香港長跑網  - 長跑長友

樓主: econecon
打印 上一主題 下一主題

最襟著既Training跑鞋型號係????

升級   0%

該用戶從未簽到

PACKB ching 身體較重..
以佢體重..一落地撞擊大.. 如果對鞋個 cashion 做得唔好... 好傷膝
creation 呢個系到就係為身體重既人而出
B

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-7-25 15:16 發表

咁啱key!
昨晚睇鞋, 心思思買多對跑運動場Idaten, Wave Revolver.

我都諗住買兩對喎, idaten + spacer~
唔知組隊去 "新 x" 買會唔會仲平 d 0架呢??
係就叫埋其他有興趣0既師兄師姐一齊去買喇~
B

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 貓仔欣 於 2009-7-25 16:59 發表

嘩...你高我1cm但肥我成20lb~
idaten我都著過, 不過相對番Aero & Elixir, 我會覺得後兩者會舒適dd~ 跑場跑街都幾舒服~
不過idaten就平dd, 抵玩~

Beefing哥咁輕身, 有跑途~

aero 我有對了~ 諗住跑街著0既~
所以先想買 idaten 跑場~

(其實你咪仲輕身~ 更加有跑途啊~ )

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 BeeFing 哥 於 2009-7-27 00:19 發表

買兩對?B哥哥好有米喎!
    Idaten同Spacer有咩分別, S貴好多喎!

升級   15.26%

該用戶從未簽到

原帖由 BeeFing 哥 於 2009-7-27 00:19 發表

組隊預埋我 我都想買對aero or rider
    但...請問新X係邊間? 未聽過tim..

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 PAMM 於 2009-7-27 00:40 發表

屯門近西鐵總站.
    我地唔少跑友去買鞋都幾開心架!

升級   30.33%

該用戶從未簽到

原帖由 BeeFing 哥 於 2009-7-27 00:22 發表

我唔要有跑途, 想要的是有$途~
    話時話, 我從來都未肥過的~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 BeeFing 哥 於 2009-7-27 00:22 發表

想請問Ching, 用aero跑會唔會太薄身呢算?

話時話, 係咪最好買fit size + 半個碼, 事關我最近買左對算係fit size. 慘

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 貓仔欣 於 2009-7-27 01:38 發表

我唔要有跑途, 想要的是有$途~

羡慕死人咩Ctse

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 PAMM 於 2009-7-27 00:40 發表

如果仲有我果碼Rider 藍色帶黃就好啦

斷晒碼
    B

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-7-27 00:25 發表

買兩對?B哥哥好有米喎!
    Idaten同Spacer有咩分別, S貴好多喎!

Idaten 愛黎練習粗著, spacer 就只會比賽著呀~

(唉~ 真係估唔到跑步都要用咁多錢~ 買鞋都買窮了~ )
    B

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 貓仔欣 於 2009-7-27 01:38 發表

嘩~ 貓師妹真令人羨慕啊~ 我先幾年無乜點做運動, 曾經去到 13x lb~
    而且最慘0既係, 只係肥晒0係塊面同個肚度~ 手手腳腳就依然咁瘦, 搞到勁核突~
    B

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 econecon 於 2009-7-27 03:23 發表

想請問Ching, 用aero跑會唔會太薄身呢算?

話時話, 係咪最好買fit size + 半個碼, 事關我最近買左對算係fit size. 慘

其實我覺得 aero 跑街已經 ok 了~ 特別係我呢類瘦人~

跑鞋我都通常買大半個碼0架~ 無咁頂住舒服 d~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 BeeFing 哥 於 2009-7-27 14:37 發表

其實我覺得 aero 跑街已經 ok 了~ 特別係我呢類瘦人~

跑鞋我都通常買大半個碼0架~ 無咁頂住舒服 d~

但係買平時出街鞋就唔會買大半個碼?
    B

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 econecon 於 2009-7-27 16:00 發表

但係買平時出街鞋就唔會買大半個碼?

更加會喎!! 舒服 d 嘛~

升級   15.26%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-7-27 01:09 發表

屯門近西鐵總站.
    我地唔少跑友去買鞋都幾開心架!

屯門.. too far for me

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 BeeFing 哥 於 2009-7-27 16:02 發表

更加會喎!! 舒服 d 嘛~

居然會, 但係好"朗"架喎
    B

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 econecon 於 2009-7-27 21:33 發表

居然會, 但係好"朗"架喎

我唔理0架~ 舒服要緊~ 而且我仲要係唔綁鞋帶0個種隻著法0忝~
    反而跑步0個對就唔敢大得太過份~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 BeeFing 哥 於 2009-7-28 00:14 發表

我唔理0架~ 舒服要緊~ 而且我仲要係唔綁鞋帶0個種隻著法0忝~
    反而跑步0個對就唔敢大得太過份~

朗住仲要唔綁鞋帶居然舒服

升級   30.33%

該用戶從未簽到

原帖由 BeeFing 哥 於 2009-7-27 14:35 發表

嘩~ 貓師妹真令人羨慕啊~ 我先幾年無乜點做運動, 曾經去到 13x lb~
    而且最慘0既係, 只係肥晒0係塊面同個肚度~ 手手腳腳就依然咁瘦, 搞到勁核突~

嘿~ Econ & Beefing哥, 你地兩個唔好羨慕啦, 火柴人都好羨慕~
    我要增肥呀, 有肉d睇起來都靚d嘛~

Beefing哥咁勤力練跑, 好快就會肚腩都不見了~