香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

有冇人跑馬鞍山又係咁上下route呢 ~

升級   21%

該用戶從未簽到

咁多位馬鞍山友~ 我通常放工跑~ 9點左右~ 我住錦英~ 由迴旋處向馬鞍山單車公園跑....
跑到富安再轉去海濱一路跑到雅典居再向雅景臺由馬鞍山村果條路返錦英~
+1 0
上一篇︰《四十二公里的風光》下一篇︰泰行

升級   25.9%

該用戶從未簽到

升級   21%

該用戶從未簽到

回復 2# 的帖子

慢步兄~ 其實好想跟你地跑..但我岩岩響jogging calculator 度睇下我平時跑開幾遠~ 原來只得8.148km~ 我都要跑成粒鐘...
你地而家跑15k~~~~ 我驚我跑唔完~ 就算跑得完~ 我諗你地跑完返屋企~ 我都未跑完..... >.<

升級   25.9%

該用戶從未簽到

Even you are really a slow runner most likely we will wait all at the turning point. Don’t be afraid to get back late because anyway we will not wait you at the finish but at somewhere to have breakfast.

So get a legger on the coming Sunday.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 supergodz 於 23/7/2009 15:05 發表
慢步兄~ 其實好想跟你地跑..但我岩岩響jogging calculator 度睇下我平時跑開幾遠~ 原來只得8.148km~ 我都要跑成粒鐘...
你地而家跑15k~~~~ 我驚我跑唔完~ 就算跑得完~ 我諗你地跑完返屋企~ 我都未跑完..... >.

師兄,你好!首先歡迎閣下加入!其實我哋無分快腳慢腳,只係一齊跑吓開心吓。另約跑並沒有強制跑步距離,長短火任君選擇。如師兄驚太長跑離,可用時間為單位,如該次約跑時限1.5小時,你可去程45分回程45分或短些時間,悉隨尊便。希望有機會與師兄一起跑步。長跑長友!

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原帖由 supergodz 於 2009-7-23 15:05 發表
你地而家跑15k~~~~ 我驚我跑唔完~ 就算跑得完~ 我諗你地跑完返屋企~ 我都未跑完..... >.

Ching, 我都係..... 8-9km 平時練習都跑成 粒鐘..........

升級   21%

該用戶從未簽到

KITO兄咁下次我要同你一齊跑下... 嘿嘿.....

不過有機會我都想跟佢地跑下... 學下野