香港長跑網  - 長跑長友

樓主: Alfred

10.11網友約跑之半馬放火: 半馬鹿頸行 + 入秋野火會

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kito807 於 24/8/2009 16:06 發表

我都未入會添hgjD115" />" />hj
咁我都到時入到黎先入會喇,

考慮緊做 義工 + bbq or 22k + bbq, 22k 該跑得晒, 但我跑得好慢, 我怕入到黎你地都燒完

放心,燒嘢食燒到起碼9點,行都返到嚟。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco爸 於 2009-8-23 23:03 發表

即是...
會員、會員親友....免收$25補給費
非正式會員可即場登記成為正式會員....就可免收補給費...
非會員參加..就要收$25補給費...
咁..入會都是$20...咪即是入會著數D..

我有理解錯嗎....  

咁樣呢句野應該改改佢---->( 只限登記會員及其親友參加 )
唔係唔合邏輯wor~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-8-24 18:22 發表

咁樣呢句野應該改改佢---->( 只限登記會員及其親友參加 )
唔係唔合邏輯wor~

嘻嘻!都是大圍兄心水清!

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

原帖由 上水馬王 於 2009-8-24 13:05 發表
    仲未入紙做member tim....成日都唔記得

X2,

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

嘩....我都想參加, 又有BBQ最啱我啦! 但係會唔會好熱呢?

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

原帖由 mill 於 2009-8-24 19:37 發表
    嘩....我都想參加, 又有BBQ最啱我啦! 但係會唔會好熱呢?

天氣熱,點及我們個"心"和"情"熱

Kin in Running

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-8-24 18:22 發表

唔係唔合邏輯wor~

樹呀..就是昅到呢句野...好易令人誤會...
    大圍果然心水清

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋瘋 於 2009-8-25 09:47 發表

明白明白. 已改! 係咪通順左少少.
    parco爸, 來唔來跑, 硬啃22K+井水浴+ BBQ幾好玩個喎.

瘋兄..
    我會來嫁..不過唔知黎做乜炸...
    22K 我無力跑..就算跑到都唔想豆媽等我幾個鐘..日出都未回來...
    10K 又未有人開壇報..廢樹得我一丁友跑
    BBQ..一定來..
    所以呢...考慮考慮過後...我先霸兩個位先...

報名處:

長跑網專有人工智能報名系統啟動 --

請註明參與項目~~~齋跑(距離)、齋食、跑(距離)+食

1.leefs/22k/BBQ
    2.瘋瘋/22k/BBQ -   好懷念去年的半馬有火, 舊地重臨懷勉一番. XD
    3.alfred/盡跑/BBQ
    4.慢子/22k/BBQ
    5.onon/22K盡跑/BBQ盡食
    6.sealion/22K
    7. cc(盡量跑22k啦 )
    8. Terry Sze/22K盡跑/BBQ
    9. 街坊鄭/22K/BBQ (BBQ 加埋大大)敢大個仔未去過烏蛟騰
    10.街坊鄭大大 BBQ
    11. Kin/22K/BBQ (盡跑盡食盡搞)
    12. wadee/22K/BBQ(盡跑盡食)
    13. Tarry/22K/BBQ
    14.零下十度/22k/BBQ(跑/食)
    15.零下十度囡囡/BBQ(報定.分分鍾會放飛機)
    16.Parco爸 (BBQ)
    17.豆豆媽 (BBQ)

義工:
    1.runrun  ( + BBQ)

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco爸 於 2009-8-25 10:34 發表

瘋兄..
    我會來嫁..不過唔知黎做乜炸...
    22K 我無力跑..就算跑到都唔想豆媽等我幾個鐘..日出都未回來...
    10K 又未有人開壇報..廢樹得我一丁友跑
    BBQ..一定來..
    所以呢...考慮考慮過後...我先霸兩個 ...

Parco哥:
    操完毅行22K點會難到你,不過果日唔跑來影相可能仲好,不如一齊來影相,過返兩招來啦!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-8-25 10:58 發表

Parco哥:
    操完毅行22K點會難到你,不過果日唔跑來影相可能仲好,不如一齊來影相,過返兩招來啦!

大圍..咪反我啦....

話時話..你好似未報喎

不如你報22K加攝影啦...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco爸 於 2009-8-25 11:03 發表

大圍..咪反我啦....

話時話..你好似未報喎

不如你報22K加攝影啦...

我同你一樣都係一定來, 睇下來做咩啫.....要睇下果個星期有冇毅得操山~

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 23 天

慎防日曬, 記得要搽太陽油la....

升級   100%

該用戶從未簽到

想問下~~~有無齋野bbq~~??

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

原帖由 witchycatcat 於 2009-8-25 16:15 發表
    想問下~~~有無齋野bbq~~??

" />" />

歡迎歡迎
    可以唔跑齋bbq

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2009-8-25 16:22 發表

歡迎歡迎
    可以唔跑齋bbq

我黎得主菜就當然係跑啦~
    我指係素食bbq呀...

你個kin kin呀.............................................

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

原帖由 witchycatcat 於 2009-8-25 16:25 發表

我黎得主菜就當然係跑啦~
    我指係素食bbq呀...

你個kin kin呀.............................................
    " />" />

catcat, 我唸住自己買定大磨菇+青椒等去, 岩唔岩心水

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-8-25 16:58 發表

catcat, 我唸住自己買定大磨菇+青椒等去, 岩唔岩心水

岩~~~
    我想問下,如果我唔食佢d野,是否都要按人頭俾入場費$80-90?

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

原帖由 witchycatcat 於 2009-8-25 17:10 發表

岩~~~" />" />
    我想問下,如果我唔食佢d野,是否都要按人頭俾入場費$80-90?

catcat, 依個問題會跟進, 稍後給你回覆