香港長跑網  - 長跑長友

樓主: gforce

東涌踩車長課8月30日(SUN)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

loud兄,當日我地點樣走呀? 搭地鐵轉火車?

升級   0%

該用戶從未簽到

call van 走 (都幾甘 , 2 次 van 仔每人都差不多 , 180 蚊),
我驚同一時間 , 3 部上 MTR , 多數入唔到閘 , 事關東涌線要入單車袋
先可以入閘 , 你同 kopo hing, 都無單車袋 , 唔可以上 MTR.
所以 call van 仔, 無偈

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2009-8-28 13:01 發表

call van 走 (都幾甘 , 2 次 van 仔每人都差不多 , 180 蚊),
我驚同一時間 , 3 部上 MTR , 多數入唔到閘 , 事關東涌線要入單車袋
先可以入閘 , 你同 kopo hing, 都無單車袋 , 唔可以上 MTR.
所以 call van 仔 ...

又call van

升級   14.3%

該用戶從未簽到

回復 29# 的帖子

不過如果我個friend真係嚟, 我會揸java仔嚟薈佢

升級   78%

該用戶從未簽到

我會0700am 奧運站車尾

升級   66.67%

該用戶從未簽到

Howabout if  rainning  tomorrow????????

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 newfoot 於 2009-8-29 15:18 發表
Howabout if  rainning  tomorrow????????

5 會掛
已經 booked 左van, 希望天公做美。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2009-8-29 20:25 發表

5 會掛
已經 booked 左van, 希望天公做美。

今日下午都有d擔心,果時晌元朗仲橫風橫雨、雷電交加,仲想打電話叫你唔好book住
......但出到九龍又一滴雨都無

升級   41.95%

該用戶從未簽到

原帖由 newfoot 於 2009-8-29 15:18 發表

唔會咁橋卦
不過今日下午去葵盛泳池游水時,果d行雷閃電同落雨真係好勁,好在早去到,操完上水先行雷!

升級   0%

該用戶從未簽到

大件事...

岩岩發現車呔唔夠氣,有無師兄聽日可以帶埋單車pump出黎呢? 小弟屋企無pump用....

升級   66.67%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2009-8-29 20:39 發表
大件事...

岩岩發現車呔唔夠氣,有無師兄聽日可以帶埋單車pump出黎呢? 小弟屋企無pump用....

dont worry!  i will bring my pump

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 newfoot 於 2009-8-29 20:46 發表

dont worry!  i will bring my pump

Thank you, newfoot兄~

升級   0%

該用戶從未簽到

岩岩清理完一大堆污joe野,沖埋涼&清埋傷口,不過等陣仲要出去買潤滑油,番黎又要清潔埋部車,真係估唔到玩足一日  

好耐未試過好似今日咁咁有快感,日後要多d同你地出車~

升級   66.67%

該用戶從未簽到

今日操車可用一形容....................................正

thanks all Ching

升級   78%

該用戶從未簽到

馬王,咩事要清理傷口.
各位ching,不好意思.今日早走.因感冒未清,淋完雨後見到太陽伯伯射住我,攪到成身發滾,費時再病.都係早D回家休息.下次玩過.

升級   41.95%

該用戶從未簽到

好高興今日能認識大部分活躍本版的三鐵人
今日里數超晒標 未試過單日踩到90km
今日小弟都幾茅 大部份路程都搵人勾車,而且越玩越大膽
最後返去白芒段,勾到同前面馬王架車只得半架車距離
期待下次同各位踩過!

馬王兄,祝傷口早日愈合

升級   14.3%

該用戶從未簽到

I finally got 83km
http://maps.google.com.hk/maps/ms?hl=zh-TW&ie=UTF8&msa=0&msid=105599247983656703292.0004725b737233e57331b&ll=22.307838,113.970623&spn=0.145315,0.264187&t=h&z=13

馬王兄,祝傷口早日愈合 x 2  

登錄/註冊後可看大圖

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 bmc 於 2009-8-30 20:09 發表
馬王,咩事要清理傷口.
各位ching,不好意思.今日早走.因感冒未清,淋完雨後見到太陽伯伯射住我,攪到成身發滾,費時再病.都係早D回家休息.下次玩過.

臨天光賴尿,回程去食飯時炒車.....十幾年來未試過炒到咁薑
架車手掣花左

你走左後,個天又落番雨,時晴時雨,好彩番到屋企都無冷病

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cfchan 於 2009-8-30 20:49 發表
好高興今日能認識大部分活躍本版的三鐵人" />" />
今日里數超晒標" />" /> 未試過單日踩到90km" />" />
今日小弟都幾茅 大部份路程都搵人勾車,而且越玩越大膽
最後返去白 ...

終於見過十三哥~

今日真係好熱鬧呀,差唔多一打人,如果車勾車一定好壯觀

我好驚勾車,踩得咁貼好危險,你同loud兄都好大膽

多謝十三哥,而家傷口仲有d痛,希望過多二、三日後好番啦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 eddiebuzz 於 2009-8-30 21:53 發表
I finally got 83km
http://maps.google.com.hk/maps/ms?hl=zh-TW&ie=UTF8&msa=0&msid=105599247983656703292.0004725b737233e57331b&ll=22.307838,113.970623&spn=0.145315,0.264187&t=h&z=13

馬王兄,祝傷口早 ...

多謝eddie~

呢張相好難忘,尤其是劈雷果下