香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

將軍澳區跑步

升級   86.84%

該用戶從未簽到

大家好, 我係新會員, 通常都係將軍澳區跑步, 唔知有無人都係跑開將軍澳呢?
+1 0
上一篇︰Don't fear Beijing boycott下一篇︰昨天隻身跑上大棠

升級   0%

該用戶從未簽到

我間唔中都有跑步架 ~ 通常我都在未來將軍澳運動場度跑 ~ 有時都會圍住成個將軍澳跑 ~ 個感覺好正架 ~~~

升級   86.84%

該用戶從未簽到

我都係果頭跑喎, 有時由屋企跑去未來運動場再返屋企, 有時係圍住將軍澳跑。

我計過, 跑一圈將軍澳大約係10K到。

升級   0%

該用戶從未簽到

我大多數會在傍晚5點至8點呢段時間跑步 , 呢段時間都會見到好多人一齊跑 ~

升級   86.84%

該用戶從未簽到

我2001年開始跑既時候都係呢段時間跑, 不過衣家就多數夜D先跑, 九點幾到啦我諗, 我無點計過...

以前都會一個星期跑幾次, 最近少左, 一個星期都無一次, 因為要返夜學, 做功課同預備考試。

我多數都係跑半個鐘到, 慢速, 哈~

有時都會跑一圈將軍澳, 不過最近少左。

升級   60%

該用戶從未簽到

小弟也在將軍澳跑,通常圍將軍澳一圈~
現在一星期跑2次~
感覺好正~

升級   0%

該用戶從未簽到

你好.. 將軍澳版是在九龍區那一版..

我地每個星期六早上都有逍遙團..有興趣去睇睇啦..
https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=2616&extra=page%3D1