香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 咪-ya
打印 上一主題 下一主題

新女報到

升級   17.37%

該用戶從未簽到

你好呀,我都係新人
多多指教呀

升級   18.42%

該用戶從未簽到

歡迎請多多指教^^
長跑網好多約跑活動, 有機會一齊跑, 好開心架

真既?! 如果唔介意我遙遙落後既步伐
師妹我都好想同你地一齊玩呀~~

升級   18.42%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2009-9-15 13:35 發表
歡迎 ctse 加入長跑網,小弟在屯門出沒多,呢度d ching & ctse 好好人屎的﹗﹗" />" />

系呀 feel得到呢度好人情味架
睇得太多隔離D forum既罵戰 哈哈~

升級   18.42%

該用戶從未簽到

原帖由 lorena 於 2009-9-14 22:06 發表
Wellcome 咪-ya, I am new too.

你好呀,我都係新人
多多指教呀

大家新仔

小蓉仔有mill mama陪你玩~真幸福

升級   26.6%

該用戶從未簽到

我都係新人呀! 不過,我想係九龍區跑呀!!

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 1 天

ctse 你好受歡迎
    有機會一起跑.........

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   70.53%

該用戶從未簽到

原帖由 咪-ya 於 2009-9-13 10:42 發表
    各位ching c-tse好~
    先黎同大家報到!

小女子玩左跑步無兩個月 已經愛上跑步了
    請咁多位愛跑之人多多指教!~

hi Ya, 歡迎妳呀!

升級   26.6%

該用戶從未簽到

真係好, 咁多人跑步~ 你地多數去邊到跑多呀~

升級   70.53%

該用戶從未簽到

原帖由 vivianip 於 2009-10-3 10:07 發表
    真係好, 咁多人跑步~ 你地多數去邊到跑多呀~

hi vivian
    我有時會去跑馬地馬場內跑, 有時係南區跑..

升級   26.6%

該用戶從未簽到

回復 30# 的帖子

係呀!不過,我住係九龍區,工作都係, 少d機會係跑馬地馬場內跑~不過, 星期六都可以去o既~但會唔會有馬跑呢~ 因為我未入過去~唔知係點~~~

升級   70.53%

該用戶從未簽到

原帖由 vivianip 於 2009-10-6 10:48 發表
    係呀!不過,我住係九龍區,工作都係, 少d機會係跑馬地馬場內跑~不過, 星期六都可以去o既~但會唔會有馬跑呢~ 因為我未入過去~唔知係點~~~

依家跑馬好似大多數係星期日, 有馬跑就唔開放的...
    好呀, 如你某個星期六ok的話, 我地可以去跑下 ^^

升級   26.6%

該用戶從未簽到

回復 32# 的帖子

all right!!我上星期日剛剛玩左個salomon pre hiking比賽, 不過,唔小心PK, 所以要休息一個星期先, 要等個傷口埋左先跑得~~ 再約去跑步啦~

升級   44.6%

鬱悶
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 pangbus 於 2009-10-11 22:58 發表

依家跑馬好似大多數係星期日, 有馬跑就唔開放的...
    好呀, 如你某個星期六ok的話, 我地可以去跑下 ^^

快活谷一般只跑星期三夜馬,週末大多數跑沙田
    只要唔係跑快活谷,跑馬地緩跑徑都會開放

升級   70.53%

該用戶從未簽到

原帖由 vivianip 於 2009-10-16 14:50 發表
    all right!!我上星期日剛剛玩左個salomon pre hiking比賽, 不過,唔小心PK, 所以要休息一個星期先, 要等個傷口埋左先跑得~~ 再約去跑步啦~

hi vivian, 妳無事嗎? hiking要小心d 祝妳早日康復!
    妳好厲害啊, 呢個比賽我聴朋友講都幾崎嶇, 好難的....
    好呀, 等妳好番, 我地相約去跑步啦!!

升級   26.6%

該用戶從未簽到

回復 35# 的帖子

c hing,唔好咁講~ 好多勁人4個幾5個鐘就行完~我都用左成7hrs47mins!!不過,講真, 有d人係行short cut!!冇乜體育精神~不過,anyway!!都係自我挑戰姐, 時間又唔係我首要考慮~ d傷好番~不過,行山咁耐, 第一次咬柴~腳眼第一次瘀左咁耐都未好~ 不過,行路就唔痛~咁係唔係有得佢,佢就會自己好番架啦~~~

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

Vivian,

Welcome to LongRun.hk!
    Wishing U recover soon.

http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax

升級   70.53%

該用戶從未簽到

原帖由 vivianip 於 2009-10-21 13:57 發表
    c hing,唔好咁講~ 好多勁人4個幾5個鐘就行完~我都用左成7hrs47mins!!不過,講真, 有d人係行short cut!!冇乜體育精神~不過,anyway!!都係自我挑戰姐, 時間又唔係我首要考慮~ d傷好番~不過,行山咁耐, 第一次咬柴~腳眼第一 ...

hi vivian, 明白了, 最緊要玩得開心和完成賽事 ^^
    玩short cut既人真係唔明佢地想點, 我認同妳說法, 佢地無乜體育精神..
    我諗妳盡量少d行斜路同埋睇下跌打會好d....

升級   26.6%

該用戶從未簽到

回復 38# 的帖子

其實行路就一d都冇事~不過,唔明點解d瘀唔散~ 按佢就痛~~ 都唔知點好~~

升級   100%

該用戶從未簽到