香港長跑網  - 長跑長友

樓主: econecon
打印 上一主題 下一主題

觀塘有咩outlet?

升級   37.45%

奮鬥
  • 簽到天數: 6 天

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 齋老味 於 2009-8-29 10:46 發表

我都想買d幾十蚊條既
    沙田, 老尖, 荃灣, 官塘 邊度有短跑褲賣呢?
    我大脾好粗
    著 tight 會唔會著唔落呢??  

幾十元? 有呀, 你如果唔嫌牌子既話

Jack Wxxxx/A貨美記短褲 係出口店賣39元.. 花園街同太子道西交界側邊有一間出口店有售, 灣仔麗x行(修頓球場後面,即係電車路向住中環方向)都係大約呢個價 (呢間得Jack Wxxxx), 你話果d區真係唔知喎, 不過觀塘有正野好正常, pakcb ching係果頭返工, 佢最熟路

你如果大脾好粗 咁應該都起碼著L/XL

tight褲有由XS開始既碼, 一定有岩你既碼既 我唔敢扮代表 不過冇得試真係唔想買tight黎博

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 齋老味 於 2009-8-29 10:46 發表

08 冇得試
    但有折
    不過唔知算唔算平..............  

七折?

升級   37.45%

奮鬥

原帖由 econecon 於 2009-8-29 16:40 發表

Jack Wxxxx/A貨美記短褲 係出口店賣39元.. 花園街同太子道西交界側邊有一間出口店有售, 灣仔麗x行(修頓球場後面,即係電車路向住中環方向)都係大約呢個價 (呢間得Jack Wxxxx ...

謝謝呀
    聽日出旺角睇睇先
    不過想問清楚
    間出口店叫乜名呢??  

升級   37.45%

奮鬥

原帖由 econecon 於 2009-8-29 16:41 發表

七折?

件件 product 都唔同喎.........

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 齋老味 於 2009-8-29 20:26 發表

件件 product 都唔同喎.........

tight褲呢?

升級   37.45%

奮鬥

原帖由 econecon 於 2009-8-29 16:40 發表

Jack Wxxxx/A貨美記短褲 係出口店賣39元.. 花園街同太子道西交界側邊有一間出口店有售, 灣仔麗x行(修頓球場後面,即係電車路向住中環方向)都係大約呢個價 (呢間得Jack Wxxxx ...

今日出左去買啦
    買左三條短褲每條 $40
    仲買左件螢光 tee
    跑步著住就型囉
    全部都係 Jack Wxxxxxxxx 牌子!!  

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 齋老味 於 2009-8-30 22:11 發表

今日出左去買啦
    買左三條短褲每條 $40
    仲買左件螢光 tee
    跑步著住就型囉
    全部都係 Jack Wxxxxxxxx 牌子!!  

Jack Wxxxx果隻既跑褲都幾好, 我著果種仲平好多 不過個內膽唔係底褲果種...  係冇咁好架啦 不過我都著內褲跑既, 冇所謂啦

螢光tee? 唔係背心? 你著過背心就知著左背心唔想著tee黎跑 真係舒服好多架背心

話時話 ching係邊間買?

升級   37.45%

奮鬥

原帖由 econecon 於 2009-8-30 22:38 發表

Jack Wxxxx果隻既跑褲都幾好, 我著果種仲平好多 不過個內膽唔係底褲果種...  係冇咁好架啦 不過我都著內褲跑既, 冇所謂啦

螢光tee? 唔係背心? 你著過背心就知著左背心唔想著tee黎跑 真係舒服好多架背心

話 ...

咪就係去左你介紹果間 "花園街同太子道西交界側邊有一間出口店" 買囉
    超多人

我唔想著背心
    因為我中午時份跑
    著背心我怕哂傷膊頭
    之前去沙灘游水
    哂半個鐘已經傷哂................  

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 齋老味 於 2009-8-30 23:53 發表

咪就係去左你介紹果間 "花園街同太子道西交界側邊有一間出口店" 買囉
    超多人

我唔想著背心
    因為我中午時份跑
    著背心我怕哂傷膊頭
    之前去沙灘游水
    哂半個鐘已經傷哂................  

我之前係果間都買左件40元tee 真係幾抵 話晒都叫全polyesther 講個質料又想平, 買黎去街著都舒服

我黃昏/夜晚跑多, 都覺得著左短袖真係好熱.. 不過短袖到冬天可以派上用場

升級   37.45%

奮鬥

原帖由 econecon 於 2009-8-31 00:30 發表

我之前係果間都買左件40元tee 真係幾抵 話晒都叫全polyesther 講個質料又想平, 買黎去街著都舒服

我黃昏/夜晚跑多, 都覺得著左短袖真係好熱.. 不過短袖到冬天可以派上用場

著 polyester 既衫係咪真係好好跑既呢?
    我家陣著緊爛爛地既舊tee去跑咋...........  

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 齋老味 於 2009-8-31 10:38 發表

會好d囉 你買果d jack wxxxxx既tee/跑褲都係呢種質料,件衫同褲都有寫, 所以40元買呢種質料去街都抵著啦

polyesther一定好過cotton囉做運動就, 因為佢吸左汗後會乾得快d,同埋唔會好似cotton咁重

爛爛地冇所謂呀, 我屋企大把爛衫

升級   37.45%

奮鬥

原帖由 econecon 於 2009-8-31 15:37 發表

會好d囉 你買果d jack wxxxxx既tee/跑褲都係呢種質料,件衫同褲都有寫, 所以40元買呢種質料去街都抵著啦

polyesther一定好過cotton囉做運動就, 因為佢吸左汗後會乾得快d,同埋唔會好似cotton咁重

爛爛地冇所 ...

係呀
    家陣我跑跑下
    就好似重力修練咁
    著住件好重既道衣 (汗衣)............

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 齋老味 於 2009-8-31 16:20 發表

係呀
    家陣我跑跑下
    就好似重力修練咁
    著住件好重既道衣 (汗衣)............

咁你著你件jack wxxxxx衫跑啦

包你話正左好多

我都係著咁上下既衫跑, 之前著短袖, 跟住買左件背心. 著左背心.. 再著番短袖已經好辛苦,唔好話著cotton

升級   37.45%

奮鬥

原帖由 econecon 於 2009-8-31 22:44 發表

咁你著你件jack wxxxxx衫跑啦

包你話正左好多

我都係著咁上下既衫跑, 之前著短袖, 跟住買左件背心. 著左背心.. 再著番短袖已經好辛苦,唔好話著cotton

等我去買多幾件先
    $40 一件真係幾抵
    又有好多色.............. 好似賣廣告咁.............

升級   20.65%

該用戶從未簽到

原帖由 齋老味 於 2009-8-31 10:38 發表

好跑很多,快乾,冬天不會冷,夏天不會濕淋淋,而且夠輕.不過,要認真貨,曾經在北京秀水市場看到假的Nike/Adidas,同行友人買了,跟我的真貨比起來,乾爽作用差很多.

在下已好多年沒穿cotton啦.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 齋老味 於 2009-8-31 23:53 發表

等我去買多幾件先
    $40 一件真係幾抵
    又有好多色.............. 好似賣廣告咁.............

好似賣廣告咁.. haha

你既然買左一件.你咪著下睇下好唔好囉, 如果好先買, 如果唔好或者可以試下再貴d既衫 不過我自問都係冇錢架啦 40元一件雖然都幾抵, 但係我都要諗

升級   37.45%

奮鬥

原帖由 econecon 於 2009-9-1 02:01 發表

好似賣廣告咁.. haha

你既然買左一件.你咪著下睇下好唔好囉, 如果好先買, 如果唔好或者可以試下再貴d既衫 不過我自問都係冇錢架啦 40元一件雖然都幾抵, 但係我都要諗

我買左返黎唔敢即刻著
    要放入洗衣機洗下先
    所以未有得著住............  

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 齋老味 於 2009-9-1 09:42 發表

我買左返黎唔敢即刻著
    要放入洗衣機洗下先
    所以未有得著住............  

洗左先.. 好dirty d衫?

升級   37.45%

奮鬥

原帖由 econecon 於 2009-9-1 15:36 發表

洗左先.. 好dirty d衫?

我習慣左d買返黎既衫
    如果唔係未拆袋既
    係 display 既
    就一定洗左先著
    都唔知擺左幾多日
    又唔知有幾多人渣過............