香港長跑網  - 長跑長友

樓主: chengcc209

2009.11.29 Nikko 扶輪社10K比賽

關閉 [複製鏈接]

升級   82%

該用戶從未簽到

你地d男士好似幾鐘意黃色,不過我就覺得

升級   0%

該用戶從未簽到

件衫都幾好呀,不過黃色較易污漕D,但個頂帽就太大了,唔知邊個有咁鬼大個頭,戴上去實跌番落黎,不過可能師姐你啱戴..噃。

升級   58.95%

該用戶從未簽到

原帖由 imchristy 於 2009-11-24 09:34 發表
你地d男士好似幾鐘意黃色,不過我就覺得

by the way, for running in public race, better to wear longhk.run T-shirt,
otherwise, hard to locate yourself in any photo.
last 11-15 nike race i need to use 2 days to find me in photo , and just 2 shots only

升級   82%

該用戶從未簽到

原帖由 denis3885 於 2009-11-24 10:12 發表

件衫都幾好呀,不過黃色較易污漕D,但個頂帽就太大了,唔知邊個有咁鬼大個頭,戴上去實跌番落黎,不過可能師姐你啱戴..噃。

咁都畀你知道我係大頭妹....  頂帽真係太鬆喇,我頭大都唔o岩,而家放在家都唔知點好=.="
我未有網衫呀! 同埋呢.... 細細聲講啦, 隻綠色... 唔太o岩女士著, 我個人已經無乜血色, 不過的確好sharp, 在人群中一眼就睇得出,
不過我呢d慢世more 王,影我唔到仲好,無謂獻醜啦 哈哈

升級   74.21%

該用戶從未簽到

到宜家都未收到信, 又未扣數, 撞鬼呀!!

升級   100%

該用戶從未簽到

可以上網查有無你個名。如果有的話,便直接去沙田體育會攞跑手包。

http://www.pacers.org.hk/

扶輪10公里挑戰賽 (更新)
23/11/2009
通知書己於16/11陸續寄出,如有錯漏或任何查詢,請透過電郵與本會聯絡。
未能收到通知書或資料有誤可於查看號碼後帶同身份證於以下時間往沙田體育會領取:
22/11(日) 13:00-18:00
23/11-27/11(一至五) 9:30-20:00
28/11(六) 9:30-15:00
請注意,比賽當日不設領取服務。

通知書比賽日期有誤,正確日期為29/11,請見諒。
下載(PDF格式)﹕賽員名單(更新於23/11) 扶輪社賽員名單(更新於23/11)

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 imchristy 於 2009-11-24 12:57 發表

咁都畀你知道我係大頭妹....  頂帽真係太鬆喇,我頭大都唔o岩,而家放在家都唔知點好=.="
我未有網衫呀! 同埋呢.... 細細聲講啦, 隻綠色... 唔太o岩女士著, 我個人已經無乜血色, 不過的確好sharp, 在人群中一眼 ...

師姐,通常高手同人說都話自己跑得慢,但一比賽時快到唔見人,跟住在終點時同人講無乜點練習,其實日日死操難操,所以信唔過。

升級   82%

該用戶從未簽到

師兄, 我第一次參賽,N年唔運動而家黎玩o下長跑,早兩日操左7K幾,大脾痛到而家,唔好笑我呢d低手啦
我驚到時唔知醒起身就真

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 7 天

原帖由 Rover媽 於 24-11-2009 14:25 發表
    到宜家都未收到信, 又未扣數, 撞鬼呀!!

今日都仲未過數...真係撞晒鬼啦......
    你有無寄啊...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 imchristy 於 2009-11-25 01:43 發表
    師兄, 我第一次參賽,N年唔運動而家黎玩o下長跑,早兩日操左7K幾,大脾痛到而家,唔好笑我呢d低手啦
    我驚到時唔知醒起身就真

大頭師姐用兩個閙鐘米知醒.....囉,女仔好易攞獎

升級   0%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 wlau 於 2009-11-25 02:14 發表

今日都仲未過數...真係撞晒鬼啦......
    你有無寄啊...hgjD115" />" />hj [/quote
    我一早收到了,你打電話去查一查好D。

升級   58.95%

該用戶從未簽到

http://www.pacers.org.hk/Rotary% ... 9%20entry-public%20(finalized).pdf

600 ppt in finalized list !
    found one Japanese girl name

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 7 天

原帖由 chanman100 於 26-11-2009 11:42 發表
    http://www.pacers.org.hk/Rotary%2010K%20Race%2009%20entry-public%20(finalized).pdf

600 ppt in finalized list !
    found one Japanese girl name " />" />" />" />

同個大賽撞, 都仲有600 人, 都唔錯喎....

我見有兩個日本女子名喎... 一個加奈子, 一個陽子.. 但全部都有另一個同姓既男人名係前後...
    好大機會係佢地老公(日係女仔嫁左係會改左個姓做夫姓)...

升級   0%

該用戶從未簽到

450號

我當日比賽編號450,各位多多指教。

升級   82%

該用戶從未簽到

我係350呀!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 imchristy 於 2009-11-26 21:04 發表
    我係350呀!

祝你旗開得勝。

升級   25.26%

該用戶從未簽到

回復 61# 的帖子

十分同意...

升級   59.05%

該用戶從未簽到

人工智能
    1. sealion (059)
    2. josam
    3. cosimal (3k )  154
    4. chanman (10k)   (target sub4x)  
    5. 花子阿DEE
    6. imchristy (10k) 人生第一次參加比賽
    7. Lorena (127)
    8. schnix
    9. kan0902 (0280)

升級   58.95%

該用戶從未簽到

oh, drop 1100 today, no mood to run la

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 kan0902 於 2009-11-27 00:55 發表 人工智能
    1. sealion (059)
    2. josam
    3. cosimal (3k )  154
    4. chanman (10k)   (target sub4x)  
    5. 花子阿DEE
    6. imchristy (10k) 人生第一次參加比賽
    7. Lorena (127)
    8. schnix
    9. kan0902 (0280)

根 ching,

呢度又玩!! 係咪諗住跑完沙田10K,
    然後飛身到九龍灣跑1.6K??