香港長跑網  - 長跑長友

樓主: kf
打印 上一主題 下一主題

24.10 廣州nike 10公里

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 華哥 於 2009-9-4 11:03 發表
power42195兄:
剛才將我及3人的資料用 e-mail 給你。
我已經開始聯絡有興趣參加的人,代我集齊各人資料,下星期一用 e-mail 通知你,勞煩代為報名。

华哥:你们4位的报名已经OK了,请留意你的信箱。

其他人的报名,等收到你的EMAIL后,我继续帮你报。

升級   2.67%

該用戶從未簽到

Power42195兄:  
    E-Mail 已經收到,感激萬分。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Power42195 於 2009-9-4 14:22 發表

华哥:你们4位的报名已经OK了,请留意你的信箱。

其他人的报名,等收到你的EMAIL后,我继续帮你报。

唔該晒Power師兄,非常欣賞閣下樂於助人,熱愛跑步既性格!
好久不見了,請問會否跑杭馬?小弟及有幾位ching/ctse都好想跑呢!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 華哥 於 2009-9-3 17:52 發表
剛才與旅行社 Joey 聯絡,等我哋集齊人數,便開團去3日2夜,旅行社代為報名。

華哥係搵邊間旅行社?有甚麼行程?住邊度呢?
知唔知10月24日幾點鐘起跑?

升級   14%

無聊
  • 簽到天數: 2 天

各位c兄,在下新仔一個在澳門
    我都想去,有咩辦法?

升級   2.67%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2009-9-6 23:59 發表

華哥係搵邊間旅行社?有甚麼行程?住邊度呢?
    知唔知10月24日幾點鐘起跑?

行程未決定,因為要星期五上廣州,有人要返工,未必請到假,會形成各自在不同時間分批上廣州,這樣就難以成團。
    退以求其次,找 Joey 旅行社代訂酒店,與及訂一架中巴於比賽當日接我們來往酒店及比賽場地,跟隨載我們去遊覽及觀光,直到晚上,至於食飯就好容易解決。

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 7 天

原帖由 華哥 於 2009-9-7 16:43 發表 行程未決定,因為要星期五上廣州,有人要返工,未必請到假,會形成各自在不同時間分批上廣州,這樣就難以成團。退以求其次,找 Joey 旅行社代訂酒店,與及訂一架中巴於比賽當日接我們來往酒店及比賽場地,跟隨 ...
    oh... 咁我都好興趣一齊跑喎....  報名我搵一個friend 幫手報. 但就想一齊住酒店同第日一齊坐車去, 有無多d detail 關於個酒店同接送安排...

升級   2.67%

該用戶從未簽到

Power 兄:
         已經收集了人數,所有資料已經 E-Mail 給你,今次麻煩了你,我代各人感謝你的幫忙。我們於當日設宴多謝你的幫忙,希望閣下賞面出席。

Wlau 兄:
         由於撞正廣州秋季交易會,所以暫時選擇 7日連鎖酒店。歡迎一齊住、一齊跑。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 華哥 於 2009-9-7 18:24 發表
    Power 兄:
         已經收集了人數,所有資料已經 E-Mail 給你,今次麻煩了你,我代各人感謝你的幫忙。我們於當日設宴多謝你的幫忙,希望閣下賞面出席。

Wlau 兄:
         由於撞正廣州秋季交易會,所以暫時選擇 7日連鎖酒店。歡迎一齊住、一齊跑。

華哥係咪你的旅行社book唔到酒店?
    訂一架中巴於比賽當日接我們來往酒店及比賽場地係咪又唔得呢?
    跟隨載我們去遊覽及觀光點樣?
    其實小弟都諗住住Motel 168或7日連鎖酒店,book到van仔接送就最好,因為坐地鐵去到大學城站,仲要行幾K路,大學城內見唔到有的士,幾辛苦的,小弟上次(三月尾)住在大學城d民宿,跑去起點當熱身(也有幾K路,途中Power師兄駕車經過想載我們,但我們也堅持慢jog當熱身)。今次大大會一齊去,所以安排有van仔接送好d。

升級   2.67%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2009-9-7 22:11 發表

華哥係咪你的旅行社book唔到酒店?
    訂一架中巴於比賽當日接我們來往酒店及比賽場地係咪又唔得呢?
    跟隨載我們去遊覽及觀光點樣?
    其實小弟都諗住住Motel 168或7日連鎖酒店,book到van仔接送就最好,因為坐地鐵 ...

唔使擔心,全部由旅行社代辦,酒店剛暫定7日連鎖酒店,暫定租一架中巴,以上只是同旅行社達成初步共識,仍未接觸酒店同巴士公司。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 華哥 於 2009-9-7 22:21 發表

唔使擔心,全部由旅行社代辦,酒店剛暫定7日連鎖酒店,暫定租一架中巴,以上只是同旅行社達成初步共識,仍未接觸酒店同巴士公司。

唔該晒華哥!

升級   100%

開心

想問下華哥, 網上報名要填既電話地址, 各位是否填香港的電話及地址?
    定借左power 兄既電話地址
    因為我見佢個手提要填11 個號碼....
    而身份證id 又是否填香港身份證, 定填回鄉卡號碼?

升級   2.67%

該用戶從未簽到

原帖由 wlau 於 2009-9-8 15:53 發表
    想問下華哥, 網上報名要填既電話地址, 各位是否填香港的電話及地址?
    定借左power 兄既電話地址
    因為我見佢個手提要填11 個號碼....
    而身份證id 又是否填香港身份證, 定填回鄉卡號碼?

你問吓 power 哥。
    可用香港身分證,電話只能用大陸手電,地址亦用國內地址。

升級   100%

開心

原帖由 華哥 於 2009-9-8 20:57 發表

你問吓 power 哥。
    可用香港身分證,電話只能用大陸手電,地址亦用國內地址。

咁華哥, 你是否借人電話/地址 去登記?
    定你自己內地有地址

升級   21.85%

該用戶從未簽到

請問知唔知幾點鐘起步 ?

升級   100%

開心

原帖由 tango 於 2009-9-10 21:30 發表
    請問知唔知幾點鐘起步 ?

台灣果邊係六點....

我估廣州都係六, 七點

升級   100%

開心

已經報左名啦....
    華哥, 你地現在planing 既行程大概係點既?
    我想join 埋酒店同坐車一齊去...

升級   2.67%

該用戶從未簽到

原帖由 wlau 於 2009-9-11 15:19 發表
    已經報左名啦....
    華哥, 你地現在planing 既行程大概係點既?
    我想join 埋酒店同坐車一齊去...

暫時選擇7日連鎖酒店,廣州市有28間分店,未決定。
    比賽當日會租架中巴全日用。

升級   100%

開心

原帖由 華哥 於 2009-9-11 16:31 發表

暫時選擇7日連鎖酒店,廣州市有28間分店,未決定。
    比賽當日會租架中巴全日用。

多謝華哥,
    如果遲d 有detail , 可唔可以通知聲...
    不過我星期日有事, 所以可能星期六晚就走, 唔知有無問題呢

升級   7.37%

該用戶從未簽到

我8月8日參加了耐克上海10公里預備跑