香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 亞昌
打印 上一主題 下一主題

亞昌練跑日誌

升級   72.11%

該用戶從未簽到

16�9  03:00pm

城門河20k單車

9月份巳跑里數:10k  山路:50.2K     踩單車: 80k

升級   72.11%

該用戶從未簽到

18�9  08:00am

沙田運動場練跑

冇去沙田運動場練跑好耐,見膝蓋冇痛,就開始復操,2 X 5K
1k熱身->拉筋->頭5k用左23'36"->休息10分鐘飲水->尾5k用左25'23"->返屋企拉筋

9月份巳跑里數:21k  山路:50.2K     踩單車: 80k

升級   72.11%

該用戶從未簽到

19�9  07:30am

沙田運動場練跑
2 X 5K
1k熱身->拉筋->頭5k用左24'59"->休息5分鐘飲水->尾5k用左25'37"->返屋企拉筋

9月份巳跑里數:32k  山路:50.2K     踩單車: 80k

升級   72.11%

該用戶從未簽到

20�9  11:00am

今日第一次食Power Gel,感覺都唔錯,跑完都覺得對腳仲有大把力,只係膝蓋有d痛
麥徑4,5段 (約23.4K 4小時40分完成)

9月份巳跑里數:32k  山路:73.6K     踩單車: 80k

升級   72.11%

該用戶從未簽到

21�9  06:00pm

沙田運動場練跑
Recovery run  ( 2 X 5K )

1k熱身->拉筋->頭5k用左29'16"->休息3分鐘飲水->尾5k用左28'17"->返屋企拉筋

9月份巳跑里數:43k  山路:50.2K     踩單車: 80k

升級   72.11%

該用戶從未簽到

沙田運動場練跑
Interval Run 6X1000m 每組慢跑2'15"休息

2K慢跑熱身->拉筋->衝圈6組:3'56",3'58",3'57",4'01",4'00",4'03"->2K慢跑cool down->慢行返屋企拉筋

9月份巳跑里數:53k  山路:50.2K     踩單車: 80k

升級   72.11%

該用戶從未簽到

23�9  10:30am

沙田運動場練跑

1k熱身->拉筋->頭5k用左26'46"->休息5分鐘飲水->尾5k用左27'24"->返屋企拉筋  

9月份巳跑里數:64k  山路:73.6K     踩單車: 80k

升級   72.11%

該用戶從未簽到

24�9  06:30pm

沙田運動場練跑
Tempo run  ( 2 X 5K )

1k熱身->拉筋->頭5k用左22'12"->休息10分鐘飲水->尾5k用左22'25"->1K cool down->慢行返屋企拉筋    

9月份巳跑里數:76k  山路:73.6K     踩單車: 80k

升級   72.11%

該用戶從未簽到

26�9  07:00am

沙田運動場練跑
今日趕時間,所以冇做熱身
頭5k用左27'02"->休息3分鐘飲水->尾5k用左25'24"->返屋企拉筋  

9月份巳跑里數:86k  山路:73.6K     踩單車: 80k

升級   72.11%

該用戶從未簽到

27�9  11:30am

西貢操山路
麥徑3,4段->沙田坳士多 (約26.5K 4小時完成)

9月份巳跑里數:86k  山路:101.1K     踩單車: 80k

升級   0%

該用戶從未簽到

昌兄:
好勤力呀!
4小時完成呢段路真係好快好快,加油呀!

升級   72.11%

該用戶從未簽到

大圍兄
因為果日陰天冇咁熱,所以先可以跑快d

升級   72.11%

該用戶從未簽到

28�9  07:30pm

城門河練跑

沙田泳池至馬枓水碼頭來回大約10k
起程用左28'16"->到碼頭休息10分鐘拉筋飲水->回程用左26'11"

9月份巳跑里數:96k  山路:101.1K     踩單車: 80k

升級   72.11%

該用戶從未簽到

30�9  05:30pm

城門河練跑

1k熱身->拉筋->起程用左24'08"->到碼頭休息10分鐘飲水->回程用左22'30"

9月份總里數:107k  山路:101.1K     踩單車: 80k

升級   20.65%

該用戶從未簽到

原帖由 亞昌 於 2009-9-30 22:38 發表
城門河練跑

1k熱身->拉筋->起程用左24'08"->到碼頭休息10分鐘飲水->回程用左22'30"

9月份總里數:107k  山路:101.1K     踩單車: 80k

不錯啊

升級   72.11%

該用戶從未簽到

佐治兄
多謝鼓勵,一齊加油

升級   72.11%

該用戶從未簽到

01�10  05:00pm

Recovery run 山路 ( 7K )
麥徑5段沙田坳士多->大埔道 (1小時06分完成)

10月份巳跑里數:0k  山路:7K

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 3 天

10月新開始~~~~開d涼啦............

升級   72.11%

該用戶從未簽到

02�10  05:00pm

城門河30k單車
    左腳膝蓋又發作,下個星期日要比賽,都係穩陣d操住單車先

10月份巳跑里數:0k     山路:7K        單車: 30k

升級   72.11%

該用戶從未簽到

04�10  07:00pm

城門河20k單車

10月份巳跑里數:0k     山路:7K        單車: 50k