香港長跑網  - 長跑長友

樓主: Alfred
打印 上一主題 下一主題

10.11網友約跑之半馬放火: 半馬鹿頸行 + 入秋野火會

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 awyh 於 2009-10-12 13:10 發表
可唔可以借個Post係賣下廣告.......

今次我同街坊鄭都有個感覺,呢條路跑完唔算好辛苦。

記得以前跑Fila同咪精濃的時候,上完第一個斜已經就死咁滯。

原因就係因為我地自殘得多,係真係有成績的。

所以, ...

andrew兄講得好啱...
友情去"馬"....專為想挑戰自己既跑手而設,歡迎各區跑手參與~
來緊18/10又有新路線,大家快D來報名啦:
https://www.longrun.hk/forum/redirect.php?tid=5367&goto=lastpost#lastpost

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 TerrySze 於 2009-10-12 00:11 發表

大圍,你又唔黎....
我今日跑22k..再自隊8k....足30k....總算走了一課長課

Terry好狀態好好wor...里數又夠,上海隻馬一定難唔到你啦~
星期六玩足12個鐘.....身同心都雖要休息,所以最後都係決定唔來,好彩都有相睇頂下癮~
711MF 該用戶已被刪除

升級   100%

該用戶從未簽到

落斜是,我即想起ee名句,有咁快樂便有咁墮落,都驚驚地跑唔到上斜.但在唔辛苦下比我跑完全程.更開心是全程上斜唔使停.再一次替友情去馬賣廣

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 2009-10-12 13:46 發表
多謝各搞手,辛苦晒咁多位長跑網的師兄師姐及義工!

睇返喲相原本成條人龍咁.....

今次雖然老抽休息左2次,但都算跑足全程重PB 舊年時間.

唔係WA....7兄好FIT !.... 早上參加10K賽,下午半馬PB....強!

升級   61.1%

該用戶從未簽到

原帖由 TerrySze 於 2009-10-11 23:37 發表
今日跑得好爽....有d雨,唔太熱. 跑完bbq..吃到飽晒 !
多謝support team 同攝影組,冒雨作義公......安排細心 !!
唔該kc@ruby兄的順風車 !!!

我地呢邊幾條暴龍, 食完自己個D連格離走左淨返個D都掃埋 !

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 1 天

多謝晒攪手和二公們,造就一次愉快聚會!

升級   70.9%

該用戶從未簽到

多謝各位攝影機, 搞手, 2公......

今次條路真系唔辛苦, 第一次上斜沒有停過, 好有成功感,

各位Ching Ctse 加油呀

升級   100%

鬱悶
  • 簽到天數: 37 天

無言感激....再次多謝各位2公, 攝記及長跑網仝人。

升級   0%

該用戶從未簽到

雖然跑得有d辛苦, 但完成到真係好開心!

多謝咁多位二公同搞手, 辛苦晒!!