦,用個硬碟set時間錄低d精彩高清節目,慢慢先煲劇,可以飛起廣告仲慳時間啦。我都係錄低先慢慢睇架。
帶埋豆豆去跑,唔洗佢係屋企吠。

升級   100%

鬱悶
  • 簽到天數: 1 天

歡迎豆豆媽!

記住同Parco爸多D出嚟參加活動呀!

仲有要代我兩個仔多謝你上星期日的曲奇餅,佢地話好好食,
    只係分得一塊咁多比我食咋!

升級   17.95%

該用戶從未簽到

原帖由 runrun 於 2009-7-5 21:54 發表
    歡迎豆豆媽!

記住同Parco爸多D出嚟參加活動呀!

仲有要代我兩個仔多謝你上星期日的曲奇餅,佢地話好好食,
    只係分得一塊咁多比我食咋!

多謝runrun ctse
    想食曲奇餅, 無問題 睇下幾時有機會再見啦

評分

查看全部評分

升級   54.9%

該用戶從未簽到

恭喜豆豆媽發表keep fit宣言
    祝越跑越fit,長跑長有!

升級   56.85%

該用戶從未簽到

豆豆媽減肥嘅大道就在眼前, 成功始於足下.
    俾心機努力,我地實會支持妳架! Go!Go!Goal!  

升級   17.95%

該用戶從未簽到

多謝ram ching & 田中亞茂支持鼓勵!
    我既目標唔係速度, 係減磅 希望每次都keep到最少十個圈啦

升級   0%

該用戶從未簽到

歡迎 豆豆媽 c-tse 加入香港長跑網!
    祝你愈跑愈健康,好快介埋 Parco爸!

升級   17.95%

該用戶從未簽到

原帖由 cu83 於 2009-7-6 20:56 發表
    歡迎 豆豆媽 c-tse 加入香港長跑網!
    祝你愈跑愈健康,好快介埋 Parco爸!

THANKS cu88
    尋日已俾parco爸連界我3次