香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: althea_suen

2009 水陸兩項鐵人聯賽 - 比賽3

關閉 [複製鏈接]

升級   98.8%

該用戶從未簽到

原帖由 althea_suen 於 2009-8-16 16:50 發表
lost...
but I hav some complainment!!
In the transition area...i put my swimming cap and goggles in the basket...and then i couldn'tt find them after the race!!! Plus..my friend feel sick during run ...

沿途只見好多路人,但又真係好似冇乜見倒有工作人員喎 . . . . . . . . . . . . 你個friend好d未呀?

升級   21.55%

該用戶從未簽到

工作人員真係分佈得吾係好平均.
我都係吾係好知邊位係longrun 人, 所以都冇物點暘就走左.
我係147 30-34age

升級   66.67%

該用戶從未簽到

原帖由 franklcf 於 2009-8-17 15:39 發表
工作人員真係分佈得吾係好平均.
我都係吾係好知邊位係longrun 人, 所以都冇物點暘就走左.
我係147 30-34age

I m 247

升級   68.95%

該用戶從未簽到

有相睇未呀?

升級   98.8%

該用戶從未簽到

原帖由 iou 於 2009-8-18 14:02 發表
有相睇未呀?

點解總會仲未出result解??

升級   68.95%

該用戶從未簽到

原帖由 key 於 2009-8-18 15:44 發表

點解總會仲未出result解??

邊有咁快丫, 總會要經過超級電腦精密計算, 仲要有核數司核數, 冇3幾日邊會出到

升級   98.8%

該用戶從未簽到

原帖由 iou 於 2009-8-18 16:17 發表

邊有咁快丫, 總會要經過超級電腦精密計算, 仲要有核數司核數, 冇3幾日邊會出到hgjD115" />" />hj

ching你係唔係喺鉄總做, 咁清楚裡面嘅運作解? 幫手追追, 叫佢地快手d吖   

升級   84.4%

該用戶從未簽到

仲未得到成績, 算啦,我自己計的完賽時間係39 分12秒
我的比賽報告
http://ginnywong9111978.mysinabl ... p;articleId=1891325

升級   98.8%

該用戶從未簽到

原帖由 ginnywong 於 2009-8-19 14:11 發表
仲未得到成績, 算啦,我自己計的完賽時間係39 分12秒
我的比賽報告
http://ginnywong9111978.mysinablog.com/index.php?op=ViewArticle&articleId=1891325

我慢你少少, 39:50, 上水時間大概12min.

升級   66.67%

該用戶從未簽到

the result is posted

升級   68.95%

該用戶從未簽到

MALE 30-39 組別0個位黑人好慘呀
冇著鞋跑俾人DQ 左
不過傳說中黑人游唔到水係真架, 佢游成20分鐘....
但係跑就超快17MINS

升級   59.47%

該用戶從未簽到

我都有去....

升級   68.95%

該用戶從未簽到

今次要讚總會, 唔知係咪有人睇左POST反映過,
今次居然有返分項時間, 好驚喜

升級   98.8%

該用戶從未簽到

原帖由 iou 於 2009-8-19 23:32 發表
MALE 30-39 組別0個位黑人好慘呀
冇著鞋跑俾人DQ 左
不過傳說中黑人游唔到水係真架, 佢游成20分鐘....
但係跑就超快17MINS

我跑時都見倒個冇著鞋嘅黑人, 我當時都好擔心佢會比人DQ   

升級   16.67%

奮鬥
  • 簽到天數: 1 天

點解唔著鞋跑會DQ? 比賽規則無寫依樣喎!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 iou 於 2009-8-20 00:24 發表
    今次要讚總會, 唔知係咪有人睇左POST反映過,
    今次居然有返分項時間, 好驚喜

多數係 , 呢 2 次 (8.16 我無参加 5 知 )總會明顯有改進,
    希望從善如流 , 多 d 人参加 , 得益既始終係参加者

升級   84.4%

該用戶從未簽到

原帖由 snail 於 2009-8-20 10:29 發表
    點解唔著鞋跑會DQ? 比賽規則無寫依樣喎!

係國際慣例上, 離開轉項區進入跑步段係必需著鞋
    呢樣係總會的official course 到有講, official 有聽書, 又有留心工作,低讚!

升級   66.67%

該用戶從未簽到

原帖由 key 於 2009-8-20 09:54 發表

我跑時都見倒個冇著嘅黑人, 我當時都好擔心佢會比人DQ   

我都見有位穿紅色HKG的ching無穿鞋跑,5知有無被DQ?

升級   68.95%

該用戶從未簽到

原帖由 ginnywong 於 2009-8-20 15:36 發表

係國際慣例上, 離開轉項區進入跑步段係必需著鞋
    呢樣係總會的official course 到有講, official 有聽書, 又有留心工作,低讚!

睇返張報名表, 真係冇寫明無鞋要DQ喎,
    ITU 就有寫明