香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: limchuen
打印 上一主題 下一主題

我要記住今日二00九年八月十二日

升級   90%

該用戶從未簽到

但齋老味你好強呀 >< 睇住你開始跑.
我跑就跑多左啦, 但我瘦左又d又肥番, 唉...
我要繼續努力!!

升級   37.45%

奮鬥
  • 簽到天數: 6 天

原帖由 e.c. 於 2010-1-21 15:18 發表
    但齋老味你好強呀 >< 睇住你開始跑.
    我跑就跑多左啦, 但我瘦左又d又肥番, 唉...
    我要繼續努力!!

當你試過體重達 24xlb
    個人腫到冇人有
    打波唔夠幾分鐘就冇氣
    body check 時血糖血壓又過高時
    就唔到你唔努力啦..............  

升級   42.63%

該用戶從未簽到

原帖由 齋老味 於 2010-1-21 09:27 發表

大家加油呀
    我由上年八月到家陣
    五個月左右
    就由跑幾百米都唔夠氣
    到家陣一口氣跑到 12k
    體重減左 30lb~~~~  " />" />hiuijhkj

味ching, 你減得好快呀, 我用咗14個月先減到30磅, 加油呀!

升級   37.45%

奮鬥
  • 簽到天數: 6 天

原帖由 天天跑 於 2010-1-25 22:01 發表

味ching, 你減得好快呀, 我用咗14個月先減到30磅, 加油呀!

22xlb 去到 19xlb 其實唔係好難
    但係由 19xlb 去到 16xlb 就超難...............  

升級   42.63%

該用戶從未簽到

味ching, 絕對同意你講法! 小弟就係0係180磅左右stuck咗大半個月. 天氣凍跑少咗(好明顯係借口), 但我會加油, 下次上黎時報喜訊, 大家加油呀!