香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 柔詠

"美記"秋季裝備....

升級   0%

該用戶從未簽到

耶...力士兄..你好衰嫁....

升級   0%

該用戶從未簽到

我有M記長tight同短tight..
我最初著tight跑係唔打底.
佢個縫線位係中間,跑過次JOG 15K,唔打底,小第係左右浪,磨得好痛...
以後都係著tight褲加底,小第唔投訴

升級   29%

該用戶從未簽到

原帖由 TerrySze 於 2009-10-13 17:27 發表
我有M記長tight同短tight..
我最初著tight跑係唔打底.
佢個縫線位係中間,跑過次JOG 15K,唔打底,小第係左右浪,磨得好痛...
以後都係著tight褲加底,小第唔投訴

2XU果d tight下陰縫線位係左右, 即係中間放細佬位係一塊過, 唔磨傷小弟弟~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 joelkw 於 2009-10-13 17:44 發表

2XU果d tight下陰縫線位係左右, 即係中間放細佬位係一塊過, 唔磨傷小弟弟~~

咁正架,好體貼喎

咁想問你著果set 三間呢? 都咁呵護弟弟?

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 1 天

小弟著tight都照著底底....

升級   29%

該用戶從未簽到

原帖由 econecon 於 2009-10-13 23:14 發表

咁正架,好體貼喎

咁想問你著果set 三間呢? 都咁呵護弟弟?

呢Set三間tight, 賣點係d銀色橡筋位, 拉住d肌肉, 增加爆發力.但係下陰縫合位都係o係中間, 不過著左成年都冇擦傷細佬~~
    呢款依家冇得賣啦~~ 新款果隻黑橡筋唔好買, 完全唔惦.... 所以之後會轉2XU系列tight同tri suit.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 joelkw 於 2009-10-14 00:31 發表

呢Set三間tight, 賣點係d銀色橡筋位, 拉住d肌肉, 增加爆發力.但係下陰縫合位都係o係中間, 不過著左成年都冇擦傷細佬~~
    呢款依家冇得賣啦~~ 新款果隻黑橡筋唔好買, 完全唔惦.... 所以之後會轉2XU系列tight同tri  ...

我見有d短跑世級界好手著類似你果set野

升級   29%

該用戶從未簽到

原帖由 econecon 於 2009-10-14 01:35 發表

我見有d短跑世級界好手著類似你果set野

yes~~ 係保特