香港長跑網  - 長跑長友

樓主:
打印 上一主題 下一主題

2009.10.26 飛躍活力10公里長跑比賽

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

恭喜 CYW , 7兄, 蔡兄, Gillls, ET, 公牛 齊齊得獎而歸~
恭喜所有PB及及完成賽事的師兄姐~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-10-26 11:55 發表
跑完返來啦,等我簡簡單單報下喜訊先:
cwy - 組別第一
ET、Gills、7兄、蔡兄 分別得到組第三、第五、第七同埋第十。 hgonio ...

謝謝圍圍的簡報~ 恭喜你PB sub 42 (好期待今日既相呀,睇下最佳做型獎)

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kan0902 於 2009-10-26 13:54 發表
恭喜cyw得倒冠軍 no .1
ET,Gills,7兄,蔡兄 得獎
同埋恭喜有份得倒獎ge 所有ching ctse

仲有就係恭喜所有ching ctse PB (包括自己)

10K 時間:39:33PB  

恭喜根根你SUB40
但你進步得咁快先.. 就黎連你尾燈都見唔到啦 我都要努力d先得

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 4 天

原帖由 kan0902 於 2009-10-26 13:54 發表

恭喜哂!!!!

升級   100%

鬱悶
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 saki 於 2009-10-26 14:40 發表
    恭喜得獎嘅cyw, ET, Gills, 7兄, 蔡兄, 公牛以及長跑網得獎!!!!!!!!!!!!!!hgj088" />" />hj

亦多謝今日前來打氣及影相的 Sue 兄, 皇上, stanwong 以及零下十度(希望無認錯 :-p)

...

Saki,

Good Run ar!

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

恭喜得獎嘅cyw, ET, Gills, 7兄, 蔡兄, 公牛兄, Tommy (cy爸), Cindy (cy媽), warren ching
    及長跑網
    恭喜各位pb及完成賽事嘅ching/ctse  
    亦多謝今日前來打氣及影相的皇上, stanwong 及 lulu姐

係時候做一個小報告:-
    今日賽事應該得4xx人, 唔爆,
    聽其他ching講, 賽會在截止後, 除10.1當日可即時報名之後, 在10.11亦仍派表接受報名,
    奈何小弟多次致電及到親身到工聯會查詢時, 回覆已截止及滿額, 而未能參與.

今日頒獎程序亦不太妥善, 未只是否趕住收工, 上台領獎的, 只是冠亞季軍, 餘下的得獎者只係行埋去擺獎處攞獎

今日以大聲義工到場, 到場不久, 有工作人員稱是日賽事另設有一 "最佳造型"獎 (宣傳單張好似冇提過喎 ), 她們見長跑網, 個個ching/ctse衣著一致, 極有團體精神, 她們為大家影佐一張即影即有相參賽.  最後, 經評審後, 長跑網奪得 "最佳造型" 亞軍.

升級   0%

該用戶從未簽到

恭喜晒甘位ching有獎 ..... ET趺了一下仲可以第三...希望佢沒事啦 !!
    自報時間 : 40:20' .......琴日趺傷手腳 ......今日挨到終點已經滿意了...

升級   0%

該用戶從未簽到

恭喜各得獎及pb 既ching    

小弟今日都有 pb (42'36)  

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-10-26 17:11 發表
    今日以大聲義工到場, 到場不久, 有工作人員稱是日賽事另設有一 "最佳造型"獎 (宣傳單張好似冇提過喎 ), 她們見長跑網, 個個ching/ctse衣著一致, 極有團體精神, 她們為大家影佐一張即影即有相參賽.  最後, 經評審後, 長跑網奪得 "最佳造型" 亞軍.  

好野! 恭喜恭喜!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 TerrySze 於 2009-10-26 17:20 發表

恭喜晒甘位ching有獎 ..... ET趺了一下仲可以第三...希望佢沒事啦 !!
    自報時間 : 40:20' .......琴日趺傷手腳 ......今日挨到終點已經滿意了...

Terry兄跌得好傷咩? 小心保重啊!

ET又跌得傷唔傷呀! 都要小心保重啊! 還有兩個禮拜就杭馬了。
    恭喜ET得獎!

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 2 天

陪完小債主練琴返嚟。

多謝各位師兄師姐。

更加要多謝各位攝影及打氣義工,辛苦晒。

另外要多謝蔡兄同皇上幫忙,唔該晒。

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

奈何小弟多次致電及到親身到工聯會查詢時, 回覆已截止及滿額, 而未能參與.

Sue Ching,

The organizer tried to prevent U from claiming another prize?

http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax

升級   5.05%

該用戶從未簽到

原帖由 坑口公牛 於 2009-10-26 18:08 發表
    陪完小債主練琴返嚟。

多謝各位師兄師姐。

更加要多謝各位攝影及打氣義工,辛苦晒。

另外要多謝蔡兄同皇上幫忙,唔該晒。

C hing 無問題嗎?此人有無賠足給你...點都好...今日你都攞番個獎補數...算吧...日後小心D

升級   5.05%

該用戶從未簽到

多謝各位攝影及打氣義工....辛苦晒

升級   100%

奮鬥

原帖由 Kennychoi 於 2009-10-26 18:18 發表

C hing 無問題嗎?此人有無賠足給你...點都好...今日你都攞番個獎補數...算吧...日後小心D

我減收佢200,收齊頭和解算數。
    真係無莽之災,我正想出車離開,仲有三分一車身未離開車位。
    佢因為同人爭位,見我出車就乜都唔理,退架車埋嚟,我响晒鞍佢都唔理,係咁隊埋嚟,結果就佢就泊咗個1000元嘅車位。
    其實佢車上有老有嫩(兩個小朋友都係得四五歲度),泊位啫,唔使咁摶命嘅,下次見到佢架車都係行遠啲。

今次真係多得蔡兄同皇上幫口,再一次多謝。

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

Hang Hou Ox,

Felt sorry for your incident!  Luckily no one was hurted!

http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2009-10-26 17:56 發表

Terry兄跌得好傷咩? 小心保重啊!

ET又跌得傷唔傷呀! 都要小心保重啊! 還有兩個禮拜就杭馬了。
    恭喜ET得獎!

沒事lo...

升級   100%

奮鬥

原帖由 blurmax 於 2009-10-26 18:55 發表
    Hang Hou Ox,

Felt sorry for your incident!  Luckily no one was hurted!

Thank you, Blurmax.

升級   100%

奮鬥

Terry 同 ET 師兄保重,長跑長有。

升級   100%

該用戶從未簽到

kan ching 終於可以 +40 !!
    好犀利!!