香港長跑網  - 長跑長友

樓主: rockiec
打印 上一主題 下一主題

2009.11.29 活力一里跑迎東亞運

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 1 天

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

恭喜得獎既ching/ctse

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 58 天

原帖由 rockiec 於 2009-11-29 16:30 發表
    恭喜ktluk 同自己 攞奬!!!

ktluk ching 好勁 !! 5:22

我啱啱上到岸, 第十, 同11只係差1秒 !!

今次大會搞得好好, 分組起步, 人唔多, 每 ...

我沒有攞奬,Ching 我拿尾四,跑26 啊

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 ktluk 於 2009-11-29 23:05 發表
    我沒有攞奬,Ching 我拿尾四,跑26 啊

sorry, 睇錯咗...

尋日亦有一位 無著網衫ge 長跑網 ching走嚟同我講跑第四,
    以為係閣下添!!

呢啲短途賽其實唔係好啱先進組跑手玩, 因為太短, 我地肌肉反應慢, 無後生仔咁快提速, 跑得比較辛苦...

跑第11果位ching, 就係呢種感覺, 差唔多1k之後, 啲力就上啦! 但己經跑完!

我就因為早成半個鐘開始熱身, 800開始上力...
    所以今次成績完全睇平時有無做 interval,
    唔止係 16X100, 12X200 果種, 重有 3x1600...
    聽講虎山有啲 ching 重做埋 3X5000

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 田中雅茂 於 2009-11-29 21:02 發表
    恭喜 rockiec tyler ching  攞奬!!!" />" />

x2.................

升級   53.68%

該用戶從未簽到

原帖由 rockiec 於 2009-11-30 08:02 發表

sorry, 睇錯咗...

尋日亦有一位 無著網衫ge 長跑網 ching走嚟同我講跑第四,
    以為係閣下添!!

呢啲短途賽其實唔係好啱先進組跑手玩, 因為太短, 我地肌肉反應慢, 無後生仔咁快提速, ...

跑第四個位咪係小弟囉。

升級   56%

該用戶從未簽到

恭喜哂各得獎同落力完成既ching
    走一里都咪話唔辛苦, 跑完積哂乳酸

原帖由 rockiec 於 2009-11-30 08:02 發表
    ......
    合埋眼衝埋佢!! 先至保住個第十!!

rockie ching跑得幾好, 睇黎你腳傷好得七七八八啦
    下星期去澳門, 祝你馬到功成

升級   59.05%

該用戶從未簽到

原帖由 finewong 於 2009-11-30 23:15 發表

rockie ching跑得幾好, 睇黎你腳傷好得七七八八啦

X2祝你馬到功成

升級   100%

該用戶從未簽到

恭喜 tyler、 coffee71 ching 同自己  攞奬!!!

不過兩位ching 真係好勁, 時間差唔多!!

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 finewong 於 2009-11-30 23:15 發表

無錯, 係好辛苦, 一來成兩個幾星期無跑過, 只係靠踩車...
    但雙腳尋日已經硬晒...

finewong ching 平時練咁多 5x5000 interval,
    呢個賽事其實都啱你試腳...

都係盡人事, 因為成2、3個星期無練, 膝頭其實未好得晒,
    跑短途都話可以忍一陣... 全馬點忍呢??

升級   56%

該用戶從未簽到

原帖由 rockiec 於 2009-12-1 08:11 發表
    finewong ching 平時練咁多 5x5000 interval,
    呢個賽事其實都啱你試腳...  

5x5000未試過, 3x5000就最近先試
    不過最後一組仲未跑得掂

次次跑完比賽都要抖好耐,
    所以都係報少d, 專心返練跑

原帖由 rockiec 於 2009-12-1 08:11 發表
    都係盡人事, 因為成2、3個星期無練 ...

可能就係休左2,3個禮拜, 體能復原返, 對腳又冇咁痛