香港長跑網  - 長跑長友

樓主: Alfred
打印 上一主題 下一主題

超越挑戰三項鐵人賽 (本網為賽事支持機構, 歡迎大家熱烈報名, 另誠邀拍攝義工)

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

各位鐵人,已將本網專用報名表放在post #1,包括接力及個人,各位努力加油!

升級   98.8%

該用戶從未簽到

1. Kin (短途+無單車)
2. loudspeaker
3. BMC
4. 孱鐵
5. cfchan
6. leefs (接力)跑步或單車
7. Kopo1128
8. franklcf
9. 瘋瘋 - 人一世物一世, 點都要玩下, 各位救生員, 游水項目時睇實d小弟唔該!
10. key

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

原帖由 瘋瘋 於 2009-7-30 09:59 發表

皇上,
    大會唔係會幫有需要運動員安排租車咩?

報名表有問要不要租單車
    大會會EMAIL資料來

瘋瘋,

你玩a線定b線
    看情況到時一齊游

Kin in Running

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

開心

http://above-challenge.hk/race-category.pdf

成人個人賽有
    course A : swim 500m + bike 27KM + run 5KM
    course B : swim 200m + bike 18KM + run 2KM

接力賽
    course B : swim 200m + bike 18KM + run 2KM

租單車唔包頭盔
    之前看過平的頭盔好像$200多

升級   0%

該用戶從未簽到

. Kin (短途+無單車)
    3. BMC
    4. 孱鐵
    5. cfchan
    7. Kopo1128
    8. franklcf
    9. 瘋瘋 - 人一世物一世, 點都要玩下, 各位救生員, 游水項目時睇實d小弟唔該!
    10. key
    11. 大圍新跑手 (會玩B線, 但係怕游唔到200m, 要操上水先得)

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

為方便統計,人工智能系統立即啓動,請先複制->回覆->貼上->加上閣下網名,多謝合作!

3. BMC
    4. 孱鐵
    5. cfchan
    7. Kopo1128
    8. franklcf
    10. key
    11. 大圍新跑手 (會玩B線, 但係怕游唔到200m, 要操上水先得)
    12. 花DEE A線

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 oscar 於 2009-7-30 11:38 發表
    無泳帽、無頭盔、無味鏡,無踩單車鞋,就咁去大圍你話得唔得﹖

oscar兄係咪問我呀?
    泳帽同泳鏡係咪一定要我唔知呀,but平時自己游水都再得著,買來無妨丫~
    頭盔同單車都可以租,單車鞋如果係租車好似都冇lock踏,有單車鞋都冇用啦~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋瘋 於 2009-7-30 11:22 發表
    好, 跟大圍玩B線.
    好似有唔同時段的?

睇資料係呀, 唔同賽程唔同出發時間呱~
    講真...游200m對我來講真係有 ~

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

開心

各位注意:
    游海跟游池好大分別的
    海面情況好看天氣
    各位跑友宜賽前多加練習

升級   98.8%

該用戶從未簽到

為方便統計,人工智能系統立即啓動,請先複制->回覆->貼上->加上閣下網名,多謝合作!

3. BMC
    4. 孱鐵
    5. cfchan
    7. Kopo1128
    8. franklcf
    9. 瘋瘋 - B線
    10. key (A線)
    12. 花DEE A線

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-7-30 14:16 發表

睇資料係呀, 唔同賽程唔同出發時間呱~
    講真...游200m對我來講真係有" />" />" />" />h ~

大圍兄,北區間中會有游泳交流會,就到時間下次黎玩下丫~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-7-30 17:46 發表

大圍兄,北區間中會有游泳交流會,就到時間下次黎玩下丫~~

來緊 , 八月 2 和 9 阿 kopo 兄和小弟都不在香港,
    需要暫停兩次

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 oscar 於 2009-7-30 11:38 發表
    無泳帽、無頭盔、無味鏡,無踩單車鞋,就咁去大圍你話得唔得﹖

沒頭盔就一定 5 得, 泳帽大會會提供呀