香港長跑網  - 長跑長友

樓主: shogikin

夜跑荃灣西 - 祝各位青公跑友, 渣馬成功, 備戰中, 歡迎出post約跑

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wongc 於 2009-8-7 11:17 發表
今次領教過大家的所謂hea跑.hgjD092" />" />hj

回程時好明顯我已經無哂goods, 返到海濱時腳板好痛, 可能近排跑得少唔慣.  真係要勤力D先得啦.

好高興識到第一次見面既蝦肥ching同放火狗哥.  希望下次有時間同大家 ...

wongc

佢地成日都係咁放火ka la~

升級   18.2%

該用戶從未簽到

原帖由 WAY_LEUNG 於 2009-8-7 11:26 發表

wongc

起步個時氹得人鬼咁開心, 又話今次唔計時間啦, 開心hea跑就得啦.  搵苯!!!

way way, 多得你D蚊怕水, 唔係實咬到我豬脾咁都有之.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wongc 於 2009-8-7 11:40 發表

起步個時氹得人鬼咁開心, 又話今次唔計時間啦, 開心hea跑就得啦.  搵苯!!!

way way, 多得你D蚊怕水, 唔係實咬到我豬脾咁都有之.

你放心喎~
見到我就如見到蚊怕水

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 WAY_LEUNG 於 2009-8-7 11:26 發表

wongc

WAY,咁我地下次一於全程跟住你跑啦.
到時你又唔好係咁推我地去前面跑啦....

升級   18.2%

該用戶從未簽到

原帖由 迪迪仔 於 2009-8-7 11:57 發表

咁又好似係喎...............way way係咁叫人去督迪迪仔.  狗哥都係聽話先沖上去乍喎.........

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 迪迪仔 於 2009-8-7 11:57 發表

我唔推你跑前面, 你都自己跑咗係前面啦~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wongc 於 2009-8-7 11:40 發表

王c虎你真係太過天真太傻啦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wongc 於 2009-8-7 12:03 發表

咁又好似係喎...............way way係咁叫人去督迪迪仔.  狗哥都係聽話先沖上去乍喎.........

我有咩~
好似我叫佢地唔好跑咁快之喎~

狗哥, 聽少咗一句呀~ "隊完迪迪仔, 記得跟番大隊呀"

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

從來都是如此

講者說了甚麼   不等於  聽者聽到甚麼
    兜口兜面都會有誤會
    更何妨在討論區看文字.......

(借題發揮only)

Kin in Running

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2009-8-7 12:33 發表
    從來都是如此

兜口兜面都會有誤會

(借題發揮only)

唔緊要啦~
    我地呢d係小事啫~ (講完笑就可以沒有事發生)

但其他地方就唔止咁簡單啦~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wongc 於 2009-8-7 12:03 發表

多謝wongc還我清白

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2009-8-7 12:33 發表
    從來都是如此

兜口兜面都會有誤會

(借題發揮only)

Joker: why so serious

升級   100%

開心

好像吹得serious左,只好寫返個後記

網友約跑--夜跑荃灣2之深井plus
    出席者: (全部到齊)
    1. Kin
    2. way way
    3. 迪迪仔
    4. laputa99
    5. 蝦肥
    6. 狗哥
    7. wongc
    8. 大圍

跑後感想:
    1. plus 的意思是回到荃灣西後再跑去海濱花園再回來,防火隊能放咁遠才夠勁
    2. Esther  保重身體 take care 呀 跑了2次都未好返 下星期要出現啦
    3. 地膽成成果然無介紹錯,間餐廰十分之好正,真是想都開心 HEHE
    4. 下次坐西鐵好了

升級   100%

開心

網友約跑--夜跑荃灣3之改跑::青衣::運動場(13/8星期四)

日期 : 13/8 星期四
    地點:青衣運動場
    時間:7:05 集合   7:15pm 球場開始跑住等

用LOCKER要$5coin
    ***請早到準備熱身***

出席者:
    1. Kin
    2.
    3.

警告及聲明
    1. 此項聚會適合跑步初哥(10公里跑55-70分鐘), 身體並無任何疾病(包括已知或隱疾),同時需確保可以應付此項運動的朋友參加,各位需量力而為。如身體不適,切勿強行參加。
    2. 本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。 如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。
    3. 活動不排除將於酷熱的情況下舉行,參加者需要在參加活動前有足夠的訓練及休息,並留意個人的身體狀況,建議活動前先自行補充足夠水份。
    4. 若約跑活動當天懸掛八號或以上颱風、黑色暴雨訊號或非人力可控制之情況,活動將會取消。
    5. 參加者的個人保險須自行負責。

升級   0%

該用戶從未簽到

網友約跑--夜跑荃灣3之改跑::青衣::運動場(13/8星期四)

日期 : 13/8 星期四
    地點:青衣運動場
    時間:7:05 集合   7:15pm 球場開始跑住等

用LOCKER要$5coin
    ***請早到準備熱身***

出席者:
    1. Kin
    2. way way
    3.

警告及聲明
    1. 此項聚會適合跑步初哥(10公里跑55-70分鐘), 身體並無任何疾病(包括已知或隱疾),同時需確保可以應付此項運動的朋友參加,各位需量力而為。如身體不適,切勿強行參加。
    2. 本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。 如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。
    3. 活動不排除將於酷熱的情況下舉行,參加者需要在參加活動前有足夠的訓練及休息,並留意個人的身體狀況,建議活動前先自行補充足夠水份。
    4. 若約跑活動當天懸掛八號或以上颱風、黑色暴雨訊號或非人力可控制之情況,活動將會取消。
    5. 參加者的個人保險須自行負責。

升級   98.95%

該用戶從未簽到

I am back to hong kong for 5days. . . need to go back to australia at tuesday. .  any trail run in the weekend??

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

原帖由 d_drifter 於 2009-8-7 23:32 發表
    I am back to hong kong for 5days. . . need to go back to australia at tuesday. .  any trail run in the weekend??

ching, 不妨去約跑區睇下, 睇下有冇o岩時間既約跑
    https://www.longrun.hk/forum/redirect.php?tid=4044&goto=lastpost#lastpost

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 d_drifter 於 7/8/2009 23:32 發表

Here:

https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=5367&extra=&page=20

升級   100%

開心

Hello Stephen,

很高興你回來香港
    我星期日會去馬鞍山約跑

因下星期日有10K比賽
    星期一我有program要練,星期23就不能跑

星期一晚屯門好多跑友有訓練班
    如果你想去我都可以去的