香港長跑網  - 長跑長友

買了NB904著, 感覺好好 ^^

升級   70.53%

該用戶從未簽到

我昨天係灣仔買了對NB904著, 落街走轉, 感覺個鞋底好有彈性好軟, 真係唔錯, 四百五, 價錢都OK....

升級   0%

該用戶從未簽到

你件跑衫好正呀 logo果張

升級   70.53%

該用戶從未簽到

原帖由 econecon 於 2009-9-11 21:50 發表

你件跑衫好正呀 logo果張

hihi econecon c hing, 多謝你

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 pangbus 於 2009-9-11 22:32 發表

hihi econecon c hing, 多謝你

遠睇都知呢種質料好薄身有少少透明 唔知有冇講岩呢? 我見到有得買類似既 不過唔平

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 1 天

有無相睇下亞.............

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 柔詠 於 2009-9-12 01:30 發表
    有無相睇下亞.............

http://www.wmtan.net/?page_id=349

升級   20.65%

該用戶從未簽到

原帖由 pangbus 於 2009-9-11 21:26 發表
    我昨天係灣仔買了對NB904著, 落街走轉, 感覺個鞋底好有彈性好軟, 真係唔錯, 四百五, 價錢都OK....

我是用904的前身901,903。都算滿意。價錢非常平(HK$240-350),不過在下會改穿Brooks Launch.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 佐治男孩 於 2009-9-12 02:55 發表

我是用904的前身901,903。都算滿意。價錢非常平(HK$240-350),不過在下會改穿Brooks Launch.

NB出名咩型號好.. 其實.. 個個都講美記就話aero, rider (training) 咁 nb呢? thanks

brooks香港太難搵.. 外國名牌不過係香港真係冇乜人著

升級   70.53%

該用戶從未簽到

原帖由 econecon 於 2009-9-11 22:36 發表

遠睇都知呢種質料好薄身有少少透明 唔知有冇講岩呢? 我見到有得買類似既 不過唔平

你講得無錯, 但呢件係美記來說是最平的...

升級   70.53%

該用戶從未簽到

原帖由 佐治男孩 於 2009-9-12 02:55 發表

hi 佐治師兄, 明白了, 我想問下brooks launch係咪好正架.....^^

升級   0%

該用戶從未簽到

我遲d都買返對904著下先
    好少有咁大size 同埋wide 版..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 pangbus 於 2009-9-13 13:56 發表

你講得無錯, 但呢件係美記來說是最平的...

幾錢? 同埋家下仲有冇呢種大特價.. 我都想買番件美記背心 黎跑

升級   20.65%

該用戶從未簽到

原帖由 pangbus 於 2009-9-13 13:58 發表

hi 佐治師兄, 明白了, 我想問下brooks launch係咪好正架.....^^

你不妨試一試,覺得舒服和喜歡的華才買

升級   0%

該用戶從未簽到

想問下香港邊樹有brooks跑鞋買?

升級   20.65%

該用戶從未簽到

原帖由 Lex 於 2009-9-13 21:58 發表
    想問下香港邊樹有brooks跑鞋買?

網站上說是以下的地址可能有.

The Gateway
                                25 Canton Road
                                T.S.T. Kowloon, Hong Kong
                                Tel: 852-2110-2210

升級   70.53%

該用戶從未簽到

原帖由 佐治男孩 於 2009-9-14 06:36 發表

網站上說是以下的地址可能有.

The Gateway
                                25 Canton Road
                                T.S.T. Kowloon, Hong Kong
                                Tel: 852-2110-2210

Thank you for your information ^^

升級   70.53%

該用戶從未簽到

原帖由 smchan2 於 2009-9-13 16:25 發表
    我遲d都買返對904著下先
    好少有咁大size 同埋wide 版..

好呀, 真係幾好...

升級   70.53%

該用戶從未簽到

原帖由 econecon 於 2009-9-13 17:02 發表

幾錢? 同埋家下仲有冇呢種大特價.. 我都想買番件美記背心 黎跑

我呢件好似係百二三蚊到, 我唔係好記得了, 唔好意思呀...
    我係太子間東京體育用品店買的.....
    還有很多美記款式.....

升級   70.53%

該用戶從未簽到

原帖由 佐治男孩 於 2009-9-13 21:53 發表

你不妨試一試,覺得舒服和喜歡的華才買

好呀, 我遲下買對試下先....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 pangbus 於 2009-9-15 00:29 發表

我呢件好似係百二三蚊到, 我唔係好記得了, 唔好意思呀...
    我係太子間東京體育用品店買的.....
    還有很多美記款式.....

有時諗買短袖仲可以平時著埋出街. 不過短袖好似唔舒服如果跑步....