香港長跑網  - 長跑長友

樓主: Alfred

超越挑戰三項鐵人賽 (本網為賽事支持機構, 歡迎大家熱烈報名, 另誠邀拍攝義工)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

想問史波兄個牌既SIZE 係咪同相一樣呢??

升級   4.67%

該用戶從未簽到

回復 182# 的帖子

紀念牌大約5.5cm x 3cm

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 史波 於 2009-8-21 12:20 發表
紀念牌大約5.5cm x 3cm

thx 史波兄,小弟第一次玩三鐵,為左個牌會努力完成~~

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋瘋 於 2009-8-21 13:40 發表
剛剛用email 申請左, 報左B隊~! 各位到時見!

瘋瘋效率真係高, 我仲未決定報唔報~

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   64.74%

該用戶從未簽到

原帖由 史波 於 2009-8-21 12:00 發表
成功完成本賽事的參賽者, 可獲得刻有姓名及比賽完成時間的金屬紀念牌一個. 好靚架!

登錄/註冊後可看大圖

每個組別也有牌仔送?會不會把組別名稱寫在牌裡呢

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋瘋 於 2009-8-21 14:33 發表

唔報就幫手影相啦, 第一次參加三項, 想有多D相呀.

X2~~

我知當日已經有人應承做攝影師啦~~
同埋sportsoho 都應該唔會令大家失望既~~

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   66.67%

該用戶從未簽到

塊牌好靚ar

升級   0%

該用戶從未簽到

唉!自己游水唔叻,唔敢玩!哂咗個機會攞牌tim!

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋瘋 於 21/8/2009 16:56 發表

我都係, 不過心諗200米應該唔難掛.

係海度游無方向隨時唔止200米。

係呀瘋兄,你駛唔駛租車?另我哋安排5/9或13/9租車去科學園玩,有無興趣?

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

各位初次玩3鐵師兄師姐請留意:

已聯絡租單車及頭盔公司並取得共識,而該公司曾多次協助鐵人賽單車租賃事項,經驗豐富。並且會負責來回運送單車及頭盔,免却各位為租單車而煩惱。當然租車數量不致少於三兩部啦!要賠本嘛!

負責人表示,希望各位師兄師姐能夠預先熟習所租單車性能,比賽前到該公司揀車及試車,並預訂以便比賽當日用。

另小弟想安排各位師兄師姐於比賽前,5/9(SAT)全日或13/9(SUN)上午 兩日是但一日去該單車公司租車及試車。試車(要付費的)當日我哋可以一齊踩單車去比賽塲地玩吓!

此帖只為網友提供方便,網友與單車公司之交易概與本網無關。

如各位需要租單車及頭盔,請以本網的智能報名系統報名,小弟會pm租車價錢及公司名稱給與各位師兄師姐。

1. rockiec
2. frankie28 (小弟自己有頭盔, 可唔可以淨租車?)
3. Kin (不用試車了,要多D練水)
4. leekit
5. 花 Dee (自己有頭盔,想5/9 一齊去租車試)
6. bunny (自己有頭盔,想join大家1齊租車試)
7. drexler (只想租dun頭車, 5/9 希望有時間join大家一齊)
8. 瘋瘋

升級   0%

該用戶從未簽到

各位3鐵老手:

27/9有班新人報玩3鐵,我哋會於5/9或13/9租車去比賽塲地踩場,唔知你哋可否於當日出席指點迷津?日期及時間待定。

升級   98.8%

該用戶從未簽到

原帖由 Alfred 於 2009-8-21 17:32 發表
各位3鐵老手:

27/9有班新人報玩3鐵,我哋會於5/9或13/9租車去比賽塲地踩場,唔知你哋可否於當日出席指點迷津?日期及時間待定。

Alfred兄, 我雖然未有資格叫老手, 但我都plan左Sep 5, 12 and 19玩哂三樣, 有興趣可以一齊玩.

p.s. 我會喺源禾路游完1.5k先入科學園踩車同跑步, 時間未定, 不過會係朝早8點左右開始

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 key 於 21/8/2009 17:47 發表

Alfred兄, 我雖然未有資格叫老手, 但我都plan左Sep 5, 12 and 19玩哂三樣, 有興趣可以一齊玩.

p.s. 我會喺源禾路游完1.5k先入科學園踩車同跑步, 時間未定, 不過會係朝早8點左右開始

key兄,唔該先,等其他人約實再定

升級   21.55%

該用戶從未簽到

原帖由 newfoot 於 2009-8-20 13:51 發表

Ching
我第一次都係,無揀車,所以只租到部雞車

結果包尾

其實用游水同跑步爭番d時間lor
我上次第一次三項(半奧距離), 都okay wor 10/24
游10/24, 踩19/24, 跑5/24
全程都輕輕鬆鬆就攪掂, 個result都叫滿意啦., 好enjoy.
enjoy 最重要.