香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 柔詠

"美記"秋季裝備....

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原帖由 joelkw 於 2009-10-9 01:38 發表

有~~ 沙田同銅鑼灣o既三項鐵人舖有得賣....

師兄可唔可以 pm 個地址俾我呀? 小弟唔玩開三鐵, 唔知"訂",
想去睇下d 衫

升級   29%

該用戶從未簽到

原帖由 kito807 於 2009-10-10 11:54 發表

師兄可唔可以 pm 個地址俾我呀? 小弟唔玩開三鐵, 唔知"訂",
想去睇下d 衫

pm左俾你, pls check.

升級   66.2%

開心
  • 簽到天數: 2 天

原帖由 joelkw 於 9-10-2009 01:38 發表

有~~ 沙田同銅鑼灣o既三項鐵人舖有得賣....

Thx.... joelkw Ching.   不過小弟唔知地址

升級   40.15%

該用戶從未簽到

原帖由 econecon 於 2009-10-9 12:56 發表

我買時有七折,140元, 我買野一定要有折先買, 冇折我係一定唔買, 心態係: 冇折咁我幾時都買到正價貨啦

我係上環永X既東X買架, 我買S碼, 冇記錯而家好似得番一種碼, 好似L定XL (因為我幾日前去左買件美記衫)

...

我今日去左旺角出ching 您講個件 m 記tight, 非常之 lucky地係體運城搵到last一件 08 年款,可以試埋身, size M fit哂我呀, $149 埋單

小弟以為所有 tight是有內膽,原黎係冇架

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 卓卓 於 2009-10-11 17:46 發表

我今日去左旺角出ching 您講個件 m 記tight, 非常之 lucky地係體運城搵到last一件 08 年款,可以試埋身, size M fit哂我呀, $149 埋單

good! 我未去過間野, 想問有冇Long tight Size S? 同埋價錢點? 我唔知駛唔駛買條Long Tight呢? 諗緊. Ching買Mid tight?

升級   40.15%

該用戶從未簽到

原帖由 econecon 於 2009-10-11 18:42 發表

good! 我未去過間野, 想問有冇Long tight Size S? 同埋價錢點? 我唔知駛唔駛買條Long Tight呢? 諗緊. Ching買Mid tight?

個度既 size 算係幾齊,如果斷碼款就會做特價,正價貨 做9折,我反而冇留意到d長 tight做緊乜野價喎,當時掛住同個靚女 sales 吹水

我條tight 呢,應該係 1/3 長度,即係最短個隻

本來位靚女sales 拎了兩條 短tight俾我試,我check下個 product code 及用料方面發現冇咩大分別,於是問佢啦,佢話一條係 09年款 $200 ,一條08年呢就 $149 , 之後suggest 我要 08 年款個件,因為兩條分別係個少許圖案而已,仲自動幫我check埋有冇新既俾我tim  

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 卓卓 於 2009-10-11 18:59 發表

個度既 size 算係幾齊,如果斷碼款就會做特價,正價貨 做9折,我反而冇留意到d長 tight做緊乜野價喎,當時掛住同個靚女 sales 吹水

我條tight 呢,應該係 1/3 長度,即係最短個隻

本來 ...

間野唔知邊度添, 有靚女sales咁好架.

咁我想問佢有冇咩背心同短跑褲,長跑衫賣呀? 價錢如何? 只賣美記同asics?? 冬天可能要long tight + 長跑衫, 但背心同短褲都唔係好夠著想買

升級   40.15%

該用戶從未簽到

原帖由 econecon 於 2009-10-11 20:06 發表

間野唔知邊度添, 有靚女sales咁好架.

咁我想問佢有冇咩背心同短跑褲,長跑衫賣呀? 價錢如何? 只賣美記同asics?? 冬天可能要long tight + 長跑衫, 但背心同短褲都唔係好夠著想買

ching ,個鋪頭 3 層樓咁高,有好多m記跑衫跑褲鞋,仲有勁靚老虎鞋,應有盡有.......   
    唔使問啦,有時間就去啦,包您樂而忘返   

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 卓卓 於 2009-10-11 22:38 發表

ching ,個鋪頭 3 層樓咁高,有好多m記跑衫跑褲鞋,仲有勁靚老虎鞋,應有盡有.......   
    唔使問啦,有時間就去啦,包您樂而忘返   

係咪係旺角道..? 樂而忘返.. 我驚會出血,始終想買返少少裝備. 雖然香港經濟唔係靠我 

Ching係咪有晒長袖跑衫,long tight果d冬天裝備?

升級   40.15%

該用戶從未簽到

原帖由 econecon 於 2009-10-11 22:44 發表

係咪係旺角道..? 樂而忘返.. 我驚會出血,始終想買返少少裝備. 雖然香港經濟唔係靠我 

Ching係咪有晒長袖跑衫,long tight果d冬天裝備?

旺角道24 號 .
    帶定 2 k 去吧,入面d裝備既價錢幾合理,同埋有靚女 service 您.....
    您買左 = 賺左  

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 卓卓 於 2009-10-11 22:54 發表

旺角道24 號 .
    帶定 2 k 去吧,入面d裝備既價錢幾合理,同埋有靚女 service 您.....
    您買左 = 賺左  

我諗我唔會點買野既,夠就得,我會著野著到爛先唔用果d人,唔追款,如果買到有3套衫褲,其實就乜都夠晒對我黎講

鞋既話就真係要買多對,一對唔夠用

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 卓卓 於 2009-10-11 22:54 發表

旺角道24 號 .
    您買左 = 賺左  

小弟都驚緊..下次去時會破財....因為跑季又到.....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 柔詠 於 2009-10-12 08:13 發表

小弟都驚緊..下次去時會破財....因為跑季又到.....

香港經濟始終有你  唔怕啦

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原帖由 卓卓 於 2009-10-11 17:46 發表

我都以為有內膽, 但係原來無ga!
    咁ching 會點著? 真空上陣定入面著返條底褲?
    我諗九成人都入面會著 返條底褲掛, 唔著咪.......
    有無底褲好介紹, 屋企0個d 著住黎跑步有d 焗, 只係一般棉質底褲

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kito807 於 2009-10-12 12:27 發表

有無底褲好介紹, 屋企0個d 著住黎跑步有d 焗, 只係一般棉質底褲

我試過唔著底,感覺好差..

著棉質底褲我都跑過幾次,我覺得ok,可能我唔敏感.我覺得冇問題,加上我著既cheap cheap跑褲根本就冇內膽,著慣左

其實有d底褲係for運動用,你買果d啦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kito807 於 2009-10-12 12:27 發表

我諗九成人入面都5會著返條底褲

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Lex 於 2009-10-12 13:04 發表

我諗九成人入面都5會著返條底褲" />" />  

tight唔著底褲好似.. 好辛苦

升級   29%

該用戶從未簽到

著tight其中一個用處係減少皮膚同衣物表面及邊緣磨擦, 著左底褲就失去左意義啦~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 econecon 於 2009-10-12 13:14 發表

tight唔著底褲好似.. 好辛苦

好辛苦
    why?