香港長跑網  - 長跑長友

Nike Human Race 10k

升級   7.67%

該用戶從未簽到

上年nike在世界多個城市舉辦10k,反應熱烈,今年唔知會唔會再搞?
有ching ctse知道消息嗎?thanks.

升級   61.67%

該用戶從未簽到

去外地賽資訊
https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=4386&extra=page%3D1

升級   10%

該用戶從未簽到

今年在十月二十四日,在廣州大學城,件衫好特別,號碼印在衫上(NIKE),但報名要用大陸銀行咭,我在泰基綱見有間旅行社,可代報名,就打電話去查詢,個小姐把聲幾嬌嫩,跟著免費報我報了名,我當然順道幫陳了房間,原來個星期是秋交會,酒店好full,電話是35833007周小姐。

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 7 天

原帖由 Tom 於 2009-9-16 10:50 發表
    今年在十月二十四日,在廣州大學城,件衫好特別,號碼印在衫上(NIKE),但報名要用大陸銀行咭,我在泰基綱見有間旅行社,可代報名,就打電話去查詢,個小姐把聲幾嬌嫩,跟著免費報我報了名,我當然順道幫陳了房間,原 ...

你賣廣告咁既...啊.....
    你去國內賽事版睇下啦,
    有人攪緊團啦.....

升級   10%

該用戶從未簽到

師兄,唔係買廣告,我問過華哥,都是同一間旅行社,我都是想俾的跑手多一點資料,多多包容,謝。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 最強幻像 於 2009-7-11 20:29 發表
    上年nike在世界多個城市舉辦10k,反應熱烈,今年唔知會唔會再搞?
    有ching ctse知道消息嗎?thanks.

詳細資料請到以下國內賽事版看看:

https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=6011&extra=page%3D1&page=1

https://www.nike.com.cn/humanrace2009/campaignInfo.html

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 9 天

多謝Tom 兄資料, 你是一番好意但我報了香港Nike, 唔報la

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 7 天

原帖由 Tom 於 2009-9-16 23:54 發表
    師兄,唔係買廣告,我問過華哥,都是同一間旅行社,我都是想俾的跑手多一點資料,多多包容,謝。

HAHA, 講笑ja~~~
    只係提下你, 國內賽事區都有提~~~