香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

siu sai wan running brginner and......

升級   56.95%

該用戶從未簽到

beer lover
first aim for long run is for beer and health
so crazy
+1 0
上一篇︰有冇南區人? 黃竹坑運動場封左, 去邊做 interval 好?下一篇︰「聯合國兒童基金會慈善跑2009」

升級   31%

該用戶從未簽到

我都係小西灣友
吾傻, 大把人做運動都係為左吾駛減少飲飲食食

升級   0%

該用戶從未簽到

welocme cwl168 ching/ctse
我都係港島東人
多多指教

升級   0%

該用戶從未簽到

歡迎cwl168 師兄加入長跑網大家庭!
跑步與飲啤酒係可以共存的,小弟好多朋友都喜歡行完山或跑完步,興合合果陣時,對罐冰凍啤酒,真係爽死! 最緊要唔好過量。
小弟也是柴灣跑友,以前喜歡跑小西灣運動場,近來為左毅行,轉為操山,每朝早由家跑去小西灣、南灣半島、龍躍徑、哥連臣角、大浪灣,之後折返回家,需時約1小時20分,全程慢跑,上石級行,會著網衫跑,見到小弟可打過招呼啊!

升級   0%

該用戶從未簽到

Sorry! 未知閣下係師兄定師姐?
你/妳話係小西灣場見過我笑得好nice,咁我有排估啦! 小弟經常都係笑住黎跑,閣下睇下下面既signature,我個人覺得笑住跑步令我跑得輕鬆,跑步可以講係一種享受。
下次見到我,同我打個招呼丫!
歡迎你/妳,長跑長有,長跑長友啊!

升級   13.2%

該用戶從未簽到

回復 1# 的帖子

Beer is proof that God loves us and wants us to be happy. - Franklin

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

cwl168,

Welcome to LongRun.hk

http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax

升級   56.85%

該用戶從未簽到

歡迎 cwl168 加入長跑網.

升級   65.55%

該用戶從未簽到

歡迎

升級   50%

該用戶從未簽到

我現每天早上7:45 開始在愛蝶灣海濱公園(近譚公廟)至太古城鰂魚涌公園(近鰂魚涌=公園尾)
    來回一次, 需20分鐘左右),

請問來回全程有多少公里, Thanks...

升級   7.15%

開心
  • 簽到天數: 20 天

歡迎 , 歡迎 , 加入長跑網  
    多多指教  ,  長跑長友  

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 simonyuenok 於 2009-8-11 18:03 發表
    我現每天早上7:45 開始在愛蝶灣海濱公園(近譚公廟)至太古城鰂魚涌公園(近鰂魚涌=公園尾)
    來回一次, 需20分鐘左右),

請問來回全程有多少公里, Thanks...

閣下可以學下自己度,唔洗錢既,幾好玩架。
    https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=528&extra=&page=1

升級   28%

該用戶從未簽到

歡迎 cwl168師兄 加入長跑網~~