香港長跑網  - 長跑長友

樓主: Alfred
打印 上一主題 下一主題

10.11網友約跑之半馬放火: 半馬鹿頸行 + 入秋野火會

關閉 [複製鏈接]

升級   97.33%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco爸 於 2009-9-27 20:21 發表 只要你了解約跑路線..係開始前或開始後..在任何位置都可加入拍攝...當然..如果唔太清楚路線..係..起跑附影都足夠...另外...到場後...如有問題相信會有其他師兄姐幫忙...  

我係担心。。。。 如果起點或中途開始影,咁我咪要.....跑返終點囉?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 yungyung 於 2009-9-27 21:32 發表

我係担心。。。。 如果起點或中途開始影,咁我咪要.....跑返終點囉?

唔水喎...
拿住相機四處走是好吃力嫁
走得太累...又會影響影相心情同狀態....一切量力而為便可..
你可在起點附近影...一來一回..夠晒你影嫁啦...

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 3 天

原帖由 yungyung 於 2009-9-27 21:32 發表

減肥丫..................

升級   97.33%

該用戶從未簽到

原帖由 sleung2002hk 於 2009-9-27 21:59 發表 減肥丫..................

成日笑人肥

升級   100%

該用戶從未簽到

sorry~~~我個日有事唔黎得跑+食啦~~~
    唔使預素食俾我啦....麻煩大家...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 yungyung 於 2009-9-27 22:01 發表

成日笑人肥

yungyung:
    好耐好耐冇見啦....妳真係肥左咩?

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

原帖由 yungyung 於 2009-9-27 19:47 發表
    想問問攝影應該點攝?
    中途攝的話。。。咁點返中點啊

Thank you yongyong,

易啦
    中途 = 中點

Kin in Running

升級   97.33%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2009-9-28 10:06 發表

Thank you yongyong,

易啦
    中途 = 中點

Kin in Running

咁玄既

升級   100%

鬱悶
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 yungyung 於 2009-9-28 11:55 發表

咁玄既

蓉蓉: 這是堅堅一貫的style

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

原帖由 yungyung 於 2009-9-28 11:55 發表

咁玄既

蓉蓉, 希望你參透到

升級   97.33%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-9-28 10:05 發表

yungyung:
    好耐好耐冇見啦....妳真係肥左咩?hgjD115" />" />hj

咁耐無見..... 招呼都唔同人打.... 就咁關心人係咪肥左.......

升級   97.33%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-9-28 12:36 發表

蓉蓉, 希望你參透到

sue ctse請教....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 yungyung 於 2009-9-28 12:44 發表

咁耐無見..... 招呼都唔同人打.... 就咁關心人係咪肥左.......

我以為妳會緊張呢樣野多d麻...(講笑)   
    講真...又見妳浦頭, 妳對腳既傷係咪已經好返使呀?

升級   100%

鬱悶
  • 簽到天數: 37 天

報名處:

長跑網專有人工智能報名系統啟動 --

請註明參與項目~~~齋跑(距離)、齋食、跑(距離)+食

1. leefs/22k/BBQ
    2. 瘋瘋/22k/BBQ
    3. alfred/盡跑/BBQ
    4. 慢子/22k/BBQ
    5. onon/22K盡跑/BBQ盡食
    6. sealion/22K/素食BBQ
    7. cc(盡量跑22k啦 )
    8. Terry Sze/22K盡跑/BBQ
    9. 街坊鄭/22K/BBQ (BBQ 加埋大大)敢大個仔未去過烏蛟騰
    10. 街坊鄭大大 BBQ
    11. Kin/22K/BBQ (盡跑盡食盡搞)
    12. wadee/22K/BBQ(盡跑盡食)
    13. Tarry/22K/BBQ〈好對唔住, 果日教會有D事, 一定要出席,黎唔到〉
    14. 零下十度/22k/BBQ(跑/食)
    15. 零下十度囡囡/BBQ(報定.分分鍾會放飛機)
    16. Parco爸 (BBQ)
    17. 豆豆媽 (BBQ)
    18. jogging_cat (唔好意思,果日突然有事黎唔倒,大家跑食得開心 d 啦)
    19. catcat (盡跑 + 素食BBQ --->待sue及何佛跟進~~~~)
    20. slowrunner (盡跑+BBQ)
    21. 亞嬌 (盡跑+BBQ)
    22. kan0902/22k
    23. 花子阿Dee/22K/BBQ(食同跑都會盡力)
    24. 赤子 (盡跑/BBQ)
    25. Blurmax / 22K
    26. 燉奶佬/22K/BBQ
    27. chengtszhang/22K
    28. 赤子朋友 1/ BBQ
    29. hhkbonnie/盡跑22K/BBQ好對唔住, 果日教會有D事, 一定要出席,黎唔〉
    30. Ah Li  /22k /BBQ
    31. tomcat  / 齋跑 (食半隻馬)
    32. 赤子朋友 2/盡跑/BBQ
    33. 興記J-run /22K(盡跑) / (更改:BBQ不出席了)  
    34. B / 盡跑(朝早跑樂華杯...) / BBQ
    35. Lorena /22K/ BBQ
    36. 前進/22K/BBQ
    37. ET ( 22K + BBQ )
    38. Esther (22K + BBQ)
    39. raymond417/22K/BBQ
    40. 狗哥 (22K + bb焦)
    41. 肥脾 (22K + bb焦)
    42. Danny (22K +BBQ)
    43. TNT (齋跑22K)
    44. 李奧 22k + bbq

義工:
    今次唔跑既網友可以考慮轉做"2公",
    工作包括﹕聯絡,攝影,單車支援,擺路標,放水,購買運送物資,渣車…
    都極需要大家出手幫忙啊!
    1. runrun  (啊四+ BBQ)
    2. cfchan  (順便操車準備ITU,去埋BBQ)

升級   0%

該用戶從未簽到

好耐無試過下午比賽

下午熱咗少少,問題不大,最多跑慢D,跑完食多D;補返數。

升級   97.33%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-9-28 12:50 發表 我以為妳會緊張呢樣野多d麻...(講笑)   講真...又見妳浦頭, 妳對腳既傷係咪已經好返使呀?

算你啦,整返個「幸福符」我,我上星期試跑,第一次傷患有d痛,唔知係未適應定太快,第二次練好慢,咁又無事,今晩wong sir班休息,所以未知呀,睇下星期四跑十k屎唔屎得去啦。
    聽聞你患左過度活躍喎,見你個look都唔同晒,變左身做單車手
    型~

升級   100%

擦汗
  • 簽到天數: 1 天

報名處:

6. sealion/22K/素食BBQ
    7. cc(盡量跑22k啦 )
    8. Terry Sze/22K盡跑/BBQ
    9. 街坊鄭/22K/BBQ (BBQ 加埋大大)敢大個仔未去過烏蛟騰
    10. 街坊鄭大大 BBQ
    11. Kin/22K/BBQ (盡跑盡食盡搞)
    12. wadee/22K/BBQ(盡跑盡食)
    13. Tarry/22K/BBQ〈好對唔住, 果日教會有D事, 一定要出席,黎唔到〉
    14. 零下十度/22k/BBQ(跑/食)
    15. 零下十度囡囡/BBQ(報定.分分鍾會放飛機)
    16. Parco爸 (BBQ)
    17. 豆豆媽 (BBQ)
    18. jogging_cat (唔好意思,果日突然有事黎唔倒,大家跑食得開心 d 啦)
    19. catcat (盡跑 + 素食BBQ --->待sue及何佛跟進~~~~)
    20. slowrunner (盡跑+BBQ)
    21. 亞嬌 (盡跑+BBQ)
    22. kan0902/22k
    23. 花子阿Dee/22K/BBQ(食同跑都會盡力)
    24. 赤子 (盡跑/BBQ)
    25. Blurmax / 22K
    26. 燉奶佬/22K/BBQ
    27. chengtszhang/22K
    28. 赤子朋友 1/ BBQ
    29. hhkbonnie/盡跑22K/BBQ好對唔住, 果日教會有D事, 一定要出席,黎唔〉
    30. Ah Li  /22k /BBQ
    31. tomcat  / 齋跑 (食半隻馬)
    32. 赤子朋友 2/盡跑/BBQ
    33. 興記J-run /22K(盡跑) /
    (更改:BBQ不出席了)  
    34. B / 盡跑(朝早跑樂華杯...) / BBQ
    35. Lorena /22K/ BBQ
    36. 前進/22K/BBQ
    37. ET ( 22K + BBQ )
    38. Esther (22K + BBQ)
    39. raymond417/22K/BBQ
    40. 狗哥 (22K + bb焦)
    41. 肥脾 (22K + bb焦)
    42. Danny (22K +BBQ)
    43. TNT (齋跑22K)
    44. 李奧 22k + bbq

45. Denis3885 22k+BBQ
    46. ericlms 22k+BBQ未決定

47. steve123 22k+BBQ未決定

義工:
    今次唔跑既網友可以考慮轉做"2公",
    工作包括﹕聯絡,攝影,單車支援,擺路標,放水,購買運送物資,渣車…
    都極需要大家出手幫忙啊!
    1. runrun  (啊四+ BBQ)
    2. cfchan  (順便操車準備ITU,去埋BBQ)

3. yungyung
    4. nc

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 yungyung 於 2009-9-28 20:40 發表

算你啦,整返個「幸福符」我,我上星期試跑,第一次傷患有d痛,唔知係未適應定太快,第二次練好慢,咁又無事,今晩wong sir班休息,所以未知呀,睇下星期四跑十k屎唔屎得去啦。
    聽聞你患左過度活躍 ...

yungyung:
    跟wong sir班好wor,有人睇住操點都好過自己亂咁跑,不過慢慢來唔好太心急呀。
    妳1/10係咪跑大尾篤個比賽呀? 我都會去影相,到時希望見到妳幫妳打打氣啦。
    我個頭像係上次玩陸上兩項影架,最衰游水唔係咁掂唔係都想玩埋三項。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 leefs 於 2009-9-29 11:29 發表
    報名處:

6. s ...

好熱鬧呀...又諗返起上年半馬放火, 今次都好想join.....但係都要睇下果個星期既毅行訓練點安排先confirm到~

皇上: 你梗係太忙冇追post, catcat講左話來唔到啦~

升級   73.7%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-9-29 12:10 發表

yungyung:
    跟wong sir班好wor,有人睇住操點都好過自己亂咁跑,不過慢慢來唔好太心急呀。
    妳1/10係咪跑大尾篤個比賽呀? 我都會去影相,到時希望見到妳幫妳打打氣啦。
    我個頭像係上次玩陸上兩項影架,最衰游水唔 ...

係喎,大圍,國慶日,乜你最後都係無報到由中環跑到上山頂的10K比賽咩?