香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

觀塘有咩outlet?

升級   0%

該用戶從未簽到

以我所知有nike, adi

但係adi個地址就唔知啦,如果有bro知請講. thanks

另外想問仲有冇咩outlet係觀塘係多野睇? 我好日都唔去下觀塘, 咁岩遲幾日會去開,所以想去睇下d outlet

thanks
+1 0
上一篇︰那霸(NAHA)馬拉松 2009 (6-DEC-2009)下一篇︰祝超自然CU生日快樂!!

升級   36.65%

無聊
  • 簽到天數: 3 天

唔知你講既 adi 係乜
    如果三間...咪就係...剔...隔離

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   16.67%

該用戶從未簽到

原帖由 econecon 於 2009-8-5 23:36 發表

駱駝漆隔離? 我未去過呀因為, 多唔多跑衫果d平野睇? 唔該

Adidas間outlet 款又唔多, 價錢又唔平
    不過個間鋪有賣Reebok啲跑衫跑褲

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 CharlesAF 於 2009-8-5 23:44 發表

Adidas間outlet 款又唔多, 價錢又唔平
    不過個間鋪有賣Reebok啲跑衫跑褲

rbk d野好唔好架? Ching

同埋觀塘除左adi,nike 仲有咩平�好睇? 好似好多年前話有好多其他牌子既outlet(不過有傳係假架好多都)

不過我唔知啦 所以先問各位ching/ctse

升級   16.67%

該用戶從未簽到

原帖由 econecon 於 2009-8-6 00:02 發表

rbk d野好唔好架? Ching

同埋觀塘除左adi,nike 仲有咩平�好睇? 好似好多年前話有好多其他牌子既outlet(不過有傳係假架好多都)

不過我唔知啦 所以先問各位ching/ctse

據我所知..............我唔知
    都係睇價錢啦, 如果價錢平好多而質感上相差好少, 不妨一試
    觀塘唔熟路, 我都淨係識個兩間炸
    如果有其他鋪頭, 我都想知

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 CharlesAF 於 2009-8-6 00:09 發表

據我所知..............我唔知
    都係睇價錢啦, 如果價錢平好多而質感上相差好少, 不妨一試
    觀塘唔熟路, 我都淨係識個兩間炸
    如果有其他鋪頭, 我都想知

唔該晒CHING

你前途無限呀 做運動員都有機會

升級   36.65%

無聊

我就係個頭返工的

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 pakcb 於 2009-8-6 00:39 發表
    我就係個頭返工的

咁果頭有冇咩好睇呀Ching

除左三間同Tick牌outlet 好似仲有間叫做the 2008 SpoXXX 唔知多唔多野睇啦 

升級   36.65%

無聊

個間2008
    一般就賣 nb 同 m
    主要係賣出面的舊款貨...都有新既
    價錢就舊款野不貴...間中幾平...
    新款就只係出面一般平既價...即係比原價平...比超特價貴dd
    nb就好多...不過就唔係專業跑步款...一般練習款個d...同行街多色個d
    衫褲鞋襪用品等都有...專登千里坐車黎就麻麻...順路無聊八下都可以
    佢有幾間分店...土瓜環...長沙環...都好似有...你睇下報紙都間中見廣告

係剔店隔離又有間黃加...不過近期佢真係得返d...舊~~~~~款
    同埋賣下d舊~~~~~~~~衫
    仲有d普通用品...即係水樽...護帶個d

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 pakcb 於 2009-8-6 09:50 發表
    個間2008
    一般就賣 nb 同 m
    主要係賣出面的舊款貨...都有新既
    價錢就舊款野不貴...間中幾平...
    新款就只係出面一般平既價...即係比原價平...比超特價貴dd
    nb就好多...不過就唔係專業跑步款...一般練習款個d...同 ...

咁間2008有冇咩好平既舊款m記跑衫跑褲呀?

舊款都唔緊要,最緊要樣子好 我其實係順路黎架, 唔係專登去
    仲有間飛腿,收到. 仲有冇咩好睇呢? 我好日唔黎觀塘,明日就黎一次,所以想知多少少 唔該ching

升級   36.65%

無聊

順路就周圍行下
    唔好意思...個間係 ...黃家...唔係飛腿

2008...你要去到問下佢有無尺碼
    因為佢又唔齊size的

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 pakcb 於 2009-8-6 15:39 發表
    順路就周圍行下
    唔好意思...個間係 ...黃家...唔係飛腿

2008...你要去到問下佢有無尺碼
    因為佢又唔齊size的

同埋個APM有少少舖既我諗, 不過唔會平啦果d

幾年前好似話有一座大廈裏面有好多層係d倉,不過好多都係a貨扮既, 唔知而家情況係點呢?

升級   36.65%

無聊

以剔牌黎計...apm如果有同款的...一定係outlet 平....仲要係平得幾明顯
    今日行過...自己跑開個對佢有新貨返
    只係二百幾三百...真係好抵
    只係自己想買下其他的試下...所以無打算買多對了

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 pakcb 於 2009-8-6 17:34 發表
    以剔牌黎計...apm如果有同款的...一定係outlet 平....仲要係平得幾明顯

tick牌既鞋,唔係幾好喎好似評語, ching你著邊對呀?

話時話,有冇咩跑衫背心跑褲或者短袖跑衫既tick牌賣你今日見到. 因為我係明日去你果頭 thx

升級   36.65%

無聊

原帖由 econecon 於 2009-8-6 17:44 發表
    tick牌既鞋,唔係幾好喎好似評語, ching你著邊對呀?
    話時話,有冇咩跑衫背心跑褲或者短袖跑衫既tick牌賣你今日見到. 因為我係明日去你果頭 thx

https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=3084&page=1#pid86976

你先前都有問開

衫褲我都係穿平野...出口店就算
    衫...幾十蚊同渣打送個d
    褲...昨晚先買多件七十幾蚊
    無乜專登買牌子

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 pakcb 於 2009-8-6 18:03 發表

https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=3084&page=1#pid86976

你先前都有問開

衫褲我都係穿平野...出口店就算
    衫...幾十蚊同渣打送個d
    褲...昨晚先買多件七十幾蚊
    無乜專登買牌子

原來係咁, 出口店我去開花園街就去睇下啦
    渣打,我未參加過呀

七十幾元唔平喎都

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 pakcb 於 2009-8-6 17:34 發表

今日去過啦,冇乜野睇, thx Ching

升級   4.21%

該用戶從未簽到

原帖由 econecon 於 2009-8-6 19:37 發表
    原來係咁, 出口店我去開花園街就去睇下啦
    渣打,我未參加過呀
    七十幾元唔平喎都

花園街出口店,一百元內已經買到 m 記背心和褲!

如果想買正野,真是尋寶,要花時間!

升級   36.65%

無聊

我在巴士...途經...西營盤...係車上都見到有間街店(出口店)
    有美記背心好大個logo 係心口...螢光的
    去到堅尼地城...都有...不過就唔係大logo..都係螢光
    都係幾十蚊一件