香港長跑網  - 長跑長友

新女報到

升級   18.42%

該用戶從未簽到

各位ching c-tse好~
先黎同大家報到!

小女子玩左跑步無兩個月 已經愛上跑步了

請咁多位愛跑之人多多指教!~

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

Mi-ya Ctse,

Welcome to LongRun.hk!

http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax

升級   0%

該用戶從未簽到

師姐,歡迎,多啲上嚟交流,我係大埔友,常跑大埔沙田區。

升級   18.42%

該用戶從未簽到

ching住大埔可以跑海濱公園真系羨慕
    我住九龍灣果頭架! 呢一兩個月都系跑下場.
    如果有機會可以跑下街.有靚景睇下就好嚕!
    不過無咩氣力系真 唔知幾時先練到可以跑街呢...

升級   66.2%

開心
  • 簽到天數: 2 天

歡迎 " 咪-ya Ctse" 加入長跑網..............多多指教

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 3 天

原帖由 咪-ya 於 2009-9-13 13:06 發表

跑街舒服好多~~~慢慢跑就得啦~~冇話唔得既

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 咪-ya 於 2009-9-13 13:06 發表

歡迎 " 咪-ya Ctse" 加入長跑網!
    小弟都羨慕住大埔可以跑海濱公園,
    家住柴灣 ,港島東無這麼好的地方跑步,前兩天先有個跑友在門口被車撞死了,心裡難過。
    住九龍灣可以多d參加晒草灣及將軍澳約跑,一齊練跑好開心的。
    https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=5205&extra=page%3D1
    長跑長友啊!

升級   18.42%

該用戶從未簽到

原帖由 feifanchun 於 2009-9-13 13:31 發表
    歡迎 " 咪-ya Ctse" 加入長跑網..............多多指教

fei ching. 多多指教ya

跑街舒服好多~~~慢慢跑就得啦~~冇話唔得既

旦系跑街D上落斜位都幾攰架bo.
    系米ching你訓練有素適應佐喇?

升級   18.42%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2009-9-13 13:59 發表

歡迎 " 咪-ya Ctse" 加入長跑網!
    小弟都羨慕住大埔可以跑海濱公園,
    家住柴灣 ,港島東無這麼好的地方跑步,前兩天先有個跑友在門口被車撞死了,心裡難過。
    住九龍灣可以多d參加晒草灣及將軍澳約跑,一齊練跑好 ...

ching請節哀..
    跑街真系要小心D.避免發生唔開心既事
    如果司機既問題 真系唔好彩都系最後呢次喇

多謝提供聚跑既資料
    有一定既跑齡後,希望可以同你地一齊玩~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 咪-ya 於 2009-9-13 15:56 發表

ching請節哀..
    跑街真系要小心D.避免發生唔開心既事
    如果司機既問題 真系唔好彩都系最後呢次喇

多謝提供聚跑既資料
    有一定既跑齡後,希望可以同你地一齊玩~

這跑手出事地點也是小弟跑步必經之處,三天無跑以表哀悼,以後跑街會更小心的了。
    ctse以後跑街也要小心點,尤其是過馬路,好多時跑得耐當過馬路時會睇唔見有車黎緊。

升級   18.42%

該用戶從未簽到

知道~ 多謝ching提點

升級   28%

該用戶從未簽到

歡迎 咪-ya 師姐  加入長跑網
    請多多指教 ~~

升級   0%

該用戶從未簽到

歡迎師姐 ~~

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   18.42%

該用戶從未簽到

原帖由 blurmax 於 2009-9-13 10:45 發表
    Mi-ya Ctse,

Welcome to LongRun.hk!

http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax

歡迎 咪-ya 師姐  加入長跑網
    請多多指教 ~~

歡迎師姐 ~~

thank you 以後多多關照

升級   18.42%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2009-9-13 21:26 發表
    歡迎咪-ya ctse~~有無去呢度報到呀?" />" /> 我都好羨慕住大埔ge人..........佢地好多地方都跑得..........又靚~~" />" />
    https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=1208&extra=page%3D1&page=35

漏佐tim~即刻去報到先

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

welcome 咪-ya 加入長跑網!
    有機會都一齊出來跑吓啦!

升級   70.9%

該用戶從未簽到

Wellcome 咪-ya, I am new too.

升級   65.55%

該用戶從未簽到

歡迎請多多指教^^
    長跑網好多約跑活動, 有機會一齊跑, 好開心架

升級   100%

該用戶從未簽到