香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

2009 荃灣黃昏10K賽 相片 + 個人感想 - by Turalyon

升級   28%

該用戶從未簽到

自 2009年6月3日正式登記成為長跑網會員.  在這短短的1個多月中, 每天瀏覽長跑網已成小弟的習慣.
網中各位師兄師姐親切友善, 尤如一大家庭 令我留下非常深刻的印象.

昨天的荃灣黃昏10K賽就係第一個加入長跑網嘅賽事. 心中莫名的興奮和期待
可惜周初知悉熱帶風暴 蘇迪羅 將會在本週末為香港帶來狂風暴雨. 心中為之一沉.

不過隨著蘇迪羅在昨天 (7月12日)清晨在本港外圍掠過, 早上8時多起床一望. 陽光普照.
心內即想 - 上天待我這小子也不薄. 哈哈 ~~  

心急的我在10時多已急不及待弄醒 太太, 嚷著要落街吃早餐, 好讓可以先感受一下我的好朋友 - 太陽伯伯.
其實心急的並不只有我一個, 我親愛的太太同樣興奮和心急. 因為她可以拿出她剛入手2個月的相機出外大展
身手( 各位攝影達人不要見笑, 其實只是亂拍一通, 談不上真正的攝影).

整個賽事 turalyon太太 忙著四周拍攝, 竟然沒有為自己拍下一幅相片. 不過非常感謝 leefs 兄為我太太拍下相片
作留念之用
+1 0
上一篇︰2009.7.12 荃灣黃昏10K賽(by 大圍)下一篇︰量度跑步路線距離和高度

評分

查看全部評分

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

原帖由 Turalyon 於 2009-7-13 12:57 發表
    自 2009年6月3日正式登記成為長跑網會員.  在這短短的1個多月中, 每天瀏覽長跑網已成小弟的習慣.
    網中各位師兄師姐親切友善, 尤如一大家庭 令我留下非常深刻的印象.

昨天的荃灣黃昏10K賽就係第一個加入長跑網& ...

ching, 尋日未能與你打個招呼, 唔好意思 唯有等下次喇
    小弟唸佐成朝, 依位靚女攝記係邊位ctse, 原來係 Turalyon ching 既大大,
    真係辛苦哂, 小弟終於有張雙腳離地既相喇, thanks

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

Turalyon,

Congratulations to ur good run!  Thanks ur wife for taking nice pics!

升級   17.95%

該用戶從未簽到

辛苦晒Turalyon太太, 尋日真係熱到傻呢
    我見最尾幾張狗bb相好可愛呀 希望佢地快d搵到好主人啦

升級   28%

該用戶從未簽到

原帖由 豆豆媽 於 2009-7-13 13:12 發表
    辛苦晒Turalyon太太, 尋日真係熱到傻呢
    我見最尾幾張狗bb相好可愛呀 希望佢地快d搵到好主人啦

我地特登影多幾張狗bb相, 希望有緣人睇到. 接佢地走

升級   28%

該用戶從未簽到

原帖由 blurmax 於 2009-7-13 13:08 發表
    Turalyon,

Congratulations to ur good run!  Thanks ur wife for taking nice pics!

thank you blurmax 兄

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Turalyon 於 2009-7-13 12:57 發表

Turalyon兄
    只要有心影...張張都是佳作...有機會就多D參與跑網活動啦...

升級   0%

該用戶從未簽到

謝謝師兄及大大幫忙影相,希望下次可以同你們正式認識.
    沖終點時張張相都是雙腳離地,唔知既人以為跑得好快..嘻嘻..又可以呃下人啦

升級   0%

該用戶從未簽到

Turalyon  c hing

welcome welcome

多謝師兄太座的幫忙攝影!小弟同師兄太座都講左幾句

D相好

長跑長友!

升級   0%

該用戶從未簽到

Turalyon ching及大大的靚相. 辛苦晒!!!

原來ching中了長跑網毒, 咁要多啲參加我地啲約跑活動喇  

升級   0%

該用戶從未簽到

Turalyon兄:
    你真係好似一年前既我呀,我係08年7月2日登記成為會員,上年既黃昏賽又係我加入長跑網既第一個比賽,估唔到咁快又一年,真係感足良多。

升級   13.67%

該用戶從未簽到

Turalyon c hing 辛苦晒 thanks !

升級   28%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-7-13 16:48 發表

Turalyon兄:
    你真係好似一年前既我呀,我係08年7月2日登記成為會員,上年既黃昏賽又係我加入長跑網既第一個比賽,估唔到咁快又一年,真係感足良多。hgj088" />" />hj

大圍師兄,
    希望一年後嘅我可以接近d你 10k 嘅時間啦...

升級   28%

該用戶從未簽到

原帖由 nc 於 2009-7-13 14:22 發表

Turalyon ching及大大的靚相. 辛苦晒!!!

原來ching中了長跑網毒, 咁要多啲參加我地啲約跑活動喇  

我一定會多d參加你地日後嘅活動

升級   28%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-7-13 13:59 發表
    謝謝師兄及大大幫忙影相,希望下次可以同你們正式認識.
    沖終點時張張相都是雙腳離地,唔知既人以為跑得好快..嘻嘻..又可以呃下人啦

希望下次可以正式認識你亞平師兄

升級   28%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋瘋 於 2009-7-13 13:50 發表

c-hing,
    歡迎加入長跑長友, 期待在賽道上再度相逢! 多謝師兄太座的幫忙攝影!
    加加油! 長跑長友!

瘋瘋師兄, 長跑長友.
    下次一定可以在道上再度相逢

升級   28%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco爸 於 2009-7-13 13:54 發表

Turalyon兄
    只要有心影...張張都是佳作...有機會就多D參與跑網活動啦...

代 我太太 多謝 parco 師兄鼓勵

升級   28%

該用戶從未簽到

原帖由 龜速行 於 2009-7-13 14:15 發表
    Turalyon  c hing

welcome welcome

多謝師兄太座的幫忙攝影!小弟同師兄太座都講左幾句

D相好" />" />" />" />

長跑長友!

希望下次有機會我都可以正式去認識你

升級   0%

該用戶從未簽到