香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 柔詠
打印 上一主題 下一主題

"美記"秋季裝備....

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原來係唔著底ga!

小弟初哥真係唔知添, 不過唔著底好似好現咁ma, 有d 怕醜.....

升級   51.05%

該用戶從未簽到

haha,條thread好有趣,搭下訕先
不如大家開放些講,某些tight既質地都幾薄,
唔著底衭就變成"現代"衭,傳統型男怕"現代",
自然要著埋底衭,一係係外面加條鬆鬆地既跑衭,
我諗大家跑步都見過,即係好似游水,
有人著t-back,有人著三角泳衭,
但一樣有人著短筒滑浪衭游水。

再者,著開底衭加跑步衭跑步,突然唔著就咁著tight,
如果條衭唔係fit到漏油,唔係好容易一路跑一路"條條fing",
我諗要就咁著tight跑返一排先可以習慣條條fing。

升級   0%

該用戶從未簽到

tight衭要非常緊. If your bro will "條條fing" during running, then it is not tight enough.

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kito807 於 2009-10-12 14:20 發表
  原來係唔著底ga!

小弟初哥真係唔知添, 不過唔著底好似好現咁ma, 有d 怕醜.....

會有好多女跑友同你一齊跑

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wewahaha 於 2009-10-12 14:28 發表
haha,條thread好有趣,搭下訕先
不如大家開放些講,某些tight既質地都幾薄,
唔著底衭就變成"現代"衭,傳統型男怕"現代",
自然要著埋底衭,一係係外面加條鬆鬆地既跑衭,
我諗大家跑步都見過,即係好似游水,
...

就係條條fing問題, 唔著底唔得

升級   95.6%

該用戶從未簽到

買啱size 唔會條條fing ga, 只係 "現代" 感十足啫, 我買左條tight 都只著過一次黎跑 (有打底),
下次去跑試下唔著先 (唔著底唔係唔著褲呀 )

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kito807 於 2009-10-12 15:34 發表
買啱size 唔會條條fing ga, 只係 "現代" 感十足啫, 我買左條tight 都只著過一次黎跑 (有打底),
下次去跑試下唔著先 (唔著底唔係唔著褲呀 )

唔條條fing都好啦,唔著底褲感覺好差咁, Ching試下啦, 或者現代感十足就會好多女跑友想同你一齊跑

升級   29%

該用戶從未簽到

著tight褲現形就會, 冇可能條條fing, 除非你買錯size~~~

我初初唔太習慣就著tight褲加跑背(件跑背夠長, 遮倒d現袋位), 依家習慣哂, tight衫加tight褲成suit都唔怕!!!

p.s. 反而有時擔心條tight用左太耐日子, 跑跑下突然爆線就真係唔知點行返屋企~~~  touch wood.... touch wood

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 joelkw 於 2009-10-12 16:28 發表
著tight褲現形就會, 冇可能條條fing, 除非你買錯size~~~

我初初唔太習慣就著tight褲加跑背(件跑背夠長, 遮倒d現袋位), 依家習慣哂, tight衫加tight褲成suit都唔怕!!!

p.s. 反而有時擔心條tight用左太耐日子, 跑 ...

唔會咁易既,當中頭奬啦,即買六合彩

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 joelkw 於 2009-10-12 16:28 發表

p.s. 反而有時擔心條tight用左太耐日子, 跑 ...

跑跑下突然爆線

升級   68.8%

該用戶從未簽到

一向穿跑褲都冇內褲,比MK姑娘更

升級   51.05%

該用戶從未簽到

hahaha
照你地咁講,著bra-top跑步既女中豪傑一定好多型男追住跑,
難怪newsgroup.la以前有位俊男視某女中豪傑為偶像,
時不時貼果位女中豪傑bra-top英姿。

另外"條條fing"既問題,我又真係見過有人著得比較鬆既tight,
跑起上來真係有少少"浪浪"下。

升級   40.15%

該用戶從未簽到

原帖由 kito807 於 2009-10-12 12:27 發表

我都以為有內膽, 但係原來無ga!
咁ching 會點著? 真空上陣定入面著返條底褲?
我諗九成人都入面會著 返條底褲掛, 唔著咪.......
有無底褲好介紹, 屋企0個d 著住黎跑步有d 焗, 只係一般棉質底褲

小弟今日著住條tight試跑 over 30 mins (冇著到底褲) ,大致上都幾舒服既,現形都好正常傘

升級   29%

該用戶從未簽到

其實現形有咩問題? 你諗下抽野係男人都有架啦~~ 大大個麻甩佬著住條tight而冇野現就真係大獲啦~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 卓卓 於 2009-10-12 23:20 發表

小弟今日著住條tight試跑 over 30 mins (冇著到底褲) ,大致上都幾舒服既,現形都好正常傘

冇佢就冇你,要因此而自豪先得?

升級   81%

該用戶從未簽到

其實現唔現代,入面著唔著都係自己決定o者…入面無著又唔會俾人告你露械,入面著左覺得辛苦就自不言會唔著架喇嘛

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 miller 於 2009-10-13 10:33 發表
其實現唔現代,入面著唔著都係自己決定o者…入面無左又唔會俾人告你露械,入面著左覺得辛苦就自不言會唔著架喇嘛…

都岩喎, 我就係同其他人唔同要著,因為唔著唔舒服,但係一般人都唔著架啦

升級   0%

該用戶從未簽到

我都是無打底既...第一次著tight時..成日以為自己無著褲跑..感覺飄飄然...好貼身感覺好正...
往後日子...10K樓下是但著跑褲或tight...多過10k就多數著tight...

現唔現代  ...無所謂啦...人有你有..人無你有..無相干...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco爸 於 2009-10-13 10:48 發表
我都是無打底既...第一次著tight時..成日以為自己無著褲跑..感覺飄飄然...好貼身感覺好正..." />" />
往後日子...10K樓下是但著跑褲或tight...多過10k就多數著tight..." />" />

現唔現代  ...無所謂啦...人有 ...

感覺飄飄然...好貼身.....感覺好正.....
好似女性用品廣告..........................

登錄/註冊後可看大圖