香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: kk52
打印 上一主題 下一主題

東區新手報到

升級   6.55%

無聊
  • 簽到天數: 2 天

早呀~ 馬神ching!! 玩定向正呀~
    我都玩呀~ 但我係方向白痴呢~

升級   0%

該用戶從未簽到

但你玩過I-COURSE WOO ... 你MAP READING 咁勁....

升級   100%

該用戶從未簽到

馬神兄:

唔好意思,I-COURSE咩黎?

升級   0%

該用戶從未簽到

黃師傳, 係一個叫AYP 既機構搞既一個COURSE, 負責訓練一D參加者成為遠足既導師, 而I-COURSE 就係一個SELECTION 加THEORY既ASSESSMENT, 完成左之後, 仲有一個好似係為期兩個月(我唔係好SURE )訓練.... 要完成全部既訓練通過ASSESS 再透過AYP 既活動帶領一D年青人行山為實習, 咁先可以取得有關資格

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 馬神 於 2009-11-9 18:31 發表
    黃師傳, 係一個叫AYP 既機構搞既一個COURSE, 負責訓練一D參加者成為遠足既導師, 而I-COURSE 就係一個SELECTION 加THEORY既ASSESSMENT, 完成左之後, 仲有一個好似係為期兩個月(我唔係好SURE )訓練.... 要完成全部既訓 ...

暈暈暈
    甘勁?

升級   6.55%

無聊
  • 簽到天數: 2 天

原帖由 馬神 於 2009-11-9 18:31 發表
    黃師傳, 係一個叫AYP 既機構搞既一個COURSE, 負責訓練一D參加者成為遠足既導師, 而I-COURSE 就係一個SELECTION 加THEORY既ASSESSMENT, 完成左之後, 仲有一個好似係為期兩個月(我唔係好SURE )訓練.... 要完成全部既訓 ...

大約三個月度~ 但可惜我中途走左人~