香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: abby
打印 上一主題 下一主題

小西灣新手報到~~

升級   0%

該用戶從未簽到

各位香港東網友留意:
小西灣運動場因東亞運由11月15日開始關閉

http://www.lcsd.gov.hk/lsb/jogging/488_200911.pdf

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2009-11-2 10:24 發表
各位香港東網友留意:小西灣運動場因東亞運由11月15日開始關閉http://www.lcsd.gov.hk/lsb/jogging/488_200911.pdf

多謝提點。

跑多兩星期又要重返"鰂魚涌/西灣河"海旁了。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 馬神 於 2009-11-2 10:35 發表

多謝亮哥提點, 唔知亮哥宜家除左跑大浪灣仲有去邊操呀?

小弟應承了我的隊友,在11月20日前要好好保護雙腳,10月31日操最後一次山後休息(唔再跑山了),直至毅行比賽後才可。
今早腳痕都係去左小西灣第六線廿三個圈慢跑,剛剛一小時(平均6分鐘1K),好舒服呀! 好耐無跑平路啦!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2-11-2009 11:32 發表

小弟應承了我的隊友,在11月20日前要好好保護雙腳,10月31日操最後一次山後休息(唔再跑山了),直至毅行比賽後才可。
今早腳痕都係去左小西灣第六線廿三個圈慢跑,剛剛一小時(平均6分鐘1K),好舒服呀! 好耐無跑平路 ...

哦, 明白, 好厲害, (平均6分鐘1K) ...... 第6線有幾遠呀?  同其他線道有分別?