香港長跑網  - 長跑長友

樓主: onionufo
打印 上一主題 下一主題

2009杭州國際馬拉松--8月1日接受報名

關閉 [複製鏈接]

升級   21.4%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2009-8-20 22:07 發表

舊街坊既意思係想跑杭州馬拉松?
還記不記得去年四月楊州迎賓館國宴,同桌我的朋友們都話會去跑喎!(嗰班打爆酒缸嗰班呀),不過他們通常會坐火車來回,並且會行名山的(幾甘架)。
小弟今年報了毅行100 ...

糸呀!舊街坊...
你有去去年四月楊州迎賓館國宴,我都有去wor..都無諗過中呂舍咁好安排,仲有表演看..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2009-8-20 00:09 發表

響大陸跑,我都未聽過可以即場報名的,我試下問人啦,或者到九月中決定報這個,才一齊報,我找人幫手用支付寶,應該都無乜問題既。

亮哥: 我都有d心動, 如果你決定報話我知, 睇下跟唔跟到你去見識下~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 sealion 於 2009-8-21 15:45 發表

糸呀!舊街坊..." />" />" />" />
你有去去年四月楊州迎賓館國宴,我都有去wor..都無諗過中呂舍咁好安排,仲有表演看.." />" />" />" />

仲諗緊嗰啲大會指定飲品 ......酒,多到飲唔晒! 唔!  " />" />正!

杭馬應該無咁爽架啦,街坡會唔會搵多個女士同房呢?因為多數住7Days或Motel168,兩人一房化算
啲。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-8-21 18:03 發表

亮哥: 我都有d心動, 如果你決定報話我知, 睇下跟唔跟到你去見識下~

大圍兄,唔洗咁客氣喎,我應該都會報嘅,九月中才決定都未遲,費事報咗無得改。我到時PM你。

升級   21.4%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2009-8-21 20:48 發表

仲諗緊嗰晚啲大會指定飲品 ......酒,多到飲唔晒! 唔!  " />" />正!

杭馬應該無咁爽架啦,街坡會唔會搵多人個女士同房呢?因為多數住7Days或Motel168,兩人一房化算啲。

Motel168,我知唔錯加 ,有就好,無就自己一個羅

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 sealion 於 2009-8-21 21:17 發表

Motel168,我知唔錯加 ,有就好,無就自己一個羅  

咁閣下係咪已經決定跑杭馬?係半馬定全馬?

升級   21.4%

該用戶從未簽到

我岩岩見到同香港半馬同一日呀==>11月8日
ching, 我要D時間計劃下 ”九月中才決定都未遲”

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2009-8-21 20:56 發表

大圍兄,唔洗咁客氣喎,我應該都會報嘅,九月中才決定都未遲,費事報咗無得改。我到時PM你。

係既,小弟對遠征冇咩經驗,到時要麻煩你~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 sealion 於 2009-8-21 21:31 發表
我岩岩見到同香港半馬同一日呀==>11月8日
ching, 我要D時間計劃下 ”九月中才決定都未遲”

無錯,十一月都有好多賽事,考慮清楚先啦,九月中才決定都未遲。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-8-21 23:36 發表

係既,小弟對遠征冇咩經驗,到時要麻煩你~

大圍兄,唔好被遠征呢個字嚇親,番大陸跑過馬拉松之後,你一定會愛上它的,d氣氛、贈品、平正既賽道.......等等。唔會麻煩的,坐飛機去方便快捷,住宿亦可以網上或電話預訂,乾淨廉宜,Motel 168的雙人房間只需$168,兩人平分只係$83,有埋早餐,到時可以參加當地旅遊團或自由行,飽嘗地道美食,可以輕鬆一下才跑馬拉松的。

升級   80%

該用戶從未簽到

回復 30# 的帖子

各位ching 杭馬報名好困難, 之前幾經辛苦托人在國內轉賬交了報名費, email了報名資料及收据, 之後收到一個大會的回覆, 話收到我報名資料, 會在五日內確認, 不過已經是上個月22號的事, 近日發了多個email問極都冇人再覆過我, 各位參加杭馬的ching, 有冇人知發生了什麼問題?

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 中坑跑手 於 2009-10-6 23:51 發表
    各位ching 杭馬報名好困難, 之前幾經辛苦托人在國內轉賬交了報名費, email了報名資料及收据, 之後收到一個大會的回覆, 話收到我報名資料, 會在五日內確認, 不過已經是上個月22號的事, 近日發了多個email問極都冇人再 ...
    我揾咗長鴻旅遊joey幫手報名,即日就確認咗la

升級   80%

該用戶從未簽到

回復 32# 的帖子

多謝指點, 有冇長鴻的聯絡資料?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 中坑跑手 於 2009-10-7 00:02 發表
    多謝指點, 有冇長鴻的聯絡資料?

有的,小弟PM(短消息)閣下。

升級   80%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2009-10-7 08:10 發表

有的,小弟PM(短消息)閣下。

十分感謝! 希望在杭馬見到大家! 我報全馬.

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 中坑跑手 於 2009-10-7 10:13 發表

ching 到時見啦, 認住件網衫就搵到我o地 , ching 訂唔訂返件?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 中坑跑手 於 2009-10-7 10:13 發表

我們已買機票了,師兄買機票亦請早些,好似都幾爆咁。由深圳飛杭州比較便宜些,一日有幾班機的。

升級   80%

該用戶從未簽到

回復 37# 的帖子

ching 你們是在之前講果間長鴻訂機票嗎?我原本是打算上携程網訂票的,還是有否更多的選擇呢?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 中坑跑手 於 2009-10-7 18:55 發表
    ching 你們是在之前講果間長鴻訂機票嗎?我原本是打算上携程網訂票的,還是有否更多的選擇呢?

非也,長鴻係香港公司,d機票由香港出發問過約HK$2000,(香港機場稅同埋燃油附加廢都成$400蚊),閣下如果識訂携程網訂票係會平d既,不過最衰佢好多時去程平(約380人民幣),回程通常難訂d又貴d,所以小弟會經一些專賣平價機票、可靠、曾經幫襯過既公司,在香港比錢及出電子機票,深圳飛杭州來回程約一千元人仔(連稅約HK$1124)。師兄如果有興趣可PM小弟留電話傾下偈。

升級   0%

該用戶從未簽到

想知道有無師兄/姐已報杭州半/全馬,到時打個招呼拍張照片。

1. Allanccl (已報全馬,會遊黃山)
    2. KF1977 (已報   馬)
    3. ET (已報半馬,會遊黃山)
    4. Power42195