香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: Vrindavan
打印 上一主題 下一主題

趕狗器 驅狗器

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wewahaha 於 2009-10-9 21:27 發表
Not laugh you la
我都想好似你咁著白飯魚跑新娘潭條路,
仲要跑得咁快,真係羡慕死人,
不過應該冇乜可能,留返比下世試。

白飯魚唔係會好傷腳咩?

升級   51.05%

該用戶從未簽到

人地高手又點同,以前係某forum聽高手講著白飯魚跑,
心諗係真唔係呀,又走斜又落斜,點知真係咁跑,嚇鬼死。

另外聽講某某女中豪傑,細細個就通山走,由細走到大,
我諗果陣佢都係著白飯魚跑卦,諗諗下如果搞場白飯魚大
賽,佢真係win梗,雖則唔咁玩佢都一定名列前矛。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Vrindavan 於 2009-10-6 14:16 發表
趕狗器 驅狗器

超音波或其他的

何處可以買到

謝謝

鴨寮街157A富X,賣$98,超音波馴狗、驅狗都得。

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

我有個朋友以前曾經比狗咬過,有好嚴重既陰影,係唔敢跑街只會跑跑步機同運動場,請問有乜野辦法可以幫到佢呢?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jogging_cat 於 2009-10-11 17:42 發表
    我有個朋友以前曾經比狗咬過,有好嚴重既陰影,係唔敢跑街只會跑跑步機同運動場,請問有乜野辦法可以幫到佢呢?

唔好講話比狗咬過啦,小弟每早跑去大浪灣經過一個涼亭,總有三隻無綁繩有人養的惡狗衝出來狂吠,嚇到小弟扭親腳,小弟都有嚴重陰影架。無計,可能試下驅狗器,如果有效,一按制d狗唔再惡,咁d信心番晒黎,可能會好d呱!(果個狗主好賤架,見到佢d狗追人咬就開心的。)

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2009-10-11 22:33 發表

唔好講話比狗咬過啦,小弟每早跑去大浪灣經過一個涼亭,總有三隻無綁繩有人養的惡狗衝出來狂吠,嚇到小弟扭親腳,小弟都有嚴重陰影架。無計,可能試下驅狗器,如果有效,一按制d狗唔再惡,咁d信心番晒黎,可能會好 ...

我都試過比隻狗仔追.. 個主人唔鬼理隻狗.. 雖然係狗仔, 我可以踢佢, 但係都費時啦...

個主人真係好過份,跑時會有影響一定

升級   27.25%

奮鬥
  • 簽到天數: 178 天

同佢死過