香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: Parco爸
打印 上一主題 下一主題

西部通道

升級   0%

該用戶從未簽到

terry兄..是呀...香港..光害、污染越來越嚴重...經常性準備好食白果...有時都會好失望..

速行兄..是呀過年真的好好多..珠三角D黑煙通訓晒教..

laputa99...時間岩..有機會..咪一起玩下囉...我唔影都沒所謂既..行下當散心...

Wing嬸...鄉下有鄉下既味道...城市無嫁...

升級   0%

該用戶從未簽到

平兄...
Thanks...你好小咁認真對我...有D唔慣tim

在我鏡頭下..最想影就是你...

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco爸 於 2009-7-16 10:02 發表
terry兄..是呀...香港..光害、污染越來越嚴重...經常性準備好食白果...有時都會好失望..

速行兄..是呀過年真的好好多..珠三角D黑煙通訓晒教..

laputa99...時間岩..有機會..咪一起玩下囉...我唔影都沒所謂既..行下當散心...

Wing嬸...鄉下有鄉下既味道...城市無嫁...

含有影射成份!

升級   0%

該用戶從未簽到

Ken兄...你咁講..平兄點駁你呢..咪迫佢啦...
Wing嬸...真嫁..我家附近..全部都是草原味..不知幾清新...

升級   0%

該用戶從未簽到

Parco爸

草原味................

升級   7.15%

開心
  • 簽到天數: 20 天

PARCO爸, D 相片好正, 若有機會請指教

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 SimonFai 於 2009-7-16 16:54 發表
    PARCO爸, D 相片好正, 若有機會請指教

太客氣啦...Cheapcheap器材與膚淺技術...
    跑步差不多個個都有...有機會一起影啦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco爸 於 2009-7-13 23:52 發表
    拍攝資料:
    位置西部橋底左邊路口直上...如步行約10-15分鐘...
    鏡:17-55、70-200、300
    部分相片雙重曝光、星鏡
    http://www.fotop.net/edmondlui/5ye

多謝Parco爸分享,D相真係好靚。
    唔知幾時先有能力影到咁正既相~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-7-16 22:30 發表

多謝Parco爸分享,D相真係好靚。
    唔知幾時先有能力影到咁正既相~hgjD092" />" />hj

大圍兄...都唔知點覆你好...我想分享下個拍攝位置炸...
    D相..只係一一般般..亦可更好...
    謝謝你!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2009-7-16 10:07 發表

parco 爸挑戰難度.....

竟然係度都見到有人踩我...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco爸 於 2009-7-16 10:04 發表

平兄...
    Thanks...你好小咁認真對我...有D唔慣tim

在我鏡頭下..最想影就是你...  

Parco爸,小弟耐唔耐會認真一下架..冇嚇親你嗎?