香港長跑網  - 長跑長友

樓主: kito807

跑、跑、跑

升級   95.6%

該用戶從未簽到

下星期大埔10k 我會以 sub 47為目標, 希望得啦!! 不過我一向10k 的成績都好鬼差, 無乜信心

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原帖由 佐治男孩 於 2009-12-8 10:37 發表

恭喜有很好的時間,如果沒有給人老點的話,相信就很有機會 Sub 1:45

下次半馬 希望能如ching 所講, 跑到 sub 1:45 啦,
不過黎緊暫時都無半馬比賽lu, 跑埋下星期大埔10k, 便全力備戰渣打全馬

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kito807 於 2009-12-7 23:09 發表
澳門之旅咁開心, 點可以咁簡單就寫完呢

第一次出外比賽, 雖然不是為了奪標只是志在參與, 地點也只不過是離香港不遠的澳門, 但也算是正正式式離開香港出外比賽, 跟著長跑網一團十幾二十人出發, 真開心! ...

我都爭 d 跟左佢地 , 好在有位 macau  ching, 堅持大會唔會錯 , 我所以無跑錯。
其實 macau, 搞得都唔錯 , 逢過路口 , d 差人幫你截停 d 車 , 好有選手 feel,
而宜跑得好鬆動 , 入到 stadium....成個 O 運選手咁...好好 feel.....

升級   95.6%

該用戶從未簽到

今個月都係大鑊, 真係驚一百K 都跑唔到, 無晒時間, 晚晚OT 完返屋企都唔想跑喇........

星期日 12月13日
膽粗粗跟友情去馬去跑山, 早上 7:15 係馬鞍山廣場JOIN 停雲大哥車, 到水浪窩換衫做少少熱身便立即起步!
先來十公里到北潭凹熱身 , 熱身都咁甘....
由水浪窩到北潭凹全程不繼上斜落斜, 本來想盡緊貼大隊, 頭五公里都沒被大隊拋離, 但五公里後便落後大隊, 大約用了 55MIN 完成頭10K
之後開始主菜了, 麥理浩徑第三段此段是麥徑其中最艱難的一段, 由於第一次跑山, 唔敢亂黎, 所以都係由跑山變為行山算了..... 不過就算行, 依然好甘好甘

行完真係腳仔都軟埋, 不過呢次練習真係練到腳力

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

升級   0%

該用戶從未簽到

第三段?仲要係跑完10幾k之後,真係佩服。我今年死係呢段兩次呀

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原帖由 燉奶佬 於 2009-12-14 22:37 發表
第三段?仲要係跑完10幾k之後,真係佩服。我今年死係呢段兩次呀

我真係好佩服停雲同超人阿四, 跑完10K 斜路仲可以跑山........

我只係行啦

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 3 天

原帖由 kito807 於 2009-12-14 23:47 發表

我真係好佩服停雲同超人阿四, 跑完10K 斜路仲可以跑山........

我只係行啦

跑上雞公??咁堅??

升級   100%

開心

原帖由 kito807 於 2009-12-7 23:09 發表
    澳門之旅咁開心, 點可以咁簡單就寫完呢

第一次出外比賽, 雖然不是為了奪標只是志在參與, 地點也只不過是離香港不遠的澳門, 但也算是正正式式離開香港出外比賽, 跟著長跑網一團十幾二十人出發, 真開心! ...

時間唔錯丫~~~頭段冇突別快~頭段同尾段都差唔多~good丫~~老渣一齊努力啦

升級   67.85%

無聊

雖然係甘, 其實幾好玩, 又練到野,
    昨日操完, 今日都唔係好攰, 感覺對腳仲上左D力添,
    操山應該對耐力好有幫助, 下次再來

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原帖由 sleung2002hk 於 2009-12-14 23:58 發表

時間唔錯丫~~~頭段冇突別快~頭段同尾段都差唔多~good丫~~老渣一齊努力啦

頭段無突別快, 因為根本快唔到喇

渣打一齊努力呀~~~~

升級   95.6%

該用戶從未簽到

今日大埔10K 卒之都 PB, 第一次比賽跑到 50MIN 內, 比練習時間仲要快差不多兩分鐘, 好開心呀!!
    自已計時 47"01, 晶片時間未出, 不過該差無幾喇

12月好開心, 澳門半馬PB 完, 10K 卒之過到50 大關!!
    10月1日 國慶10K 我仲要跑 53MIN, 今日快左成6分鐘呀!!

10K 我真係跑左好多年都過唔到 50MIN (咁多年都HEA跑),
    係呢兩三個月跟北區跑友操先有咁明顯進步!

多謝長跑網各位 CHING CTSE!!

下次目標要SUB 45先得, 對我黎講真係好難, 我諗要下年賽季先有機會SUB45, 就算下個月再參加比賽, 都無可能進步得咁快啦

升級   95.6%

該用戶從未簽到

CHIP 時間比我自己計快 0:46:58 啱啱好完成目標 SUB47 !!!

升級   100%

開心

原帖由 kito807 於 2009-12-20 14:42 發表
    CHIP 時間比我自己計快 0:46:58 啱啱好完成目標 SUB47 !!!

好野woo~進步左咁多~~繼續努力啦

升級   49.45%

該用戶從未簽到

原帖由 kito807 於 2009-12-20 13:47 發表
    今日大埔10K 卒之都 PB, 第一次比賽跑到 50MIN 內, 比練習時間仲要快差不多兩分鐘, 好開心呀!!
    自已計時 47"01, 晶片時間未出, 不過該差無幾喇

12月好開心, 澳門半馬PB 完, 10K 卒之過到50 大關!!
    ...

恭喜晒!!!傑哥!!! 跑步有樣好, 就係多勞多得, 付出同收穫成正比!! 你咁勤力, PB係你應得0既!! 繼續努力啦!!

升級   100%

該用戶從未簽到

恭喜傑兄
    完成目標 SUB47!!

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   66.2%

開心
  • 簽到天數: 2 天

恭喜 Kito807兄, 又PB.

升級   67.85%

無聊

恭喜阿傑又PB, 我都話你10K跑47'冇難道, 仲穿埋添
    繼續努力, 下次sub 45!

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原帖由 oscar 於 2009-12-20 21:26 發表
    跑得好好呀!只要加多啲里數,你又咁後生,多多幾次比賽經驗,應該會跑得好好啦!好快過我頭!青春無敵!yeah!

其實我一d 都唔後生架喇

升級   0%

該用戶從未簽到

恭喜晒又PB...
    好快..一次又一次PB...唔好俾佢停...