香港長跑網  - 長跑長友

樓主: franklcf

20090802 分齡組半奧運三項鐵人賽及小鐵人三項鐵人錦標賽 - 現已開始接受報名!

關閉 [複製鏈接]

升級   21.55%

該用戶從未簽到

力行已有相.
今日下午有成績wor.
我遲下有些少heat2比賽相但吾係我影, 但主要影我, 所以好王家衛feel

升級   84.4%

該用戶從未簽到

大家都對呢場比賽幾滿意,有好多野想講,見度呢個氣氛真係好開心

我今場玩得都唔太差,不過可能係北京玩完未復完,所以今場玩得好吃力, 我的少少分享
http://ginnywong9111978.mysinabl ... p;articleId=1861205

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ginnywong 於 2009-8-3 12:43 發表
大家都對呢場比賽幾滿意,有好多野想講,見度呢個氣氛真係好開心

我今場玩得都唔太差,不過可能係北京玩完未復完,所以今場玩得好吃力, 我的少少分享
http://ginnywong9111978.mysinablog.com/index.php?op=ViewArti ...

原來水都有得勾

恭晒ginny,雖然今次拎唔到獎,但水平又進一步

升級   49.45%

該用戶從未簽到

唔知係咪昨日飲左幾啖吐露港的海水, 昨晚開始有D作反胃及肚痾. 到而家都仲想嘔想嘔咁, 今朝到而家淨係食左小小麥皮咋!!!真係慘..........

算啦!! 明日出差如果唔比人隔離就當減肥啦!!!

升級   66.67%

該用戶從未簽到

原帖由 kopo1128 於 2009-8-3 14:07 發表
唔知係咪昨日飲左幾啖吐露港的海水, 昨晚開始有D作反胃及肚痾. 到而家都仲想嘔想嘔咁, 今朝到而家淨係食左小小麥皮咋!!!真係慘.........." />" />

hi kopo

nice to meet you yesterday.

i will join the race on Sept

升級   31.05%

該用戶從未簽到

出咗result la, 又包尾  

升級   49.45%

該用戶從未簽到

原帖由 newfoot 於 2009-8-3 15:25 發表

hi kopo

Nice to meet you too. Triathlon has a lot of funs.  Add oil and see you in the coming September.

升級   21.55%

該用戶從未簽到

平常心去比賽, 點知原來單車完全落後.
游泳: 跟住就算, 怕無力踩
單車: 吾倦的踩法, 點知原來嚴重落後..........
跑步: 平常心跑, 冇人迫冇鬥心
下次要留意吓前轆軚氣, 轉彎吾好等人過咗先

升級   98.8%

該用戶從未簽到

原帖由 ginnywong 於 2009-8-3 12:43 發表

http://ginnywong9111978.mysinablog.com/index.php?op=ViewArti ...

弓喜哂, 快了8分鐘   

升級   0%

該用戶從未簽到

是呀, 昨天玩得好開心,好似 d 工作人員有 d 笑容,

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kopo1128 於 2009-8-3 14:07 發表
唔知係咪昨日飲左幾啖吐露港的海水, 昨晚開始有D作反胃及肚痾. 到而家都仲想嘔想嘔咁, 今朝到而家淨係食左小小麥皮咋!!!真係慘.........." />" />

應該沒事的,

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 franklcf 於 2009-8-3 16:30 發表
平常心去比賽, 點知原來單車完全落後.
游泳: 跟住就算, 怕無力踩
單車: 吾倦的踩法, 點知原來嚴重落後..........
跑步: 平常心跑, 冇人迫冇鬥心
下次要留意吓前轆軚氣, 轉彎吾好等人過ࡵ ...

新車未適應姐呀, 下一次應該會好 d, 努力,
下一見。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 newfoot 於 2009-8-3 15:25 發表

hi kopo

新腳,下次我都有參加, 下次見

升級   66.67%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2009-8-3 19:35 發表

新腳,下次我都有參加, 下次見

好!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11  see you on Sept 27

will u join the race on Aug 16 ????
I will join

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 newfoot 於 2009-8-3 19:41 發表

好!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11  see you on Sept 27

will u join the race on Aug 16 ????
I will join

chung hing cup 10km, 我都參加左,
又見面。

升級   41.95%

該用戶從未簽到

原帖由 newfoot 於 2009-8-3 19:41 發表

I will join

我有報名!

升級   98.8%

該用戶從未簽到

原帖由 Delta 於 2009-8-3 15:52 發表
出咗result la, 又包尾  

唔緊要, 繼續努力, 下次成績一定比今次好 !!

升級   49.45%

該用戶從未簽到

I will join

LOUD兄, NEWFOOT佢好似係參加淺水灣個兩項, 而唔係中興喎??

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kopo1128 於 2009-8-4 09:36 發表

LOUD兄, NEWFOOT佢好似係參加淺水灣個兩項, 而唔係中興喎??

係喎 5 會左 , 大家都係同一日舉行
水陸我報左 revolution-asia 0個 series, 貪佢件衫
9, 10, 11 月每個月一塲 , 最激 11月 1 日 ( 400m swim + 5km ) x 2
幾好玩架 ,

升級   49.45%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2009-8-4 10:38 發表

係喎 5 會左 , 大家都係同一日舉行
水陸我報左 revolution-asia 0個 series, 貪佢件衫
9, 10, 11 月每個月一塲 , 最激 11月 1 日 ( 400m swim + 5km ) x 2
幾好玩架 , hg ...

我想玩, 但係應該玩唔到. 6/9 之前0個日啱啱練完毅行(54KM), 我諗我無力再玩. 1/11又參加左苗圃挑戰12小時, 所以得10月得閒, 唔知可唔可以淨係參加一次?