香港長跑網  - 長跑長友

樓主: econecon
打印 上一主題 下一主題

觀塘有咩outlet?

升級   0%

該用戶從未簽到

但係d m記背心同褲係A貨呢
咁算唔算正野?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 pakcb 於 2009-8-10 23:17 發表
我在巴士...途經...西營盤...係車上都見到有間街店(出口店)
有美記背心好大個logo 係心口...螢光的
去到堅尼地城...都有...不過就唔係大logo..都係螢光
都係幾十蚊一件

我估我知你話邊間西營盤, 應該係正街附近, 附近有間酒店/有間叫影城既vcd舖,果間商店應該係啡色既(我指佢外面隻色)

堅尼地城真係唔知邊度有喎, 請講講啦. 我都好想知. 唔該

升級   36.65%

無聊
  • 簽到天數: 3 天

原帖由 econecon 於 2009-8-11 01:32 發表
    我估我知你話邊間西營盤, 應該係正街附近, 附近有間酒店/有間叫影城既vcd舖,果間商店應該係啡色既(我指佢外面隻色)
    堅尼地城真係唔知邊度有喎, 請講講啦. 我都好想知. 唔該

西營盤...我見係螢光喎...無理由螢光同啡我分唔到...
    堅尼地城...去到山市街...萬寧..對面個間...不過好似唔係美記...因為我唔著背心....太肥...所以無細看

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 pakcb 於 2009-8-11 09:35 發表

西營盤...我見係螢光喎...無理由螢光同啡我分唔到...
    堅尼地城...去到山市街...萬寧..對面個間...不過好似唔係美記...因為我唔著背心....太肥...所以無細看

ching,我其實意思係間舖頭係啡色, 果件美記係螢光, 我昨日搭車都經過, 請問你係幾時去呢?

山市街,萬寧對面果間.. 我知啦... 果間冇賣快乾衫架應該

升級   36.65%

無聊

原帖由 econecon 於 2009-8-11 13:18 發表
    ching,我其實意思係間舖頭係啡色, 果件美記係螢光, 我昨日搭車都經過, 請問你係幾時去呢?
    山市街,萬寧對面果間.. 我知啦... 果間冇賣快乾衫架應該

山市街...d貨...成日同灣仔..上環出口店類似的...但貴出面少少
    只係我就腳所以會行下

山市街一向都有快乾衫...不過唔係背心
    因為見你地問開背心...所以便看看

我都係先幾日看到...一星期內既事黎

話時話 我出沒的地方都知d...會唔會係街坊

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 pakcb 於 2009-8-11 13:32 發表

山市街...d貨...成日同灣仔..上環出口店類似的...但貴出面少少
    只係我就腳所以會行下

山市街一向都有快乾衫...不過唔係背心
    因為見你地問開背心...所以便看看

我都係先幾日看到...一星期內既事黎

trt ...

其實上環出口店我只係知道係西港城對面有一間.. 灣仔邊度有我就唔知啦. 山市街萬寧對面,係咪咩Houston果座大厦(唔知個名)果間舖頭? 定係果間叫做Sun & Moon,係間小食舖隔離果間.. 有時間去睇下先,再問你跟住.

升級   36.65%

無聊

灣仔...夏日城(唔知現在仲係咪咁叫) 對面

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 pakcb 於 2009-8-11 14:03 發表

唔知邊度添, 話時話堅尼地城果間我有時間去睇下先, 價錢大約係點呀請問

其實西營盤創業裏面有一間有幾件快乾衫賣架,係美記同雞仔a貨

升級   36.65%

無聊

原帖由 pakcb 於 2009-8-11 14:03 發表

大劉開飯...對面...

升級   36.65%

無聊

原帖由 econecon 於 2009-8-11 14:08 發表

唔知邊度添, 話時話堅尼地城果間我有時間去睇下先, 價錢大約係點呀請問

其實西營盤創業裏面有一間有幾件快乾衫賣架,係美記同雞仔a貨

應該都係個d咁上下貨....我覺雞仔幾舒服...現在我都有兩件

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 pakcb 於 2009-8-12 15:55 發表

大劉開飯...對面...

唔熟果度,都係唔知. 太差啦我

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 pakcb 於 2009-8-12 16:00 發表

應該都係個d咁上下貨....我覺雞仔幾舒服...現在我都有兩件

有人話a貨仲舒服過正貨美記,因為薄d. 居然係咁

我有時間去下你話萬寧對面果間先

升級   36.65%

無聊

原帖由 econecon 於 2009-8-12 16:08 發表
    有人話a貨仲舒服過正貨美記,因為薄d. 居然係咁
    我有時間去下你話萬寧對面果間先

正貨無咁多錢買...我又唔係買佢牌子既...只係見薄薄地透氣料...幾十蚊價錢所以買
    我呢d肥佬穿乜都唔型所以都無理呢d...d錢留左黎買跑...保護下對腳重要d

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 pakcb 於 2009-8-12 18:05 發表

正貨無咁多錢買...我又唔係買佢牌子既...只係見薄薄地透氣料...幾十蚊價錢所以買
    我呢d肥佬穿乜都唔型所以都無理呢d...d錢留左黎買跑...保護下對腳重要d

我咪又係同你一樣, 不過我係得一件背心一條跑褲添

鞋我着斷碼NB咋, 冇錢買美記鞋

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 pakcb 於 2009-8-12 18:05 發表

西環果間出口店我去左睇啦

佢係得jack wolXXXX既背心39元(佢d排氣孔好似同一般既快乾衫有少少唔同),跑褲都係全部39元(又係全部jack WolXXXX)

不過就唔見有短袖, 而且佢既快乾衫真係得好少,而且碼數唔齊

升級   4.21%

該用戶從未簽到

原帖由 econecon 於 2009-8-15 18:42 發表
    西環果間出口店我去左睇啦

佢係得jack wolXXXX既背心39元(佢d排氣孔好似同一般既快乾衫有少少唔同),跑褲都係全部39元(又係全部jack WolXXXX)

不過就唔見有短袖, 而且佢既快乾衫真係得好少,而且碼數唔齊

可能同花園街那間一樣取同一批貨!

西環那間價錢可以平 $1 ,其實不是差太遠!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 gogorunner 於 2009-8-19 23:00 發表

可能同花園街那間一樣取同一批貨!

西環那間價錢可以平 $1 ,其實不是差太遠!

我就未去過花園街, 聽講花園街有美記雞仔, tick牌三間?

但係呢間西環店係得好少既快乾衫褲, 仲要冇美記同雞仔(只得Jack Wxxxx)

雖然美記同雞仔都係A貨, 但係唔理佢係A貨, 個款都ok架喎有d

Jack Wxxx 個款真係麻麻地

升級   50%

該用戶從未簽到

?

原帖由 pakcb 於 2009-8-6 17:34 發表
    以剔牌黎計...apm如果有同款的...一定係outlet 平....仲要係平得幾明顯
    今日行過...自己跑開個對佢有新貨返
    只係二百幾三百...真係好抵
    只係自己想買下其他的試下...所以無打算買多對了

Ching, which one did u see around 200~300??
    ng hai creation 10 ha wah......?

升級   36.65%

無聊

原帖由 somethinglikeme 於 2009-8-20 03:20 發表

Ching, which one did u see around 200~300??
    ng hai creation 10 ha wah......?

二三百個對當然唔係 Creation

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 pakcb 於 2009-8-20 10:02 發表

二三百個對當然唔係 Creation

Ching係鞋王