香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 瘋瘋

農曆七月十四新界東街坊深夜上梅子林探險團 (9月2日, 星期3)

關閉 [複製鏈接]

升級   25.9%

該用戶從未簽到

可以放在我架錢七內.

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   6.84%

該用戶從未簽到

2030 開跑~ 我一定趕唔切囉>o<.....如果可以夜d 就好~ ^^
不過迎月跑~ 我好有興趣呀!!!

升級   100%

鬱悶
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 貓仔欣 於 2009-8-22 11:24 發表

大人大者咁細膽既風兄你~ 是不是做得虧心事多...~
    估計你一定唔敢行夜山了~ 送句我細細個老豆教行夜山的口訣"黑泥, 白石, 光水潭"比你 ~
    我沒聽過果度有鬼的, 咁大條車路又路燈, 一d鬼氣氛都 ...

要揾金塔?唔使入廢村!
    喺入梅子林車路起点不遠處,你向上跑時在你的右手面,已經有幾個金塔啦!
    你每次經過時有冇同佢地打個招呼呀?

我都係跑過多次後才發現到的,可能我住得近,未傷時經常在日間及天未黑時跑,
    才給我發現到的。
    我第一次跟長跑網夜晚跑這條路,因為自己有事要遲出發,跑到一半,大圍呀堅堅呀已經跑落山,
    唯有自己硬住頭皮跑上去,的確係令人一路跑一路心寒,好彩上到去頂不久再跑落嚟時,見到個
    男人跑上嚟,雖然唔識佢,但見到人都好過見到   X  啦!

升級   95.79%

該用戶從未簽到

人工智能報名系統:
    1. 瘋瘋  
    2. 街坊鄭
    3. slowrunner
    4. 慢子
    5. 大圍新跑手
    6. 停雲
    7. Sealion
    8. leefs (唔跑都嚟"燒街衣"啦!)
    9. 超人阿四 (Try to come. See if I can escape from the "ghosts" of my company first)
    10. 初級組 andrew
    11.
    12.
    13.
    14.

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 貓仔欣 於 2009-8-23 12:32 發表
    我昨晚先同"佢地"打完招呼來, 仲見到人地響到拍鬼片, 成個白衫長髮女公仔企響路邊,休息亭的電燈開下息下咁,
    比風兄見到可能會嚇暈~

梅子林村有幾橦新屋是有人居住的, 這裡晚上比較幽靜, 多雨水時 ...
    我大約6點15分上山,當時只見道具組,燈光組做緊野,在路旁放了一部賣腸粉車仔.

升級   8.33%

該用戶從未簽到

好玩唔玩,攞啲咁既來玩,我信邪,唔玩

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 貓仔欣 於 2009-8-23 12:32 發表
    我昨晚先同"佢地"打完招呼來, 仲見到人地響到拍鬼片, 成個白衫長髮女公仔企響路邊,休息亭的電燈開下息下咁,
    比風兄見到可能會嚇暈~

...

甘驚嚇~~~~

升級   40.67%

該用戶從未簽到

我去!
    我依家體力大減, 希望到時大家唔好介意等埋我

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   13.2%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋瘋 於 2009-8-27 17:36 發表

哈哈. 到時出發前點人數, 唔好走散,  返到遊樂場點點人數, 睇睇有冇多左少左.....

也許可能換咗!?!

升級   74.21%

該用戶從未簽到

我都有興趣加入你們,但我星期二要衝圈,未知星期三是否能應付到梅子林的斜坡路。
    所以要考慮一下,未敢加名。

升級   13.2%

該用戶從未簽到

原帖由 chengcc209 於 2009-8-30 10:19 發表
    我都有興趣加入你們,但我星期二要衝圈,未知星期三是否能應付到梅子林的斜坡路。
    所以要考慮一下,未敢加名。

衝圈最尾個圈只保持預定時間,唔好爆盡囉。

升級   18.2%

該用戶從未簽到

我兩個星期跑左一次6K咁大把.  到時我跑到CC下個樣, 我驚人地以為我係...........

未必跑到兩轉.

人工智能報名系統:
    1. 瘋瘋  
    2. 街坊鄭
    4. 慢子
    5. 大圍新跑手
    6. 停雲
    7. Sealion
    9. 超人阿四 (Try to come. See if I can escape from the "ghosts" of my company first)
    11. wongc
    12.
    13.
    14.

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   18.2%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋瘋 於 2009-9-2 10:02 發表

我呢排都係好鬼c懶.
    今晚一齊拍住上, 到時順便講個七月十四的經歷你聽......

係囉, 你講得啦, 怕且我CC下都講唔到野.

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   18.2%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋瘋 於 2009-9-2 10:24 發表
    溫馨提示...
    大家保持隊型慢慢一齊跑啦, 千萬唔好一時失控去到咁盡, 如果好興奮拉都拉唔住就好危險....
    N年前的一個七月十四晚上, 小弟個時住向西營盤....個晚去海皮球場打籃球, 個晚好難忘." />" />

嗱, 你係咪咁呀?!  一陣間嚇走哂D客, 得返你一個上!

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   21.4%

該用戶從未簽到

工智能報名系統:
    1. 瘋瘋  
    2. 街坊鄭
    4. 慢子
    5. 大圍新跑手
    6. 停雲
    7. Sealion
    11. wongc
    12. Lorena (Sealion' friend,越級慢脚)
    13.
    14.