香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: Gills
打印 上一主題 下一主題

東涌 運動用品Outlet

關閉 [複製鏈接]

升級   97.05%

該用戶從未簽到

體重唔超過140磅, 才考慮作馬拉松使用

哈哈!跑咗幾次長課,已經由休養期 150lbs
調節到 143lbs,希望渣打先減至 140lbs,
我想跑半馬用,真係再睇真D,今晚去試下先!

多謝嬌妹意見!

升級   100%

鬱悶
  • 簽到天數: 1 天

各位CHing CTse,我想買對跑鞋跑渣打全馬用,
    我一直多數著美津濃,尺碼著23.5,我現時重約
    98磅,我不是一定要著美津濃,請各位給我一些
    意見及介紹。謝謝!

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   97.05%

該用戶從未簽到

原帖由 runrunrun 於 2008-12-24 00:01 發表
    意見及介紹。謝謝!
    " />" />

Runrunrun Ctse,

其實跑鞋好講個人的感覺,每只牌子,每一款都有差異,連尺碼都不一定相同,要試穿過適合至好買,唔好比舊嫁尺碼定死!
    我以前著過好多對美記,一直都唔錯,反而返期出D新款,反而唔啱,而家改咗著NB牌,但NB唔係好多款,妳可以試下"老虎"牌,佢出產D跑鞋一向口碑唔錯,可惜貴咗D。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 24-12-2008 10:28 發表

多謝ching詳盡ge報導~ adi outlet不是在紅磡嗎?荔枝角都有?where?

adi outlet 地址: 荔枝角香港工業中心B座7樓, 出電梯轉左, 留意樓下水牌, 唔記得係咪7樓, 不過單位好細, 唔好寄望咁大.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 runrunrun 於 24-12-2008 00:01 發表
    意見及介紹。謝謝!
    " />" />

係呀C姐, 咩鞋好難講, 要自己去試.

升級   65.79%

該用戶從未簽到

小弟都有去到東涌outlet
    不過d鞋大多都斷碼

升級   0%

難過

昨日跑完Lantau International Beer Dash, 成班走左去行outlets, 出完汗出血.

買左NB跑褲同Nike背心, 幾個師姐買了同款背心, 好靚!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-3-8 23:45 發表
    昨日跑完Lantau International Beer Dash, 成班走左去行outlets, 出完汗出血.

買左NB跑褲同Nike背心, 幾個師姐買了同款背心, 好靚!

抵買嗎?? 是否真的比出面平?? 好想看看呀
    B

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 nc 於 2009-3-9 01:37 發表

抵買嗎?? 是否真的比出面平?? 好想看看呀 " />" />
    我上排匆匆忙忙咁行0左一轉東薈城, d 0野係平過出便少少, 不過款式真係麻麻, 要花 d 時間揀~
    而且好多貨品都係斷碼貨, 比較麻煩~

總括黎講, 突登入去買就唔係咁抵; 但路經0既, 時間又充足就直得去行一轉~

升級   0%

該用戶從未簽到

抵買嗎?? 是否真的比出面平?? 好想看看呀 " />" />

如 nc ctse 去開東涌才去..因為0岩心水既東西好好彩先至會見到...

我之前去過一次東涌 outlet... 咩都買唔到

觀塘都有一間 nike outlet... 近近地去睇下都好

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 BHa 於 2009-3-9 10:21 發表
    我上排匆匆忙忙咁行0左一轉東薈城, d 0野係平過出便少少, 不過款式真係麻麻, 要花 d 時間揀~
    而且好多貨品都係斷碼貨, 比較麻煩~

總括黎講, 突登入去買就唔係咁抵; 但路經0既, 時間又充足就直得去行一轉~

如 nc ctse 去開東涌才去..因為0岩心水既東西好好彩先至會見到...

觀塘都有一間 nike outlet... 近近地去睇下都好

東涌咁遠, 都係途經才去了.
    星期六消遙跑特訓後, 我們都拉大隊去了觀塘outlet逛了一會, 不過無買野!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 nc 於 2009-3-9 11:33 發表

東涌咁遠, 都係途經才去了. ...

outlet d 野...真係可遇不可求~~

升級   0%

難過

抵買嗎?? 是否真的比出面平?? 好想看看呀

如果天氣唔凍, 14/3著俾妳睇吓!
    行outlets都係講彩數, 我同Runrun ctse都買左兩條NB貼身短褲, Nike背心.
    上次心思思想買好多隻色美記背心, 元朗有折, 蜜桃紅色果件$170半價, 其他色有八折, 九折不等. Nike bra top都係七折至九折, 按顏色分價錢.

升級   0%

該用戶從未簽到

報告據Sales所講, 東涌Nike outlet通常馮星期一,三,五補貨上架, 東涌及觀塘貨品一樣, 不過每週補貨日期未知是否一樣, New Balance outlet就每週補一次, 每次多數星期三, 所以如果週未去, 最好星期五/六, 因為貨品較齊.

升級   0%

該用戶從未簽到

請問觀塘 nike outlet 地址係邊呀

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到