香港長跑網  - 長跑長友

樓主: kf

24.10 廣州nike 10公里

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 nc 於 2009-10-25 11:39 發表

計時晶片很精美!!! 為什麼看似不是穿過鞋帶??

跑完已除下來準備交晶片前,放在鞋面拍照已矣!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2009-10-25 13:23 發表

跑完已除下來準備交晶片前,放在鞋面拍照已矣!

謝謝亮哥.
哈哈, 以為咁神奇, 可以貼在鞋面較前的位置

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 nc 於 2009-10-25 13:31 發表

謝謝亮哥.
哈哈, 以為咁神奇, 可以貼在鞋面較前的位置

哈哈! 本來想唔交,據為己有,但怕連累幫我們報名的網友,最後都係交左換了一隻蕉、一樽250cc水、一條niki毛巾及一張演唱會門票(後來送了給周筆暢的粉絲)。

升級   50.53%

該用戶從未簽到

幾好玩喎

升級   50.53%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2009-10-25 13:37 發表

哈哈! 本來想唔交,據為己有,但怕連累幫我們報名的網友,最後都係交左換了一隻蕉、一樽250cc水、一條niki毛巾及一張演唱會門票(後來送了給周筆暢的粉絲)。

我初初都唔想交晶片架,想將塊晶片改造鎖匙扣,但又怕攪到個內地朋友所以死死氣交左塊晶片,同事連我6個人去,唔交要比$100又攪到內地朋友 個條紅色長龍好壯觀

升級   7.2%

該用戶從未簽到

多謝Alancc師兄 d 靚相!
小弟見無有機會宣傳長跑網, 跑跑下除下大會衫, 露出小弟"真正身份"

小弟有機會幫手宣傳, 更一定盡力而為喇 !

原帖由 allanccl 於 2009-10-24 10:13 PM 發表
有網友PanPan兄著網衣衝線,好野! 萬紅叢中一點綠!

登錄/註冊後可看大圖

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 7 天

原帖由 allanccl 於 2009-10-25 11:06 發表
    大會設有好多水站,差唔多KK都有,更請了靚女啦啦隊助興,睇以下短片:

http://www.youtube.com/watch?v=YZe_naOeq3k

亮哥, 你拍既?

share 唔share 下得?

升級   100%

開心

原帖由 allanccl 於 2009-10-25 13:37 發表

原來係周筆暢, 唔怪得啦..
    我都俾d 妹妹仔來問我有無多張飛...
    華哥後來仲keep 住左, 佢仲講笑咁講, 早知係果度炒黃牛.. 搵番d 水腳.. haha

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wlau 於 2009-10-25 21:13 發表

亮哥, 你拍既?

share 唔share 下得?

share無問題,但係唔識點send比閣下,或者閣下可以goolge或Yahoo search一個免費程式--youtube downloader 就可以download,個原檔有235M,請問有無其他方法send 比閣下?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wlau 於 2009-10-25 21:17 發表

原來係周筆暢, 唔怪得啦..
    我都俾d 妹妹仔來問我有無多張飛...
    華哥後來仲keep 住左, 佢仲講笑咁講, 早知係果度炒黃牛.. 搵番d 水腳.. haha

係呀全部都係周筆暢d粉絲黎,我地六張飛都比晒佢地,一張比左江門的跑友。我地有人趕住番工,所以咪一齊跑返公寓(約3k)沖涼換衫食野,然後坐地鐵及火車回港。大學城食街食野超平,叫左好多個 食送 7個人又飲又食都只需139蚊人民幣,正! 我地住的民宿叫學子公寓,幾乾淨,夠晒平,每人約50蚊人仔一晚,勝在近起點,可以慢JOG過去當熱身,跑完又慢JOG當COOLDOWN。

升級   100%

開心

原帖由 allanccl 於 2009-10-25 21:32 發表

share無問題,但係唔識點send比閣下,或者閣下可以goolge或Yahoo search一個免費程式--youtube downloader 就可以download,個原檔有235M,請問有無其他方法send 比閣下?

HAHA, 我share 去facebook only~~~

升級   50.53%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2009-10-25 21:43 發表

係呀全部都係周筆暢d粉絲黎,我地六張飛都比晒佢地,一張比左江門的跑友。我地有人趕住番工,所以咪一齊跑返公寓(約3k)沖涼換衫食野,然後坐地鐵及火車回港。大學城食街食野超平,叫左好多個 食送 7個人又飲又食都 ...

嘩師兄50蚊平好多啊!
    我都係住大學城D旅館但係要80蚊

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 IpYiu-Ki 於 2009-10-25 21:54 發表

嘩師兄50蚊平好多啊!
    我都係住大學城D旅館但係要80蚊

80蚊又唔算貴好多,話晒係旅館,我地住的只是公寓,今年3月29日跑半馬時住過,覺得都乾淨企理,我們要求唔高,有冷熱水沖涼、有冷氣、就床訓就得。咁就要閣下比旅館D資料在下,以便日後再去時多個選擇。

升級   2.67%

該用戶從未簽到

多謝 Power 兄,終於順順利利跑完,所有晶片已交回大會,件衫好靚。估唔到仲順利舉行。

升級   100%

開心

原帖由 華哥 於 2009-10-25 22:16 發表
    多謝 Power 兄,終於順順利利跑完,所有晶片已交回大會,件衫好靚。估唔到仲順利舉行。

華哥, 都多謝你幫忙...
    琴日玩到幾點先返香港啊?

升級   100%

開心

原帖由 nc 於 2009-10-25 11:39 發表

計時晶片很精美!!! 為什麼看似不是穿過鞋帶??

好想據為己有... 但我見有d 人真係無還

升級   100%

開心

官方成績出左...
    1:19 分鐘

升級   92.85%

該用戶從未簽到

Congrats to everyone that participated the Canton Nike Human Race.  I did mine too on Friday midnight here in Los Angeles.  We had a big turn out, a total of 8,000 runners (announced).  Because it was a fun run, we didn't use any timing chips, we didn't even have official time.  But we all got finisher medals (dog tags) at the finish line.  I am still in Los Angeles enjoying the California sunshine.  I will post some pictures when I get back to Las Vegas.

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 華哥 於 2009-10-25 22:16 發表

华哥你客气了。顺利就好!
    以后大家还有很多机会一起跑,长跑长友啊!