香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 停雲

夜來月.秋風影涼湖畔遊

升級   21.4%

該用戶從未簽到

泥啦!泥啦!

升級   95.6%

該用戶從未簽到

好似好正wo.....
不過要 返學...

升級   40.67%

該用戶從未簽到

成日掛住玩, 我都唔記得左, o個日係我媽子  , 真不孝! 俾阿媽知道o既話
都係唔黎得喇

升級   0%

該用戶從未簽到

全馬兄真係有孝心
好耐冇跟全馬兄一齊跑...真係可惜,不過以後大把機會~

升級   0%

該用戶從未簽到

停雲ching,四哥:
你地係咪玩8/11長跑會個半馬隊際呀?

升級   25.9%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-9-11 00:42 發表
停雲ching,四哥:
你地係咪玩8/11長跑會個半馬隊際呀?" />" />

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   73.7%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋瘋 於 2009-9-11 16:30 發表
四哥, 雲哥, 圍哥,
我地同一組, 希望唔好怪小弟拖慢晒成組既成績...

咁個組名應該要叫"長跑長友街坊去馬組"!

升級   40.67%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-9-11 00:39 發表

全馬兄真係有孝心
好耐冇跟全馬兄一齊跑...真係可惜,不過以後大把機會~hgj091" />" />hj

大圍兄, 家母年年八月十四牛一我都唔記得, 孝心呢樣野真係唔講得。希望大家唔好學我
真係好耐無同你跑喇! 今次你地玩得開心d, 下次同你走番一轉啦!

升級   67.85%

無聊
  • 簽到天數: 3 天

推一推先~

暫時都未知來唔來到~

升級   0%

該用戶從未簽到

新界東街坊友情去"馬" (102, 星期5)
    出發時間:: 晚上 830
    集合地點:  大網仔停車場

人工智能報名系統:

1.  停雲      馬鞍山開車           總載5人
    2.  sealion            
    3.  大圍新跑手 (我仲以為會跑埋入東水壩)
    4.  瘋瘋 ( 好吸引呀大師兄, 好好玩牙!!! )
    5. Lorena

6.  超人亞四        馬鞍山開車           總載5人
    7.  cc
    8. finewong (終於可以同停雲, 亞四ching跑啦)
    9.
    10.

11.  wongc (遲D先知點去, 如果由屋企出發就會開車)
    12.  CCC (大家仲記得佢嗎?  拉埋佢嚟一齊賞月)

我都推推佢先...
    果日要係上環放工去, 睇下有冇人方便兜埋我啦~

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋瘋 於 2009-9-28 14:33 發表

大圍, 係就好呀. 我都係中環喎!

係啦...要搭mtr去彩虹, 再轉小巴入西貢, 再轉巴士去大網仔....都幾煩~
    到時約埋你係彩虹等....一齊入去冇咁悶~

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   18.2%

該用戶從未簽到

各位唔好意思, 個日原來屋企做節食飯, 嚟唔到喇.  大家玩得開心D.

新界東街坊友情去"馬" (102, 星期5)
    出發時間:: 晚上 830

人工智能報名系統:

1.  停雲      馬鞍山開車           總載5人
    2.  sealion            
    5. Lorena

6.  超人亞四        馬鞍山開車           總載5人
    7.  cc
    8. finewong (終於可以同停雲, 亞四ching跑啦)
    9.
    10.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wongc 於 2009-9-29 10:51 發表
    各位唔好意思, 個日原來屋企做節食飯, 嚟唔到喇.  大家玩得開心D.

新界東街坊友情去"馬" (10月2日, 星期5)
    出發時間:: 晚上 8時30分

人工智能報名系統:

1.  停雲    ...

wongc ctse:

大家咁話, 妳都玩開心d~
    本來仲諗住睇下有冇機會搭妳順風車....

升級   18.2%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-9-29 12:28 發表

wongc ctse:

大家咁話, 妳都玩開心d~
    本來仲諗住睇下有冇機會搭妳順風車....

我都好想嚟呀........

下次先車你吓.

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 1 天

大家跑得開心D , 小弟果晚中o左紅色炸蛋o黎唔到

升級   21.4%

該用戶從未簽到

新界東街坊友情去"馬" (10月2日, 星期5)
    出發時間:: 晚上 8時30分

人工智能報名系統:

2.  sealion    (我都泥唔到呀! 腳傷味好,轉去影火龍)
    5. Lorena

7.  
    9.
    10.