香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: nopains_nogains
打印 上一主題 下一主題

adizero有咁多種系列,各位師兄有無邊種特別推介比小弟??

升級   23.16%

該用戶從未簽到

小弟買了mana
不過我是作為練習用的~

登錄/註冊後可看大圖

升級   95.6%

該用戶從未簽到

有無ching 可以講 tempo 個價黎參考下?

未買過 adi. 跑鞋, 驚買貴左唔知

升級   23.16%

該用戶從未簽到

tempo adi shop成700蚊
貴到..

升級   95.6%

該用戶從未簽到

尋日我去旺角某鞋店, 間鋪無tempo 賣得mana,
個sales 佬唔知係咪為左速消, 佢話mana 避震好過 tempo, 係咁sale我

升級   28%

該用戶從未簽到

原帖由 kito807 於 2009-10-6 11:44 發表
個sales 佬唔知係咪為左速消, 佢話mana 避震好過 tempo, 係咁sale我

Tempo 最平 見 hkd399.
而家仲見到有....有興趣pm 問我,
唔想係度幫人賣廣告

升級   28%

該用戶從未簽到

原帖由 柔詠 於 2009-10-4 00:22 發表

錦請問, "3間"tempo 重...定係"美津x"ridar 重?

師兄, sorry  近日好忙, 覆遲咗

我未著過"美津x"rider.
不過官方數字"3間"tempo  就 316g,  

rider 就係11.3oz ( = 320g)
2對差唔多重

http://www.gazellesports.com/product/2_3-footwear-running-shoes/4256-mizuno-mizuno-mens-wave-rider-12.html

升級   20.65%

該用戶從未簽到

原帖由 kito807 於 2009-10-6 11:44 發表

老實說,如果常常要跑石屎地,避震好一些會比輕一些好得多。

升級   7.45%

該用戶從未簽到

回復 24# 的帖子

Yes, Mana is better than Tempo in its absorbent. You can visit Adidas Japan website for detail.