香港長跑網  - 長跑長友

2009.12.13 全港第八屆樂善盃

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

第8屆樂善盃定於12月13日在西貢北潭涌舉行。全程30公里,報名費$200;另有樂善盃導賞線 - 報名費$100及16公里單車不需付報名費。現接受上屆參賽者優先報名,8月22日起才設公開報名。

大會網站:http://www.careaction.org.hk/
報名表:http://www.careaction.org.hk/CAcupform2009.pdf

P.S. 比賽另加設男/女團體獎項,詳情請參閱報名表或大會網站。

升級   0%

該用戶從未簽到

2009 全港第八屆樂善盃 - 香港長跑網隊召集處

小弟有感長跑網會員眾多,加上很多都係善長山路賽既既跑手,同時亦有很多對山路賽事有興趣既跑手,所以希望今年能夠組織一隊香港長跑網隊一齊參與比賽。
參與辦法好簡單,只雖於報名表上所屬團體、旅隊、機構一欄填上"香港長跑網",然後按照正常程序遞交報名表即可。

人工智能系統立即啟動,有興趣既一齊報名啦....

第八屆樂善盃 - 香港長跑網隊跑手名單
1.  大圍新跑手
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

P.S. 以上安排只屬小弟初步建議,一切需待長跑網管理層同意確認!

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

原帖由 大圍新跑手 於 2009-8-6 12:57 發表
    第8屆樂善盃定於12月13日在西貢北潭涌舉行。全程30公里,報名費$200;另有樂善盃導賞線 - 報名費$100及16公里單車不需付報名費。現接受上屆參賽者優先報名,8月22日起才設公開報名。

大會網站:http://www.carea ...

嘩嘩嘩...一定報lee個, 正~

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

小弟有感長跑網會員眾多,加上很多都係善長山路賽既既跑手,同時亦有很多對山路賽事有興趣既跑手,所以希望今年能夠組織一隊香港長跑網隊一齊參與比賽。
    參與辦法好簡單,只雖於報名表上所屬團體、旅隊、機構一欄填上"香港長跑網",然後按照正常程序遞交報名表即可。

人工智能系統立即啟動,有興趣既一齊報名啦....

第八屆樂善盃 - 香港長跑網隊跑手名單
    1.  大圍新跑手
    2. Mill
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.
    9.
    10.

第八屆樂善盃 - 香港長跑網隊支援隊名單
    1. Kin
    2.

P.S. 以上安排只屬小弟初步建議,一切需待長跑網管理層同意確認!

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

原帖由 shogikin 於 2009-8-6 13:35 發表

參與辦法好 ...

呀堅做支援隊員........真偉大啊~我愛您呀~~

升級   45.6%

該用戶從未簽到

Please also count me in the team. I love this event.

第八屆善盃 - 香港長跑網隊跑手名單
    1.  大圍新跑手
    2. Mill
    3. Ning
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.
    9.
    10.

1. Kin
    2.

升級   100%

該用戶從未簽到

1.  大圍新跑手
    2. Mill
    3. Ning
    4. wayne
    5. -R-
    6.
    7.
    8.
    9.
    10.

1. Kin
    2.

升級   78.3%

該用戶從未簽到

咁醒加左我個名

升級   45.6%

該用戶從未簽到

The name of the team is: 香港長跑網 << Is that right?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Ning 於 2009-8-7 12:06 發表
    The name of the team is: 香港長跑網  

Yes~

升級   45.6%

該用戶從未簽到

Seem that there is no limit of team member for this event bor.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Ning 於 2009-8-7 16:35 發表
    Seem that there is no limit of team member for this event bor.

係呀.....長跑網好多會員都係猛人, 如果多d人支持會唔會有機會執返個團體獎呢?

升級   72.11%

該用戶從未簽到

大圍兄
    你這個提議唔錯,我終於有機會為長跑網出一分力,希望可以拿到寶貴ge 1分

1.  大圍新跑手
    2. Mill
    3. Ning
    4. wayne
    5. -R-
    6. 亞昌
    7.
    8.
    9.
    10.

1. Kin
    2.

升級   52.33%

該用戶從未簽到

1.  大圍新跑手
    2. Mill
    3. Ning
    4. wayne
    5. -R-
    6. 亞昌
    7. alex504992004
    8.
    9.
    10.

1. Kin
    2.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞昌 於 2009-8-7 19:07 發表
    大圍兄
    你這個提議唔錯,我終於有機會為長跑網出一分力,希望可以拿到寶貴ge 1分

1.  大圍新跑手
    2. Mill
    3. Ning
    4. wayne
    5. -R-
    6. 亞昌
    7.
    8.
    9.
    10.

第 ...

亞昌ching: 原來你個TARGET同我一樣,都係諗住攞呢寶貴既1分。

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 5 天

嘩 ! 30km.
    如果跑全馬, 可以要嚟練習.
    可惜, 我未到哩個 level.           (希望下年啦......)     

ching / ctse ~ add oil !!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 得得地 於 2009-8-10 10:52 發表
    嘩 ! 30km.
    可惜, 我未到哩個 level.           (希望下年啦......)     

得得地ching:
    咁約定你出年一齊玩...不過你要有心理準備,呢個係山路賽,30km比跑一個全馬42km艱難程度更高。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 得得地 於 2009-8-10 10:52 發表
    嘩 ! 30km.

唔駛跑..慢慢行未得 lor
    我上年行0左六個幾鐘

升級   60%

該用戶從未簽到

我之前玩過兩次

1.  大圍新跑手
    2. Mill
    3. Ning
    4. wayne
    5. -R-
    6. 亞昌
    7. alex504992004
    8. ming_geo
    9.
    10.

1. Kin
    2.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-8-6 12:58 發表

參與辦法好 ...

個計分方法都幾好玩,係咪不限人數既呢??
    我地蟻多都嬲死象啦,何況咁多高手~~